merhaba kıslar...
hiç ummadıım anda süpriz yaptı bebek.
ve ben daha önce Nene Hatuna gidiyordum ama pek memnun olamadım:çok üzgünüm:.
bu alttan muayenedende hep korkuyorum.:çok üzgünüm:
Ben doktor arıyorum. Nereye gidecğimi bilmiyorum Güler yüzlü biri olan yokmuuu ben zaten korkuyorum :çok üzgünüm:Bide muayeneleri nasıl oluyor onuda bilmiyorum gene alttan mı bakacaklar? Son ayda bitek çatı için bkıyolar sanırım? Onun dışında alttan bakılıyor mu?
merhaba kıslar...
hiç ummadıım anda süpriz yaptı bebek.
ve ben daha önce Nene Hatuna gidiyordum ama pek memnun olamadım:çok üzgünüm:.
bu alttan muayenedende hep korkuyorum.:çok üzgünüm:
Ben doktor arıyorum. Nereye gidecğimi bilmiyorum Güler yüzlü biri olan yokmuuu ben zaten korkuyorum :çok üzgünüm:Bide muayeneleri nasıl oluyor onuda bilmiyorum gene alttan mı bakacaklar? Son ayda bitek çatı için bkıyolar sanırım? Onun dışında alttan bakılıyor mu?
6+2'yim daha hiç nasip olmadı üstten bakılmak:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
üstüne örtü örtüyolar görmesi için eğilmesi lazım ultrasona bakar o sadece.. hem zaten görmedimiki...
Ben 7+1 hamileyim.Hiç vajinal ultrason olmadı.Hep ultarasonla baktık.5. haftada keseyi gördül ve 6+3 tede kalp atışlarını duymadık ama gördük:)8 haftalıkken yine doktor kontrolüm var o zaman duyarız inşallah kalp atışlarını.
Birde benim bir sorum olacak cumartesi günü 3. farklı doktora gideceğim.Hangi doktora devam edeceğime karar veremedim çünkü.Tabiki hepsi de ultrasonla bakıyo.Bu kadar fazla ultrasonun bebeğe zararı olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?