eslemmce5 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2019 923 723 33 25 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi eslemmce5 #1 Hanımlar merhabaa hamilelik sürecinde lazer epilasyon yaptıran var mı? Sakıncası yok diye biliyorum ama sizin bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
Hanımlar merhabaa hamilelik sürecinde lazer epilasyon yaptıran var mı? Sakıncası yok diye biliyorum ama sizin bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
icefrezya 🌼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ocak 2013 1.219 2.193 333 Ankara 25 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi eslemmce5 #2 eslemmce5 .!.: Hanımlar merhabaa hamilelik sürecinde lazer epilasyon yaptıran var mı? Sakıncası yok diye biliyorum ama sizin bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Sakıncası yokmuş ancak etkisi de yokmuş. O sebeple önermiyorlar. Youtube'ta videolar var izleyebilirsiniz.
eslemmce5 .!.: Hanımlar merhabaa hamilelik sürecinde lazer epilasyon yaptıran var mı? Sakıncası yok diye biliyorum ama sizin bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Sakıncası yokmuş ancak etkisi de yokmuş. O sebeple önermiyorlar. Youtube'ta videolar var izleyebilirsiniz.
eslemmce5 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2019 923 723 33 25 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi eslemmce5 #3 filipina2010 .!.: Sakıncası yokmuş ancak etkisi de yokmuş. O sebeple önermiyorlar. Youtube'ta videolar var izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim denk gelemedim galiba videolara
filipina2010 .!.: Sakıncası yokmuş ancak etkisi de yokmuş. O sebeple önermiyorlar. Youtube'ta videolar var izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim denk gelemedim galiba videolara
icefrezya 🌼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ocak 2013 1.219 2.193 333 Ankara 25 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi eslemmce5 #4 eslemmce5 .!.: Teşekkür ederim denk gelemedim galiba videolara Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bir videosu daha vardı bulamadım, bir dermatologla konuşuyordu bu konuyu. Aynı şekilde gebelikte faydası olmuyormuş lazerin.
eslemmce5 .!.: Teşekkür ederim denk gelemedim galiba videolara Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bir videosu daha vardı bulamadım, bir dermatologla konuşuyordu bu konuyu. Aynı şekilde gebelikte faydası olmuyormuş lazerin.