- 30 Eylül 2011
- 876
- 46
- 318
Merhabalar , ben 17 haftalık hamileyim,yaklaşık 1,5 aydır kuyruk sokumumda ağrı oluyor.normalde o kadar rahatsız etmiyor ama yorulduğumda fazla ayakta kaldığımda çıban varmış gibi batıyor.doktoruma sordum gebelikle ilgisinin olmadığını,kuyruk sokumu kemiğimi kırmış olabileceğimi söyleyip ortopediye gitmemi önerdi.diyelim ki kırık var peki bu arada kuyruk sokumu kemiğim kırılırken ben neredeydim.
sizlerde bu ağrıyı çeken varsa lütfen yazsın.doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.çünkü daha öncede baş ağrılarım oluyordu onun içinde gebelikle ilgisi yoktur senin migrenin vardır demişti.oysa arkadaşlarımda da hamile olanlarda doktorları hamilelikten olduğunu söylemiş.kuyruk sokumu kemiği ağrısı içinde kalsiyum vermiş.
bu adama ne sorsam ilgisiz ve bilgisiz cevaplar veriyor.sizce doktorumu değiştirmelimiyim.bu arada doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum muayene ücreti 120 tl.
ilk gebeliğim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
sizlerde bu ağrıyı çeken varsa lütfen yazsın.doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.çünkü daha öncede baş ağrılarım oluyordu onun içinde gebelikle ilgisi yoktur senin migrenin vardır demişti.oysa arkadaşlarımda da hamile olanlarda doktorları hamilelikten olduğunu söylemiş.kuyruk sokumu kemiği ağrısı içinde kalsiyum vermiş.
bu adama ne sorsam ilgisiz ve bilgisiz cevaplar veriyor.sizce doktorumu değiştirmelimiyim.bu arada doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum muayene ücreti 120 tl.
ilk gebeliğim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.