• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelıkte memede portakal kabugu goruntusu alt kısımlarda

hale-16

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
1.767
84
358
kıalar merhaba 21 hftalık gebeyıö bemım ıkı gogsumdede ıs kısımlarda kızarıklık ve kasıntı oluyo assa dogru o olan yerde sankı derıde kalınlasma olusmus ıkı memedede aynı yerde ınternette bakyım korktım meme kanserı vs dıyo normalde hastaneye gıderım ama su an ortalık karısık sızlere sorayım dedım bu sekıl yasayan veye ayasamıs olan vaemı resım eklıvem bu sadece bı bolge tum meme dedıl alt ıc kısımlar sade elleyınce derde kalınlasma olusmus gıbı goruntusu de delık delık pandemı sureci hastaneye gıdemıyom yasayan basına gelen varmı merak edoyorıö

Eklentiler

• IMG_20200502_132711.jpg
    IMG_20200502_132711.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 1.288
  • IMG_20200424_125849.jpg
    IMG_20200424_125849.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 1.249
  • IMG_20200424_123539.jpg
    IMG_20200424_123539.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 3.742
bu arada ıkı goguste aynı yerde ve aynı sekılde bı cerrah ıkı memedede oldugu ıcın onemlı bısey olcagını dusunemıyorum dedı ama genede aklıma takılıyo

Merhaba, bende benzeri sorun yaşıyorum.Sizin gibi hamileyim(22 haftalık) ve sizinki gibi görüntü oluştu her iki göğsümde.Şu an ne durumdasınız? portakal kabuğu görüntüsü zaman içerisinde geçti mi?

Merhaba, bende benzeri sorun yaşıyorum.Sizin gibi hamileyim(22 haftalık) ve sizinki gibi görüntü oluştu her iki göğsümde.Şu an ne durumdasınız? portakal kabuğu görüntüsü zaman içerisinde geçti mi?
Merhabalar bende de öyle bir sıkıntı var neredeyse 3 aydır sizde iyileşme söz konusu mu?

su an dogım yaptım dogumdan sonra o horuntu kayboldı benım ama dogum yapana kadar hep vardı

Merhabalar bende de öyle bir sıkıntı var neredeyse 3 aydır sizde iyileşme söz konusu mu?
Benim hala aynı. Umarım doğumdan sonra geçer. Genel cerrahiye gittim.cok fazla ödem olduğunu söyledi. Hamilelikten sonra geçeceğini düşündüğünü geçmezse tekrar gitmem gerektiğini söyledi.su an yapacak birsey kalmadı.dogumu bekliyorum. Umarım sonrasında kendiliğinden geçer.

Merhaba ayni durumu bende yasiyorum 28 haftalik hamileyim iki gogsumde de var korkuyorum doktora sorsam mi diye sonrada diyorum hamileliktendir sizin nasil oldu gectimi?

Back