Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hali hazırda oluşan çatlaklar herhangi bir kremler va geçmiyor maalesef. Vücudumda ergenlikten kalan pekçok çatlak var ve ancak lazer ile geçeceğini biliyorum. Bu nedenle hamilelikte daha fazla su tüketimi ve daha yoğun krem kullanmak gerekiyor
Hali hazırda oluşan çatlaklar herhangi bir kremler va geçmiyor maalesef. Vücudumda ergenlikten kalan pekçok çatlak var ve ancak lazer ile geçeceğini biliyorum. Bu nedenle hamilelikte daha fazla su tüketimi ve daha yoğun krem kullanmak gerekiyor
Maalesef çok çok erken başlamak lazım minimize etmek için. Ben en geç 4. ayda baslayın diye okumustum öyle de başladım. Genetik faktorlerin etkisi de çok fazla ama biraz bence vucut yapınızın da buna musait olması lazım. Mesela benim karın boşluğum çokmuş sanırım o yüzden karnımda aşırı bir gerilme olmadı çünkü bebeğin gideceği ve büyüyeceği yer var demek oldu bu. Ama artık ben de çok zorlanmaya başladım Kilo alımını da en aza indirmeye etmeye çalışın. Ama günün sonunda sağlıkla kucağımıza almak hepsine değecek diye düşünelim. 20li yaslardaki vücudumuz olmayacak artık çünkü bir can büyütüyoruz içerde ve vücudumuz yani böyle kökten ve mucizevi değişimlerden geçiyor. Kabullenmek lazım bence. Çatlaklı ama gene de fit olabiliriz doğumdan sonra sağlıklı şekilde toparlanarak :) Bir de benim eşim 20lerinde biraz kiloluymus onun da çatlakları var :) benim çatlaklarım en azından kızım sayesinde oluştu derim pizza değil DDDDD