Gebelikte migren

mysterious7

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
450
Puanlar
23
Merhaba, 6+3 hamileyim bu hafta migren ataklarım başladı hamilelik öncesi sadece ayda bir regl dönemimde olurdu ama şimdi arttı çok şiddetli ve özellikle geceleri oluyor beni uykudan uyandırıyor maalesef migren hapımı kullanamıyorum bir önerisi olan var mı ? Bununla nasıl başa çıktınız migreni olanlar

Sıcak suyun içine (dayanabileceğiniz sıcaklıkta, soğuk olmasın) ayaklarınızı koyabilirsiniz. Şakak bölgenize vicks krem sürebilirsiniz

Bana gebelikte parol kullanabilirsin demislerdi. Saglikci 2 tane alabilirsin bir sey olmaz dedi. 2 tane birden attim agrim gecti. Onun disinda bildigimiz buzu alnimda ensemde gezdiriyordum o da birazcik rahatlatiyordu

Sıcak suyun içine (dayanabileceğiniz sıcaklıkta, soğuk olmasın) ayaklarınızı koyabilirsiniz. Şakak bölgenize vicks krem sürebilirsiniz
Teşekkürler deneyeceğim özellikle gece uykudan uyandırdığı için bunu yaptığımda uykum iyice açılacak ama başka çarem yok

Bana gebelikte parol kullanabilirsin demislerdi. Saglikci 2 tane alabilirsin bir sey olmaz dedi. 2 tane birden attim agrim gecti. Onun disinda bildigimiz buzu alnimda ensemde gezdiriyordum o da birazcik rahatlatiyordu
Parol büyük ihtimal bende işe yaratmayabilir migren hapımı bile içmeye geç kalırsam o da kesmiyordu

Benim de bu ara oluyor, tek çare başıma soğuk uyguluyorum. Hatta bir küçük havluyu ıslatıp buzluğa koyuyorum çıkarıp başıma sarıyorum. Çok geçmiş olsun

Nane yağı ile alın bölgesine masaj yapabilirsiniz, doktorunuza sorun elbette sorun teşkil etmesin

Benim de bu ara oluyor, tek çare başıma soğuk uyguluyorum. Hatta bir küçük havluyu ıslatıp buzluğa koyuyorum çıkarıp başıma sarıyorum. Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun çok size de , çok fena bir illet gerçekten yaşamayan bilemez

Sürekli yatıyorum başka türlü geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…