Başka doktora gittiniz mi?Kızlar kimse yaşamadı mı? Allah yaşatmasın tabikide ama yaşamış olan varsa cevap bekliyorum..
Evet gittik canım ama kimse kesin bir şey demiyor bol bol dua ediyoruz ben de belki bir umut burda yaşayan varsa diye bekliyorum belki güzel şeyler duyarımBaşka doktora gittiniz mi?
Rabbim korkularınızı feraha çıkarsın inşaallah bebeğiniz sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin size bol bol dua edicem üzmeyin kendinizi ki hamileliğiniz güzel geçsinEvet gittik canım ama kimse kesin bir şey demiyor bol bol dua ediyoruz ben de belki bir umut burda yaşayan varsa diye bekliyorum belki güzel şeyler duyarım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizdenRabbim korkularınızı feraha çıkarsın inşaallah bebeğiniz sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin size bol bol dua edicem üzmeyin kendinizi ki hamileliğiniz güzel geçsin
Merhaba şuan aynı durumu yaşıyorum evladınız iyi miEvet gittik canım ama kimse kesin bir şey demiyor bol bol dua ediyoruz ben de belki bir umut burda yaşayan varsa diye bekliyorum belki güzel şeyler duyarım