Gebelikte mantar

Doktora gittinmi canim???
Merhem verir diye dusunuyorum sadece dış tarafa kullanman icin. Travazol ve travacort var. Hamilelikte kullanilirmi bilmiyorum. Doktoruna danişmalisin

canım doktorunla görüşmelisin krem verir hamilelikte kullanılabilen krem dış bölgeye uygulaman için. ben hamileyken başıma gelmişti sabah akşam kullanabileceğim 2 ayrı krem vermişti.. ketoral ve travecort vermişti.. birini sabah diğerini akşam kullanıyordum. mutlaka doktoruna sor canım..

yok hayır illa ilişkiden sebep olmuyor hamilelikte bir bayanın mikrop kapma ihtimali çok yüksek oluyor zaten sennkide normal anormal bi durum değil

Bende 35. Haftama giricem 1 aydir ayni seyden sikayetciyim asiri kasinti beyaz akinti yanma bide geceleri mahvediyo dr tek kullanimlik ilac verdi gecmedi antibiyotik verdi largopen gecmedi dahada arttirdi sivilcelenme yapti genital bolgemde bebegimi etkilemesinden korkuyorum gecmezse normal dogum yaptirmiyolarmis sanirim dayanilmicak hale geldi artik ne yapicam bilmiyorum

Hiç sabun veya duş jeli vs değdirme, pamuk penye iç çamaşırı giy, ve günlük ped kullanma. Tavsiyem, iç çamaşırının üzerine sadece bunun için kaliteli hijyenik bi peçete parçası koy ve her idrar sonrası atıp yenisiyle değiştir. İç çamaşırına hiç mikrop bulaşmıyor, naylon olmadığı için hava da aldırıyor. Ben böyle atlatıyorum.

Faydasini gordun mu sirkeli suyun ve nasil yapiyosun sirkeli suyu birde elma sirkesi degilmi
Evet ilk gün kaşıntı cok fazlaydi gece uyku uyutmadi. Bugün de kaşıntı var ama o kadar cok degil. Yarım cay bardağı elma sirkesine 1 cay bardağı su ekledim. Su karistirmazsaniz cok yakiyo. Her tuvalete çıktığımda bir peseteye bu karışımı döküp kaşınan bölgeyi siliyorum.biraz yakıyor ama sonra rahatlatiyo. Hamileligimin başından beri cok ilac kullandığım icin mecbur kalmadikca ilac kullanmayı düşünmüyorum. Daha öncede akıntı ve siyah noktalar icin kullanmıştım. Nette de arastirirsaniz sirkenin faydalarini görürsünüz zaten.

Maydanozu kaynatıp saplarını ince bir tülbente sarın genital bölgeye koyun sabaha kadar beklesin eskiler böyle kurtulurmuş bu illetten bende de var ama hamile değilim o yüzden fitil ve hap kullanıyorum çok rahatladım geçti şükür ama siz hamile olduğunuz için maydanoz u deneyin derim beyaz beyaz peynir gibi döküldüğünü göreceksiniz

seninki biraz daha farklı bişi sanırım benm akıntım olur sivilcem olur ama bu bana sorun yaratmadı doktoruna başvur içini rahatlatsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…