gebelikte mide bulantisi

ElifAhsen02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
1.325
1.306
6 haftalik gebeyim iki gundur agzimdan bi damla su bi lokma yemek gecmedi cok kotu durumdayim doktora gittim bi serum takti yolladi ama nafile.zorlamaktan kasiklarim.agriyor artik korkuyorum normal mi bu dersece olmasi. yok mu bi yolu bi caresi nasil basedicem Allah askina ne olur fikri olanlar yardimci olur musunuz

Gayet normal benimde 6. Haftada baslamisti 12-13 haftalara kadar surdu gunde 5 kez kusmusumdur 3 kilo verdim ilk uc ayda . Ama yapicak bisey var mi dersen yok en son serum veriyorlar uc dort gunde bir yada ilac vitamin tarzi . Bana premesis vermisti vitamin kusmaya karsi hic kusmadigim gun olmadi sadece 5 seferse 2 sefere dustu . Dayanmaya bak bol su ic vucudunu susuz birakma galete beyaz leblebi tost kraker tarzi idare edicen birsure . suan cok ama cok rahatim gecicek diye bak olaya

İnsaallah ama ne zor biseymis mide bosken kusmaya calismak bide bisey yememeye dayanirim ama ya bebegim iyi beslenemezse diye korkuyorum . Doktor ilac vermedi cunku o kadar cok.ilac kullabiyorum ki bide bunu vermim sana idare et dedi o da insaallah gecer tez vakitte tsk ederim cevabiniz icin Allah razi olsun

Ben ozellikle doktora sordum yiyemiyorum hicbirsey diye bebek depodan alir o sorun degil sen kusmamak icin mideni bos birakma demisti yoksa corbaymis pilavmis salcali yemekmis agzima surmedim 3 ay . İlac degilde vitamin veriliyor b6 b12 vitaminleri kusmayi engelliyormus . icsen de kusuyorsun tabi . susuz kalirsan halin kalmaz meyve falan atistirmaya calis inan zamanla alisiyorsun ilk zamanalar kustum mu elim ayagim butun vucudum bastan assagi titriyordu sonra tv karsisinda yattigim yerde kusup uykuma devam ettim :))

Aynen ya elim ayagim titriyor bidahaki kontrolumde sorayim bende doktoruma belki verir vitamin filan bu arada bebeginizin.cinsiyeti ne merak ettim de

KIZLAR daha yenı hamileyim bende beta degerım 599 cıktı fakat ara ara sol tarafımda kasıgımda agrı oluyor ve yemeklerden sonra midem bulanıyor normal mı ?

doktora gıttım ultrasonda görunmedı 599 a göre kac haftalık oluyor ultrasonda kac haftalıkken gorunuyor ?bılen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…