gebelikte kuyruk sokumu ağrısı

Aynen canim olabilir 2-3 gun sonra gecti o agrilar su an yorulunca kasiklarim agriyor sadece e buna da şükür:) keseyi gorduk bebegi goremedik hala bos gebelikten suphelendi dr korkularim var boyle stresten de olabilir agrilar

Konunun üzerinden yıllar geçmiş ama aynı sorunu ben de yaşıyorum hem de 6. haftada siz ne yaptınız hanımlar nasıl geçti? bir süre sonra kendiliğinden geçiyor mu acaba?

Bende de oluyordu. Hatta yatakta dönemiyordum. Sol ayagima basamiyordun. Bugün yarin bugün yatin doktora gidecem derken düzeldi. Ya ayaklarimi uzatip oturunca üzrrine baski oldugundan ya da sivi yetersiz aldigimdan diye yorumladim ben

Aynen canim olabilir 2-3 gun sonra gecti o agrilar su an yorulunca kasiklarim agriyor sadece e buna da şükür:) keseyi gorduk bebegi goremedik hala bos gebelikten suphelendi dr korkularim var boyle stresten de olabilir agrilar
Agzi olan dr konusuyor sen Rabbime guven o nasil buyurusa oyle olur,doludur onun ici. Daha minnak annesi gosterememistir kendisini. Stres herseyin basi kendine dikkat et artik anne olacaksin insaallah

Agzi olan dr konusuyor sen Rabbime guven o nasil buyurusa oyle olur,doludur onun ici. Daha minnak annesi gosterememistir kendisini. Stres herseyin basi kendine dikkat et artik anne olacaksin insaallah
inşallah canım çok teşekkürler . Bekliyorum bakalım çarşamba başka bir dr'a gideceğim

Merhaba arastırırken yazınızı gordum benimde 4. Hafta ve kuyruk sokumum agrıyor sizin yazınızı gordum boş gebelik vs ama cok gecmiş konunun üzerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…