• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte nezle ve Burun tıkanıklığı İçin Acil yardım !

sihirtozu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
58
0
26
Merhaba arkadaşlar 7 aylık hamileyim ve 2 gündür nezleym. Burun tıkanıklığı yaşadığım için gecede uyuyamıyorum. nefes dalığı çekiyorum. bebeğe birşey olmasından az oksijen gitmesinden korkuyorum. Doktor minoset kullanmamı söyledi. Fakar dahiliyeyi haftasonu oldugundan gidemedim.
Lütfen yardımcı olur musunuz ? Burun tıkanıklığı için neler yapılabilir ?

Merhaba arkadaşlar 7 aylık hamileyim ve 2 gündür nezleym. Burun tıkanıklığı yaşadığım için gecede uyuyamıyorum. nefes dalığı çekiyorum. bebeğe birşey olmasından az oksijen gitmesinden korkuyorum. Doktor minoset kullanmamı söyledi. Fakar dahiliyeyi haftasonu oldugundan gidemedim.
Lütfen yardımcı olur musunuz ? Burun tıkanıklığı için neler yapılabilir ?

canım bende grip nezle gibi bişey olmuştum..
çay içmiştim bol limonlu hiç ilaç kullanmadım...
o bana iyi geldi sanırım...

burun tıkanıklığın için bebekler için kullanılan okyanus suyu ya da serum fizyolojik kullanabilirsin doğaldır ilaç değildir ama yine de dr danış tabi...hiçbiri olmadı burnunu tuzlu su ile açmayı deneyebilirsin

Ben de yeni kalktım hastalıktan.
Suyun içine bir kaşık tuz at ve burnuna çek. Hem mikroplar açısından iyi hem de doğal hicbir zararı yok.
Ama açılmayabilir tabiki de. BEnimki de açılmamıştı.
Bu bir süreç ve geçicek, kendimi hep oyle telkin ettim ve kafaya takmamaya çalıştım.
İlaç da alamadığın için biraz daha uzun sürüyor ama sonuçta geçiyor.
Yatarken 4-5 yastık koydum ve oturur şekilde televizyonun karşısında yattım hep.
Yatmak denemez aslında sızdım daha dogru. Bebegin oksijensiz kalması filan söz konusu değil.
Boyle seyler getirme aklına. GEçmiş olsun.

Ben de yeni kalktım hastalıktan.
Suyun içine bir kaşık tuz at ve burnuna çek. Hem mikroplar açısından iyi hem de doğal hicbir zararı yok.
Ama açılmayabilir tabiki de. BEnimki de açılmamıştı.
Bu bir süreç ve geçicek, kendimi hep oyle telkin ettim ve kafaya takmamaya çalıştım.
İlaç da alamadığın için biraz daha uzun sürüyor ama sonuçta geçiyor.
Yatarken 4-5 yastık koydum ve oturur şekilde televizyonun karşısında yattım hep.
Yatmak denemez aslında sızdım daha dogru. Bebegin oksijensiz kalması filan söz konusu değil.
Boyle seyler getirme aklına. GEçmiş olsun.

teşekkür ederim önerin çin canım. Dün akşamdan beri denizsuyu kullanıyorum ilaç olarak onun bir zararı yokmuş. ballı limon, çorba çorba çorda içim çıktı. Ihlamur ve limon çatlıycam bogazım çok acıyor bugünde biran önce geçsin diye dua ediyorum ...

Arkadaşlar, gebelikte nezle oldum ve burun tıkanıklığı yaşadım. Sprey ve vick kullanmanın kesinlikle zararlari olabilecrgini duyunca caresiz kaldık. En sonunda netten arastirip tuzlu su yontemini denedim. Gercekten inanilmaz etkili.kesinlikle deneyin.

Back