gebelikte nezle nasil ilacsiz gecer

esfiser

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
184
83
42
Hayırlı aksamlar hanımlar ben yeni hamile olanlrdanim daha 6 haftalık hamileyim ama çok kötü usuttum ilaçta kullanamıyorum ne içsem ne yesem bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

cok gecmis olsun zor durum canim.bol bol meyve ye.tarhana corbasi ic baska corbalardan ic.cay ic acik limonlu.balli tarcinli sut ic sicak olsun.sicak su torbasi koy ayaklarina falan.bide hamilelikte kullanilan agri kesici ve bogaz icin agizda sorulan pastiller var onlardan al.

Canım ben de çook kötü grip olmuştum günde hiç abartısız kilo kilo portakal sıkıp sıkıp içtim sonra ılık suya limon sık bir kaşıkta bal eğer boğazın ağrıyorsa birazda karabiber koyabilirsin çok iyi geliyo hergün sabah akşam bunları yaparsan ve acıktığında bool limonlu şehriye çorbası içersen 5 günde ayaktasın canım ben 5 günde kalktım... Çook başım ağrıyordu bi kere minoset içtim doktorumun tavaiyesiyle başka da içmedim dayandım.. Doğal yolla geçirmeye çalış. Ama ateşin çıkarsa hemen doktora git

Ay çok teşekkür ederim hanımlar hemen tavsiyelerinize uyacagim acili bir tarhana yapayim bugün limonlu ballı şu içerim inşallah iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…