D Duygunm Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2024 47 5 26 7 Kasım 2024 Konu Sahibi Duygunm #1 Merhaba gebeliğin ilk haftalarındayim tüm vücut lazere gidiyordum devam edebiliyor muyum
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 22.922 84.340 7 Kasım 2024 Konu Sahibi Duygunm #2 Bildiğim kadarıyla bi araştırma yok bu konuyla alakalı, yani kesin zararlıdır demiyor doktorlar ama zararı yoktur da demiyorlar, ben olsam gitmem
Bildiğim kadarıyla bi araştırma yok bu konuyla alakalı, yani kesin zararlıdır demiyor doktorlar ama zararı yoktur da demiyorlar, ben olsam gitmem
D Duygunm Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2024 47 5 26 7 Kasım 2024 Konu Sahibi Duygunm #3 Orangegreysky .!.: Bildiğim kadarıyla bi araştırma yok bu konuyla alakalı, yani kesin zararlıdır demiyor doktorlar ama zararı yoktur da demiyorlar, ben olsam gitmem Genişletmek için tıkla... Peki genital bölge karın ve bele girmeden diğer bölgeler yapılsa da mı sorun olur acaba
Orangegreysky .!.: Bildiğim kadarıyla bi araştırma yok bu konuyla alakalı, yani kesin zararlıdır demiyor doktorlar ama zararı yoktur da demiyorlar, ben olsam gitmem Genişletmek için tıkla... Peki genital bölge karın ve bele girmeden diğer bölgeler yapılsa da mı sorun olur acaba