Gebelikte Omega 3 kullanımı

Arya Stark

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
778
728
kızlar henüz 6+4 günlük hamileyim. doktorum omega 3 kullan dedi. sizler nasıl yaptınız kullandınız mı tavsiye eder misiniz. Araştırdım EFA S 1200 diye bi marka var ondan 3 kutu sipariş verdim. önerilerinizi bekliyorum.

Omega derken? Ben imom adında omega takviyesini kullandim fakat ilk haftalarda degil 12.-13. Haftadan itibaren folik asit kullanmiyormusun canim??

1000 mg lık omegacare kullanıyorum haftada 2-3 kez,14.haftamda başladım,sana biraz erken başlatmış sanırım doktorun bir bildigi vardır mutlaka

folik asit gebelikten önce kullanmaya başlamıştım 3-4 aydır düzenli kullanıyorum. evde yeterince ceviz de yiyorum. omegayı kullanmasam mı bilemedim kızlar. ya da hergün değil de haftada bir kere falan mı kullansam.

doktorun bunları sana söylemiş olması lazım,omega kullanman gerektigini ama ne kdr kullanman gerektigini söylememiş sanırım

sağol canım bu sayfaları hep okudum çok araştırdım ama hiç böyle benim gibi erken başlayan görmedim. acaba var mıdır diye merak ettim. doktorum sadece başlayalım dedi. hatta GNC diye bi marka varmış onu al dedi. o markayı hiç bi yerde bulamadık EFA aldık bizde. ben en iyisi kullanmaya başlamadan önce yine sorayım. içime dert oldu.

eger balık yiyemiyorum dediysen ondan erken başlatmış olabilirr,mutlaka bir bildigi vardır ,aynen aldıgın ilacı söyle kendisine yönlendirsin seni saglıklı gebelikler diliyorum

Bence kafana göre marka alma.doktorum bana kendi marka söyledi diğerlerinde cıva orami yüksek dedi.hatta bi kaç ay sonra tekrar marka değiştirdi. İlk verdiği markanın yeni sürümünü de inceleyip cıva yüksek görünce değiştirdi. Bi de omega kullan dediyse kullan.bana verirken plesanta damarları için iyi demişti.

Marincap special kullandım canım uzun bir süre. Ağzına böyle balık tadı da gelmiyordu. Şimdi yurtdışından organik bi markayla devam ediyorum. Tr de bulabileceğin en güzeli bence marincap

Ben tüp bebk tedavisiyle hamile kaldm ve transferden beridr hep kullanıyorum omega canm

12.haftan dolsun öyle içmeye başla .çok erken daha

Ben 10. Haftadab itibaren Imom gida takviyesi kullaniyorum. Icinde omega da var.. doktorum tavsiye etmisti.. balik tadi gelmiyor agiza icimi de rahat

Cnm ilk gebeligimde uc ay biyince basladim ilk gebeligimde solgar kullandim. Sindi ikinciye hamileyim uc ayimin bitmesini bekliyorum ogluma arastirirken buldum İFOS dan gecen 4 tane balik yagi hapi var. Agir metal icermeyen bir suru maddeden gecen dort marka . İclerindende bes yoldiz alan ocean markasi . Dr sorarak yada arastirarak hamilelikte kullanilir mi diye bakabilirsin

Ben hamilelik sırasında doktorumun tavsiyesi üzerine ocean diye bir balık hapı kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…