Gebelikte noodle yemek

Meryem7121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
164
30
98
27
Ya evlendiğimden beri saysan 2 kere yemişimdir 2 yıldır evliyim 7 aylık hamileyim şuana kadar hiç yemedim yani hamile olduğumdan beri ama şu aralar canım aşırı çekiyor dün bi tane yedim şu kutulu olanlar bu gün de bi tane yedim tutamadım kendimi hata mı yaptım

Ya evlendiğimden beri saysan 2 kere yemişimdir 2 yıldır evliyim 7 aylık hamileyim şuana kadar hiç yemedim yani hamile olduğumdan beri ama şu aralar canım aşırı çekiyor dün bi tane yedim şu kutulu olanlar bu gün de bi tane yedim tutamadım kendimi hata mı yaptım

Ben 15 haftalık hamileyim.
İki sefer felan yedim.
Yememeye çalışıyorum ama kendimi tutamadım.

Şuan en sağlıklı beslenmeniz gereken bir süreç..

Normalde de yararlı bi şey değil zaten. Noodle'ın kendisini pişirip baharatını siz katın pul biber, köri, sarımsak soğan tozu koyarsanız benziyor

Canım canım çekiyorsa ye ama fazlası şok zararlı normal insanlara bile zararlı dikkat ederek tüketebilirisin benim ablamda tüketiyordu hamilelik döneminde ama ayda 1 kere falan

Bence dışarıya restorana gidin ya çok zararlı diyorlar…
Benim canımda enerji içeceği çekiyor ama işte🥲

Ben de 20 haftalık gebeyim, bazen canım çok istiyor böyle şeyleri eve almasam da dışarda görünce istiyor yani :D o zaman abartmadan böyle bi lokma yiyorum bu da can yani :D bir seferden bence bir şey olmaz

Çok abartmadığınız sürece bence sorun yok. Tabi gidip salam falan yemeyin kesinlikle ama ben de hamileliğimde ufak bir paket cips gömdüm, canım çok çekmişti 🤭. Böyle arada kaçamaklarım oluyor bazen, bence bunun için kendinizi sakın suçlamayın.

Back