Gebelikte memede çıkan sivilcemsi oluşum lütfen bakın

cornelia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
55
15
3
Kızlar merhaba. 7 haftalık gebeyim. Sol mememde koyu renkli bölüme yakın bir yerde sivilciye benzer bir şey çıktı. Gebe olduğum için sıklıkla göğüslerimi kontrol ediyorum. 2-3 gün önce böyle bir şey yoktu. Yapı olarak sivilceye benziyor ama sivilce kadar kabarık degil, ağrısı yok ve ışıkla bakınca sanki iltihaplı gibi sarı bir alan var içinde. İnternete bakınca meme kanserine kadar her şey yazıyor ve korkuyorum. Yarın cildiyeye randevu aldım ama stresten bekleyemiyorum. Gebelikte böyle bir durum yaşayan var mı? Hormonal olabilir mi? Lütfen yardım edin daha yeni hamileyim...

Gebelikte vücudumuzda çok büyük değişiklikler oluyor. Bende de meme ucunun etrafında beyaz pütürlü noktalar var, rengi de koyulaştı. Bacaklarımdaki damarlarım bayağı belirginleşti aynada kendimi tanıyamıyorum. Ancak biliyorum ki bu geçici bir durum çünkü ikinci gebeliğim bu tecrübeliyim. Stres konusunda kendinizi fazla kurcalarsanız daha çok şeyi kafaya takarsınız ki hamileliğiniz zehir olur. Üstelik lohusalık çok daha zor hamilelik sadece bir fragman. Geçen de benim mide yanmalarım çok artınca internetten baktım ve kendimi mide kanseri olmuş olarak buldum sabaha kadar uyuyamadım. Sonra kendime geldim çünkü hormonların oyunu bunlar. İçiniz rahat etsin diye gidin doktora ama daha sonra sürekli kendinizi dinlemeyin.

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Evet internette gerçekten her şey kansere baglanıyor... Bakmayayım bakmayayim diyorum ama dayanamıyorum... ilk gebeligim ve sürekli kaygı halindeyim maalesef. Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Rica ederim. Kendinizi en iyi yine kendiniz teskin edersiniz. O yüzden rahat olmaya çalışın hep olumlu düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…