Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öksürük seni zorluyor olmalı. Süt soğan kaynatıp süzüp icşen faydasını görürsünMerhaba, 2 aylık hamileyim ve 4-5 gündür geçmeyen kötü bir öksürüğüm var acaip boğazımı zorluyor. Doktora gittim ama sadece bitkisel şeyler tüketebilirsin birde tuz gargara yap dedi. Bu konuda bilgisi ya da önerisi olan var mı acaba?
Ihlamur tarzi bitkisel çaylar için bile doktora sormalisiniz. Bitkisel seyler tukette ne demek. Sizin değerleriniz doktorunuzun elinde. Burdakilerin değil. Vücudunuzda folik asit eksikliği varsa yeşil çay icmemelisiniz. Karahindiba içeriği olan çaylar zararlıdır. Doktorunuz bitkisel şeylerin adını belirtsin rica edinde. Kanıtlamasa da bitkisel ürünlerden bazıları dusuge sebep olabiliyor. Allah korusun kendi doktorunuzun disinda soylenilenleri uygulamalarını tavsiye ederim. Herkesin fikri elbette değerlidir ama sizin vücudunuzla tavsiye veren insanların degerleri farklı. Gecmis olsunMerhaba, 2 aylık hamileyim ve 4-5 gündür geçmeyen kötü bir öksürüğüm var acaip boğazımı zorluyor. Doktora gittim ama sadece bitkisel şeyler tüketebilirsin birde tuz gargara yap dedi. Bu konuda bilgisi ya da önerisi olan var mı acaba?
Evet çok zorluyor maalesef, teşekkür ederim öneri içinÖksürük seni zorluyor olmalı. Süt soğan kaynatıp süzüp icşen faydasını görürsün
Haklısınız ilaç veremem diyip genelleme yaptı onu net sorayım madem. Teşekkür ederimIhlamur tarzi bitkisel çaylar için bile doktora sormalisiniz. Bitkisel seyler tukette ne demek. Sizin değerleriniz doktorunuzun elinde. Burdakilerin değil. Vücudunuzda folik asit eksikliği varsa yeşil çay icmemelisiniz. Karahindiba içeriği olan çaylar zararlıdır. Doktorunuz bitkisel şeylerin adını belirtsin rica edinde. Kanıtlamasa da bitkisel ürünlerden bazıları dusuge sebep olabiliyor. Allah korusun kendi doktorunuzun disinda soylenilenleri uygulamalarını tavsiye ederim. Herkesin fikri elbette değerlidir ama sizin vücudunuzla tavsiye veren insanların degerleri farklı. Gecmis olsun
Onu da denicem akşam teşekkürlerTereyağ pekmez iç canım öksürüğe birebir
Evet her bitki farklı etki yapıyormuş, maalesef ben net bir açıklama alamadım. Teşekkür ediyorumBitkisel caylar derken doktorum bana sadece ihlamur ic diyor yada normal siyah turk cayi.