Advil_ Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.726 Emoji Skoru 5.911 Puanlar 108 1 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Advil_ #1 Kızlar gebelik belirtilerinde aniden sudan sebebe sinir krizi geçirecek kadar sinirlenen var mı aranızda? Bu benmiyim dediğiniz oldu mu?.
Kızlar gebelik belirtilerinde aniden sudan sebebe sinir krizi geçirecek kadar sinirlenen var mı aranızda? Bu benmiyim dediğiniz oldu mu?.
A ayse sahin123 Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 295 Emoji Skoru 49 Puanlar 13 Yaş 29 15 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Advil_ #2 Advil_ .!.: Kızlar gebelik belirtilerinde aniden sudan sebebe sinir krizi geçirecek kadar sinirlenen var mı aranızda? Bu benmiyim dediğiniz oldu mu?. Genişletmek için tıkla... Böyle bir msjinizi gördüm hamileyim ve sürekli sinir krizi geçiriyorum sonra da korkuyorum bebeğime bir şey olucak diye bebeğinizi sağlıkla kucağıniza aldınız mı acaba lütfen cevap verin
Advil_ .!.: Kızlar gebelik belirtilerinde aniden sudan sebebe sinir krizi geçirecek kadar sinirlenen var mı aranızda? Bu benmiyim dediğiniz oldu mu?. Genişletmek için tıkla... Böyle bir msjinizi gördüm hamileyim ve sürekli sinir krizi geçiriyorum sonra da korkuyorum bebeğime bir şey olucak diye bebeğinizi sağlıkla kucağıniza aldınız mı acaba lütfen cevap verin