- 7 Kasım 2012
- 382
- 122
-
- Konu Sahibi iki_yaprak
Ayni sorunu bende yasiyorm bnde kalp carpintisida oluyo tek bn yasiyorum zannediyordm tek deglmisim :/Arkadaslar Merhaba. Ben 13 +2 günlük hamileyim. Ama özellikle aksamlari hissettigim nefes alma problemi yaşıyorum.
Aldığım nefes bana yetmiyor sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum.
Acaba bu kadar erken hamilelik döneminde bu sıkıntı görülür mü?
Geceleri yastıkları dikip yatıyorum resmen oturur gibi ama yine fayda etmiyor.
Tam 15 gün sonra randevum var bu yüzden sizlerin fikrini almak istiyorum.
Ayni sorunu bende yasiyorm bnde kalp carpintisida oluyo tek bn yasiyorum zannediyordm tek deglmisim :/
Doktora gittiginde sorarsin sebebini canim blki ilac falan bisey yazarÇok kötü bir durum gercekten inşallah sen de ben de kurtuluruz.
Çok fazla yemiyorum porsiyonlarim çok küçük gece çok acikiyorum önceleri atıştırdım ama nefes sıkıntısı oldum olalı akşam 8 den sonra birsey koymuyorum ağzıma da. Belki dedim yemekten sıkıntı oluyor ama artık o da yok. Aklıma bin bir türlü şey geliyor .
Doktora gittiginde sorarsin sebebini canim blki ilac falan bisey yazar
Hamile kalinca butun vuct degsyo hrsy degsiyo blkide normaldirDaha 15 gün var randevu ya bende belki normaldir diye gebelikten ötürü sorayım dedim. Devam ederse giderim doktora artık. Sana da çok geçmiş olsun cnm
kizlar ben astim hastasiyim ama hamile deyilim nefes acligini cok iyi bilirim bu kadar erken olmasi tuaf biraz sonlarda olsa normaldi.boyle bi saglik sorunun varmi.bende 3 bebegi dusunuyordum korktum simdi kotu olurum diye.nefes alamamak ne kadar zor bilirim.
Bendede biraz var aksam yatarken mutlaka 10 dk pencereyi aciyorum yoksa yatamiyorum sabah kalktigimdada aciyorum yoksa nefes alamiyorum gunde 3 4 ogun pencere aciyorum normal herhalde diye dusumuyorjm
13. haftada böyleysen sonraları düşünemiyorumArkadaslar Merhaba. Ben 13 +2 günlük hamileyim. Ama özellikle aksamlari hissettigim nefes alma problemi yaşıyorum.
Canım uzun zamanni geçmiş yazının üzerinden ama ne zaman geçti senın bu şikayetlerın bende senın gibiyim şuanArkadaslar Merhaba. Ben 13 +2 günlük hamileyim. Ama özellikle aksamlari hissettigim nefes alma problemi yaşıyorum.
Canım bende de 15 gündür var bu problem nefes alamıyorum gibi yetmiyor sanki nefesım geceleri uyuyamıyorum hiç ne gece ne gündüz tam uykuya dalacakken uyanıyorum nefes yüzünden senın tekrar oldu mu sonradanBende de oldu şimdi böyleysem sonlarına doğru hiç nefes almayacam heralde dedim.. bide olur ama sende erken başlamış deyince korkmaya başladım. . Dr a sordum oda ever hamilelikte olur ama erken dedi 1 hafta 10 gün takip et bakalım duzelmeyecek gibiyse kardiyolojiye yönlendirelim şimdi boşuna strese girme dedi.. sahiden de kayboldu sonraki haftalarda..
Ilk gebelikte bole bi sorun yaşamadım için endishelenmistim..
Sizde biraz takio edin yine geçmeyecek gibi olursa ihmal de etmeyin tabi
Geçmiş olsun
Sonradan geçti mi acaba nasıl atlattınızben de nefes darlığından muzdaribim acaba reflüyle mi karıştırıyorum çünkü mide yanmam da var