gebelikte lazer epilasyon

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
43
arkadaşlar 20 haftalık hamileyim.hamilelikten önce 2 seans lazere gitmiştim.hamile olduğumu öğrendikten sonra lazeri bıraktım.şimdi devam etmek istiyorum.doğuma temiz girmek istiyorum.jilet le başedemiyorum ağdada yasak.doktorum lazere izin verdi.ama ben çok kaygılanıyorum bebeğime birşey olmasından korkuyorum.bu konuda tecrübesi yada bilgisi olan varmı?

merhaba canim eger bir bilgisi olan varsa lutfen anlatsin bu konu benim icinde cok onemli ben hamile degilim bebek dusundukten sonra lazeri biraktim bugunlerde yine gitmeyi dusunuyorum amaaaaaaaaaa ya sonra bebek icin yan etkisi olursa?????? diye korkuyorum. hollandada lazer epilasyon yaparken hep soruyorlar hamilemisiniz???? buda beni dusunduruyor acaba yan etkisi var mi?

Hamilelikte de lazer epilasyon yapılırmı?

Hamilelikte lazer ışınlarının zararlı olduğunu ortaya koyan herhangi bir kanıt veya vaka yoktur.Ancak hamilelik döneminde anne adayları çeşitli hormonal değişiklikler yaşadığından sadece lazer değil diğer dermatokozmatik uygulamaların da yapılmaması etik olarak daha uygun olur.

Nette tüm yazılar hamilelik esnasında lazer epilasyon yapılmamasından yana canım.Bence bunu hamilelik sorasına ertelerseniz sağlığınız açısından doğru olanıdır.

canım çok zararlıymış bende yaptırmak istemiştim erteledim bence sende ertele derim yinede sen bilirsin

arkadasima doktoru kesinlikle yasak demisti ustune de azarlamisti bu kadar bilgisiz olamazsin diye! senin dotorun nasil izin verdiki??

ya bende varis için kılcal damar tedavisine başlıcaktım bir-iki seans ama bebek planlıyorduk o zamanlar ve tam yumurtlama günlerime denk düşüyordu seans. vicdanen huzursuz oldum ya daha ortada olmayan bebeğime bişi olursa diye yoktan panik oldum ve gitmedim. randevumu iptal ettirdim sonra da hamile kaldım. şimdi vicdanen çok huzurluyum, bence lazer epilasyon tedavisini doğum sonrasına ertelemelisiniz hatta emzirdikten bile sonraya..çünkü yapay ışık tenine değiyor sonuçta.. x-raylerden geçmiyoruz nolur nolmaz diye bence bu da küçük bir taviz olur bebeklerimiz için değil mi arkadaşım?.

canım ben de lazeri artık sonuna gelmişken bıraktım..
bebeğim herşeyden önemli, ihtimali düşük dahi olsa ona zarar verecek şeylerden kaçınmak beni vicdanen de rahatlatıyor..sen de sık dişini bence..bebişlerimiz bu kadarını hakediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…