-----> meraba kelebek bnde 10 haftalik hamileyim. Bundan 5 yil once tren fren yapinca kuyruk kemigimi cok kotu bi sekilde koltuk demirine carptim.. Ogun uyustu morardi sonra gecer gibi oldu.. Uzun sure ayakta kalinca oturursam kalkamiyorzm.felcli gibi oluyorum sanki bi sureligine.. Yatakta bile sagdan sola esimin cevurdigi hatirliyorum. Cok beter bisey.. Gecen sene akillsndim gittim doktora almanyada kaliyorum doktor belimden rönttgen cekti kalcami gostermeme ragmen.. Masaja yolladi iyi gibi geldi basta ama simdi yine ortalikta bu agri napcam bilmiyorum hamile olunca daha bi sk oluyorMerhabalar , ben 17 haftalık hamileyim,yaklaşık 1,5 aydır kuyruk sokumumda ağrı oluyor.normalde o kadar rahatsız etmiyor ama yorulduğumda fazla ayakta kaldığımda çıban varmış gibi batıyor.doktoruma sordum gebelikle ilgisinin olmadığını,kuyruk sokumu kemiğimi kırmış olabileceğimi söyleyip ortopediye gitmemi önerdi.diyelim ki kırık var peki bu arada kuyruk sokumu kemiğim kırılırken ben neredeydim.
sizlerde bu ağrıyı çeken varsa lütfen yazsın.doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.çünkü daha öncede baş ağrılarım oluyordu onun içinde gebelikle ilgisi yoktur senin migrenin vardır demişti.oysa arkadaşlarımda da hamile olanlarda doktorları hamilelikten olduğunu söylemiş.kuyruk sokumu kemiği ağrısı içinde kalsiyum vermiş.
bu adama ne sorsam ilgisiz ve bilgisiz cevaplar veriyor.sizce doktorumu değiştirmelimiyim.bu arada doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum muayene ücreti 120 tl.
ilk gebeliğim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhabalar , ben 17 haftalık hamileyim,yaklaşık 1,5 aydır kuyruk sokumumda ağrı oluyor.normalde o kadar rahatsız etmiyor ama yorulduğumda fazla ayakta kaldığımda çıban varmış gibi batıyor.doktoruma sordum gebelikle ilgisinin olmadığını,kuyruk sokumu kemiğimi kırmış olabileceğimi söyleyip ortopediye gitmemi önerdi.diyelim ki kırık var peki bu arada kuyruk sokumu kemiğim kırılırken ben neredeydim.
sizlerde bu ağrıyı çeken varsa lütfen yazsın.doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.çünkü daha öncede baş ağrılarım oluyordu onun içinde gebelikle ilgisi yoktur senin migrenin vardır demişti.oysa arkadaşlarımda da hamile olanlarda doktorları hamilelikten olduğunu söylemiş.kuyruk sokumu kemiği ağrısı içinde kalsiyum vermiş.
bu adama ne sorsam ilgisiz ve bilgisiz cevaplar veriyor.sizce doktorumu değiştirmelimiyim.bu arada doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum muayene ücreti 120 tl.
ilk gebeliğim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
cnm merhaba bu agrı bende de olm uştu senın haftalarındayken hatta uzerıne bıle oturamıyordum yaz ayına denk gelmştı bnmkı tam guneşlendıkce gectı sana tavsıyem sıcak tutman ve gebelıklede alakalı bışı bu kırık kuyruk sokumuylada zaten duramazsın dr un abartmış:)))
-----> meraba kelebek bnde 10 haftalik hamileyim. Bundan 5 yil once tren fren yapinca kuyruk kemigimi cok kotu bi sekilde koltuk demirine carptim.. Ogun uyustu morardi sonra gecer gibi oldu.. Uzun sure ayakta kalinca oturursam kalkamiyorzm.felcli gibi oluyorum sanki bi sureligine.. Yatakta bile sagdan sola esimin cevurdigi hatirliyorum. Cok beter bisey.. Gecen sene akillsndim gittim doktora almanyada kaliyorum doktor belimden rönttgen cekti kalcami gostermeme ragmen.. Masaja yolladi iyi gibi geldi basta ama simdi yine ortalikta bu agri napcam bilmiyorum hamile olunca daha bi sk oluyor
kızlar merhaba , o yazdığım ağrıyı ilk gebeliğimde yaşamıştım.20.haftada bebeğimi kaybettim.şimdi tekrar hamileyim 16.haftadayım ama henüz ağrılarım yok.rahatım bilemiyorum tekrardan oluşur mu .ama tahta veya sert sandalyeye falan oturunca kalkmam ağrılı oluyor.
Sea geçen gebeliğim benimde yaza denk gelmişti.bende güneşlendim ama şezlong daha da ağrıttı.pek işe yaramadı bende.
Ispartalı canım bende ıspartalıyım.ıspartanın neresindensin.ben kocaelinde kalıyorum.keşke hamile kalmadan tam bi tedavi ettirseydin.hamilelikte kalça ağrıları artıyor birde seninki sorunluymuş.sıkıntı yaşayabilirsin ileri gebelik haftalarında.yinede bi doktora görünsen iyi olur.
Bence ayakta cok kalip yoruluyorsaniz vucudunuz size belirti veriyordur dinlenmeniz icin benim ilk haftalarda degil de simdi ara ara oluyor yatip dinlenince azaliyorKonunun üzerinden yıllar geçmiş ama aynı sorunu ben de yaşıyorum hem de 6. haftadasiz ne yaptınız hanımlar nasıl geçti? bir süre sonra kendiliğinden geçiyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?