Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebelikte mesane sarkması
- Konu Sahibi ays1205
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
Yaşamadım ama sorun olacağını zannetmiyorum canım. Hem doğumdan sonra düzelecekse bu doktorlardan neden kafa karıştırır hiç anlamıyorum. İlla bize bir endişe yaşatacaklar..
İdrar kaçırma durumun varmı şu anda?
Bildiğim kadarıyla pelvik kasları bu zamanlarda zayıflıyor. Onları güçlendirici hareketler yapman gerekiyor. Bazıları hamile platesi yapıyor (ebru şallınınkini tavsiye ederim) bazıları da kegel egzersizi falan yapıyor. Daha etkin bir cinsel ilişki için de kegel egzersizi önemli. Araştırmanı tavsiye ederim.
Bildiğim kadarıyla pelvik kasları bu zamanlarda zayıflıyor. Onları güçlendirici hareketler yapman gerekiyor. Bazıları hamile platesi yapıyor (ebru şallınınkini tavsiye ederim) bazıları da kegel egzersizi falan yapıyor. Daha etkin bir cinsel ilişki için de kegel egzersizi önemli. Araştırmanı tavsiye ederim.
- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
Ya zaten normalde ben devlete gidiyodum hani Dr um başka yere gönderildi bu dr A yeni gittim özel bi hastanede baya detaylı inceledi falan memnun da kaldim ama kafamada takıldı sonuçta bide benim bebeğim de çok aşağıda çıkma pozisyonunda bu yüzden kendimi yoran hiçbirşey yapamıyorum sürekli yatıp dinlenmem gerektiği söylendi erken doğum riskim çok olduğundanYaşamadım ama sorun olacağını zannetmiyorum canım. Hem doğumdan sonra düzelecekse bu doktorlardan neden kafa karıştırır hiç anlamıyorum. İlla bize bir endişe yaşatacaklar..
Bu arada idrar kaçırmam yok sadece çok sık çıkıyorum idrara ve öyle az az da değil hani oluyo normal bu şekildeYa zaten normalde ben devlete gidiyodum hani Dr um başka yere gönderildi bu dr A yeni gittim özel bi hastanede baya detaylı inceledi falan memnun da kaldim ama kafamada takıldı sonuçta bide benim bebeğim de çok aşağıda çıkma pozisyonunda bu yüzden kendimi yoran hiçbirşey yapamıyorum sürekli yatıp dinlenmem gerektiği söylendi erken doğum riskim çok olduğundan
- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
Ya zaten normalde ben devlete gidiyodum hani Dr um başka yere gönderildi bu dr A yeni gittim özel bi hastanede baya detaylı inceledi falan memnun da kaldim ama kafamada takıldı sonuçta bide benim bebeğim de çok aşağıda çıkma pozisyonunda bu yüzden kendimi yoran hiçbirşey yapamıyorum sürekli yatıp dinlenmem gerektiği söylendi erken doğum riskim çok olduğundan
Tamam canım takma kafana böyle şeyleri. Stres çok zararlı birşey. Bebeğini de etkiliyorsun. Rahat ol biraz.
Kegel egzersizi denen şey zaten yattığın yerden yapabildiğin, genital bölgendeki kasları sıkıp bırakarak yaptığın birşey. Hani çok çişin geldiğinde sıkarsınya öyle yani.
Ne kadar kaldı doğuma senin?
Anladım arastirir elimden geleni yaparım yine ben. Bende bilmiyorum tam olarak dr çünkü 2 hafta geriden geldiğini söyledi bebeğin gelişiminin 33 haftalık hamileyim ancak usg de 31 hafta çıkıyo ve bebek çok aşağıda nst ye falan girdim normal çıktı ancak gelişim gerilinden dolayı her hafta kontrole gitmem gerektiğini bebeğin gelişimini takibe almamız gerektiğini söyledi Dogum için bi bilgi verilmedi henüzTamam canım takma kafana böyle şeyleri. Stres çok zararlı birşey. Bebeğini de etkiliyorsun. Rahat ol biraz.
Kegel egzersizi denen şey zaten yattığın yerden yapabildiğin, genital bölgendeki kasları sıkıp bırakarak yaptığın birşey. Hani çok çişin geldiğinde sıkarsınya öyle yani.
Ne kadar kaldı doğuma senin?
Anladım teşekkür eder ederim verdiğiniz bilgi içindogumdan sonra hatta $imdide olabilir, kegel egzerrsizleri yapmaniz iyi olur
aslinda bunun her dogum yapan kadinin yapmasi lazim ileri ya$larda idrarini tutamama ( oksurunce hapsurunca kaçirma gibi ) problemleri olmasin diye,
ileri yas dedigim 50-60 li ya$lar :)
- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
Anladım arastirir elimden geleni yaparım yine ben. Bende bilmiyorum tam olarak dr çünkü 2 hafta geriden geldiğini söyledi bebeğin gelişiminin 33 haftalık hamileyim ancak usg de 31 hafta çıkıyo ve bebek çok aşağıda nst ye falan girdim normal çıktı ancak gelişim gerilinden dolayı her hafta kontrole gitmem gerektiğini bebeğin gelişimini takibe almamız gerektiğini söyledi Dogum için bi bilgi verilmedi henüz
Bişi olmaz Allahın izniyle. Sen içini ferah tut canım. Doktor zaten her hafta takip edecekmiş. Güzel düşün güzel olsun derler.
Rabbim hepimizi güzel günlere eriştirsin inşallah
Amin inşaallah ya zatdn dr um gitti icin baya morel bozukluğum oldu bu zamana kadar ona gidiyordum ve çok memnundum çok pozitif biriydi çünkü bu dr da çok ilgili falan ama bu zamana kadar duymadım şeyleri duyunca gerçi 2 hafta geriden geldiğini diğeri de söylemişti ama bi sorun olmaz demişti bu böyle baya üzerine düşünce heralde çok önemli dedim ne bilim annelik işte ne kadar pozitifiz de desek bi taraftan acaba oluyo insanBişi olmaz Allahın izniyle. Sen içini ferah tut canım. Doktor zaten her hafta takip edecekmiş. Güzel düşün güzel olsun derler.
Rabbim hepimizi güzel günlere eriştirsin inşallah
- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
Amin inşaallah ya zatdn dr um gitti icin baya morel bozukluğum oldu bu zamana kadar ona gidiyordum ve çok memnundum çok pozitif biriydi çünkü bu dr da çok ilgili falan ama bu zamana kadar duymadım şeyleri duyunca gerçi 2 hafta geriden geldiğini diğeri de söylemişti ama bi sorun olmaz demişti bu böyle baya üzerine düşünce heralde çok önemli dedim ne bilim annelik işte ne kadar pozitifiz de desek bi taraftan acaba oluyo insan
Doktorlar bana bağlansın, başkasına gitmesin diye de yapıyorlar biraz canım. Sonuçta eski doktorun sorun olmaz demiş.
Evet biz şimdi hele ilk olunca çok fazla endişe ediyoruz ama görevlerimizi iyi bir şekilde yerine getirip dua etmekten başka yapacak birşey yok
- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
hiç bişey olmaz doğumdan sonra sporla toparlarsınız olmazsa da,anneminde başına gelmiş benden ötürü( zor bir doğum olmuş) 32-35 yaşları arasında mesanesini toplattı basit bi operasyonla bitti gitti rahat olun bence :)Anladım arastirir elimden geleni yaparım yine ben. Bende bilmiyorum tam olarak dr çünkü 2 hafta geriden geldiğini söyledi bebeğin gelişiminin 33 haftalık hamileyim ancak usg de 31 hafta çıkıyo ve bebek çok aşağıda nst ye falan girdim normal çıktı ancak gelişim gerilinden dolayı her hafta kontrole gitmem gerektiğini bebeğin gelişimini takibe almamız gerektiğini söyledi Dogum için bi bilgi verilmedi henüz