- 2 Kasım 2016
- 778
- 728
-
- Konu Sahibi Arya Stark
doktorun bunları sana söylemiş olması lazım,omega kullanman gerektigini ama ne kdr kullanman gerektigini söylememiş sanırımfolik asit gebelikten önce kullanmaya başlamıştım 3-4 aydır düzenli kullanıyorum. evde yeterince ceviz de yiyorum. omegayı kullanmasam mı bilemedim kızlar. ya da hergün değil de haftada bir kere falan mı kullansam.
bu topiği bir incele istersenfolik asit gebelikten önce kullanmaya başlamıştım 3-4 aydır düzenli kullanıyorum. evde yeterince ceviz de yiyorum. omegayı kullanmasam mı bilemedim kızlar. ya da hergün değil de haftada bir kere falan mı kullansam.
bu topiği bir incele istersen
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gebelikte-balik-yagi-hapi.348140/page-3
eger balık yiyemiyorum dediysen ondan erken başlatmış olabilirr,mutlaka bir bildigi vardır ,aynen aldıgın ilacı söyle kendisine yönlendirsin seni saglıklı gebelikler diliyorumsağol canım bu sayfaları hep okudum çok araştırdım ama hiç böyle benim gibi erken başlayan görmedim. acaba var mıdır diye merak ettim. doktorum sadece başlayalım dedi. hatta GNC diye bi marka varmış onu al dedi. o markayı hiç bi yerde bulamadık EFA aldık bizde. ben en iyisi kullanmaya başlamadan önce yine sorayım. içime dert oldu.
Marincap special kullandım canım uzun bir süre. Ağzına böyle balık tadı da gelmiyordu. Şimdi yurtdışından organik bi markayla devam ediyorum. Tr de bulabileceğin en güzeli bence marincapkızlar henüz 6+4 günlük hamileyim. doktorum omega 3 kullan dedi. sizler nasıl yaptınız kullandınız mı tavsiye eder misiniz. Araştırdım EFA S 1200 diye bi marka var ondan 3 kutu sipariş verdim. önerilerinizi bekliyorum.
Ben tüp bebk tedavisiyle hamile kaldm ve transferden beridr hep kullanıyorum omega canmsağol canım bu sayfaları hep okudum çok araştırdım ama hiç böyle benim gibi erken başlayan görmedim. acaba var mıdır diye merak ettim. doktorum sadece başlayalım dedi. hatta GNC diye bi marka varmış onu al dedi. o markayı hiç bi yerde bulamadık EFA aldık bizde. ben en iyisi kullanmaya başlamadan önce yine sorayım. içime dert oldu.
12.haftan dolsun öyle içmeye başla .çok erken dahakızlar henüz 6+4 günlük hamileyim. doktorum omega 3 kullan dedi. sizler nasıl yaptınız kullandınız mı tavsiye eder misiniz. Araştırdım EFA S 1200 diye bi marka var ondan 3 kutu sipariş verdim. önerilerinizi bekliyorum.