- 9 Mayıs 2016
- 132
- 52
- 31
- Konu Sahibi Annesinin_kuzusu_zehra
33+4 de dış genital mantarı için öneriniz var mı ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkma canım bende 5 buçuk aylık hamileyim doktor fitil verdi azalttı baya hamilelilkte 100%80 görülüyormuş33+4 de dış genital mantarı için öneriniz var mı ??
Hiç sabun veya duş jeli vs değdirme, pamuk penye iç çamaşırı giy, ve günlük ped kullanma. Tavsiyem, iç çamaşırının üzerine sadece bunun için kaliteli hijyenik bi peçete parçası koy ve her idrar sonrası atıp yenisiyle değiştir. İç çamaşırına hiç mikrop bulaşmıyor, naylon olmadığı için hava da aldırıyor. Ben böyle atlatıyorum.Bende 35. Haftama giricem 1 aydir ayni seyden sikayetciyim asiri kasinti beyaz akinti yanma bide geceleri mahvediyo dr tek kullanimlik ilac verdi gecmedi antibiyotik verdi largopen gecmedi dahada arttirdi sivilcelenme yapti genital bolgemde bebegimi etkilemesinden korkuyorum gecmezse normal dogum yaptirmiyolarmis sanirim dayanilmicak hale geldi artik ne yapicam bilmiyorum
Hiç sabun veya duş jeli vs değdirme, pamuk penye iç çamaşırı giy, ve günlük ped kullanma. Tavsiyem, iç çamaşırının üzerine sadece bunun için kaliteli hijyenik bi peçete parçası koy ve her idrar sonrası atıp yenisiyle değiştir. İç çamaşırına hiç mikrop bulaşmıyor, naylon olmadığı için hava da aldırıyor. Ben böyle atlatıyorum.
Ayni şey bende de var 2 gündür ilac falan kullanmadim. Sirkeli suyla yikiyorum. Bugün daha rahatim insallah gecer.Yapiyorum dediklerini ama gecmiyo bazi yorumlar okudum sirkeli suyla temizlemeyi yada karbonatli suyla temizlemeyi tavsiye etmisler
Faydasini gordun mu sirkeli suyun ve nasil yapiyosun sirkeli suyu birde elma sirkesi degilmiAyni şey bende de var 2 gündür ilac falan kullanmadim. Sirkeli suyla yikiyorum. Bugün daha rahatim insallah gecer.
Evet ilk gün kaşıntı cok fazlaydi gece uyku uyutmadi. Bugün de kaşıntı var ama o kadar cok degil. Yarım cay bardağı elma sirkesine 1 cay bardağı su ekledim. Su karistirmazsaniz cok yakiyo. Her tuvalete çıktığımda bir peseteye bu karışımı döküp kaşınan bölgeyi siliyorum.biraz yakıyor ama sonra rahatlatiyo. Hamileligimin başından beri cok ilac kullandığım icin mecbur kalmadikca ilac kullanmayı düşünmüyorum. Daha öncede akıntı ve siyah noktalar icin kullanmıştım. Nette de arastirirsaniz sirkenin faydalarini görürsünüz zaten.Faydasini gordun mu sirkeli suyun ve nasil yapiyosun sirkeli suyu birde elma sirkesi degilmi
seninki biraz daha farklı bişi sanırım benm akıntım olur sivilcem olur ama bu bana sorun yaratmadı doktoruna başvur içini rahatlatsınlarBende 35. Haftama giricem 1 aydir ayni seyden sikayetciyim asiri kasinti beyaz akinti yanma bide geceleri mahvediyo dr tek kullanimlik ilac verdi gecmedi antibiyotik verdi largopen gecmedi dahada arttirdi sivilcelenme yapti genital bolgemde bebegimi etkilemesinden korkuyorum gecmezse normal dogum yaptirmiyolarmis sanirim dayanilmicak hale geldi artik ne yapicam bilmiyorum