- 9 Ekim 2024
- 11
- 1
- 23
- Konu Sahibi kumsal dere
Kızlar ben 28+5 haftalık gebeyım ve bugün 3 defa sumuksu uzun akıntım oldu konuyu bilen varsa yardımcı olabilir mi (interneten baktığımda nışan deniliyor) ama herhangi bir ağrım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişan sümüksü bir akıntı olur sonrasında suyunuz gelir ve doğumun başladığının habercisidirKızlar ben 28+5 haftalık gebeyım ve bugün 3 defa sumuksu uzun akıntım oldu konuyu bilen varsa yardımcı olabilir mi (interneten baktığımda nışan deniliyor)ama emin değilim fotoğrafta koydum Eki Görüntüle 3488698
Fotoğrafı gördünüz müNişan sümüksü bir akıntı olur sonrasında suyunuz gelir ve doğumun başladığının habercisidir
Fotoğraf atmanız doğru değilFotoğrafı gördünüz mü
Bilmiyordum ki burası onun için yok mu sorulara karşilik almak içinBöyle mide bulandırıcı özel fotoğraflar yasak!
Bilmiyordum kaldırdım teşekkür ederim uyarı içinFotoğraf atmanız doğru değil
Çok şükür kan yada pembelik yoktu ama dediğim gibi sümüksü ve yeşile kaçar bi renkti kokusuzBende nişan gelmişti, açık pembe gibi kanda vardı, ertesi sabah sancım gelip doğuma gitmiştim.
Su gelme gibi bir şey olmadı bende
Canım ilk defa kullanıyorum ve önceden baktığımda foto yükleyenler vardı sende güzellikle soyleseydın zaten hemen kaldırırdım bıraz sakinn olablam senin oramdan akan sıvıyı biz neden görelim? sümüksü akıntı de biz anlarız. hiç mi mahremiyetiniz yok ya
Demek yasak olduğu için özeli me atiyolar. Ben garibim böyle şeylere yorum yaptıkça özelden atiyolar banaablam senin oramdan akan sıvıyı biz neden görelim? sümüksü akıntı de biz anlarız. hiç mi mahremiyetiniz yok ya
Canım çok Haklsın ama gecenin bir yarısı kimse yoktu hastaneye gitmem için bi ihtimal içim rahat olsun diye buraya yazdım28 haftalık hamilelikte böyle bir akıntı yasadiysaniz ve üstelik bu 3 kez olduysa bunun sebebini öğrenmeye çalışmanız gereken yer burası olmamalı. Erken doğum yapacak olabilirsiniz derhal doktor görmeli.
Dogum başlasa nolcak evde mi doguracaksin kimse yok diye. 3 akıntının 3ude gece mi oldu ayrıca? Burda kimse doktor değil ki doktor bile bir mesaj üzerinden yardımcı olamaz. Umarım sağlıkla kavuşursunuzCanım çok Haklsın ama gecenin bir yarısı kimse yoktu hastaneye gitmem için bi ihtimal içim rahat olsun diye buraya yazdım