Merhaba arkadaşlar ,
doktorum kan testinden sonra demir oranımın düşük olduğunu ve ilaç kullanmam gerektiğini söyledi 3 gündür kullanıyorum adı Maltofer Fol . bende şiddetli mide bulantısı yaptı dayanamıyorum .. sizde kullandınız mı böyle bir yan etkisi oldu mu ? nasıl bir çözüm buldunuz ?
merhaba.bende maltofer kullanıyorum ama bende hiç mide bulantısı yapmıyor.günde 1 tanemi alıyosun bide aç mı tok mu oda önemli aç karna alınınca mide bulantısı yaparmış.ama gece yatmadan önce alınınca hiç bir yan etkisi yok.ayrıca kaç fatalık hamilesin
canım benim de kan değerim düşük çıktığından doktorum bana da maltofer fol verdi.benim de çiğnerken ve bittikten sonra sadece midem bulanıyor.sonrasında bişey oluyor mu bilmiyorum çünkü ben yatmadan önce alıyorum sen de yatmadan önce al.
merhaba ,
günde 1 adet tok karna alıyorum akşam yemeğinden hemen sonra içiyorum
7 haftalık hamileyim :) sen ?
merhaba ,
günde 1 adet tok karna alıyorum akşam yemeğinden hemen sonra içiyorum
7 haftalık hamileyim :) sen ?
bide kan değerin yani hemoglabin değerin düşükse benden sana tavsiye bol bol pekmez ye.ben 29 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hep tahinli pekmez yedim kan değerimde hep yüksek seyretti doktorlar bile şaşırırdı erkek kanı gibi çıkardı hemoglabin değerim.allaha şükür hamileliğimdede devam ettim pekmeze ve kanım hala yüksek normalde bu haftalarda bebek demir depolarından aldığı için düşmesi lazım ama benim düşmüyor.sende pekmez ye hem kan için hemde çok faydalı
bide kan değerin yani hemoglabin değerin düşükse benden sana tavsiye bol bol pekmez ye.ben 29 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hep tahinli pekmez yedim kan değerimde hep yüksek seyretti doktorlar bile şaşırırdı erkek kanı gibi çıkardı hemoglabin değerim.allaha şükür hamileliğimdede devam ettim pekmeze ve kanım hala yüksek normalde bu haftalarda bebek demir depolarından aldığı için düşmesi lazım ama benim düşmüyor.sende pekmez ye hem kan için hemde çok faydalı
ben de aynı ilacı kullanıyorum mide bulantısı ve kusma yapıyor bende de . bel ve sırt ağrısının sebebi farklı olabilir canım iyi araştırmak lazım mesela benim de dizlerim ağrıyordu kalsiyum eksikliği dedilerKızlar 27 haftalık hamileyim pazartesi gününden bu yana maltofer fol kullanmaya başladım günde 1 defa ve gece yatmadan önce içiyorum. ilacı kullanmaya başlayalı 4 gün oldu ki dün gece yarısı şiddetli bel ve sırt ağrısı akabinde mide bulantısı ardından affedersiniz ishal ve resmen hunharca istifra ettim. Aranızda buna benzer bir durumla karşılaşan var mı? Lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?