Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende 7+6 yım özellikle gögüs altlarım aşırı acıyor dokunamıyorum. sütyeni çıkardığımda yer çekimine yenik düşerken taş var gibi acıyor asla onsuz duramıyorum ama hala damarcıklar görünmüyor sadece acı ve sertlik var
12+2 ve ikinci gebelikten yazıyorum o meme ağrısına alışın içi düğüm düğüm gibi geçmiyor emme ile geçecek… sıcak duş biraz iyi geliyor sütyen en yakın arkadaşınız benden demesi… onlar desteklemese ne olurdu halimiz son aylar şiddeti artacak alışacaksınız
7+3 den merhaba bende de aynı şikayet var çok sık idrara ckyorum özellikle şu ictgmde .s hamileligimi öğrendiğimden beri göğüslerim çok sert bazen dokunulmiyor bile ve önceden kullandığım sutyenlerim artk olmuyor mesela içinde nefes alamıyorum ne önerirsiniz gene bı beden buyuk sutyenmi yoksa toparliyci tarzı bişey mi? Sizde durumlar nasıl