G Gulsma Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2020 27 9 36 29 22 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulsma #1 Hanımlar 7 haftalık hamileyim, ara ara oksuyorum, boğazım, ağzımın içi bir tuhaf sanırım hasta olucam, hastalık ilerlemeden neler yapabilirim?
Hanımlar 7 haftalık hamileyim, ara ara oksuyorum, boğazım, ağzımın içi bir tuhaf sanırım hasta olucam, hastalık ilerlemeden neler yapabilirim?
Advil_ Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ocak 2021 2.726 5.897 108 22 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulsma #2 Gulsma .!.: Hanımlar 7 haftalık hamileyim, ara ara oksuyorum, boğazım, ağzımın içi bir tuhaf sanırım hasta olucam, hastalık ilerlemeden neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ihlamur ve diğer bitki çaylarını kesinlikle içmeyin. Ayaklarınızı ve kendinizi sıcak tutun. Meyve tüketin.
Gulsma .!.: Hanımlar 7 haftalık hamileyim, ara ara oksuyorum, boğazım, ağzımın içi bir tuhaf sanırım hasta olucam, hastalık ilerlemeden neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ihlamur ve diğer bitki çaylarını kesinlikle içmeyin. Ayaklarınızı ve kendinizi sıcak tutun. Meyve tüketin.