Gebelikte kuyruk sokumu ağrısı dayanılmaz oldu :(

SekerPortakali__

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
101
18
18
Kızlar merhaba bende normalde kuyruk sokumumda yamulma var c şekli olması gerekirken içeriye doğru yamulmuş dedi doktor bir kaç yıl önce tedaviside yok. Arada sırada ağrır bende egzersizle yaza dinlenerek geçirirdim. Genelde ağır iş yapınca artardı. 8 haftalık hamileyim hamileliğim boyunca iş yapmamama rağmen ağrı öyle bir arttı ki yürüyüş yapınca bile ağrıyor artık. Bazen acısından sol kal ayağımla adım atamıyorum. Bu acaba gebeliğimden kaynaklı artmış olabilir mi gebeliğinde bunu yaşayan var mı? Bel ağrım henüz yok ama kuyruk sokumum beni mahfetti

ah canım hala yolun başında agırmaya başlamış senin benim 6. aydan sonra öldürdü beni cözümü yok malesef belki doktora danışırsan magnezyum verebilir dogurunca agrı azaldı dayanmaktan başka çare yok

Ah en azından doğurunca ağrın azalmış buna çok mutlu oldum yoksa böyle kalır mı diye çok endişeliydim benim normaldede sıkıntım vardı kuyruk sokumumdan hepten arttı allah sabır versin hepimize

Ayyy. Benim de öyle. Tek değilmişim. Benim 11 haftalık şu an gebeliğim. 8. haftadan itibaren kuyruk sokumumda öyle ağrılar oldu ki. Benim belimde de bi problem var zaten. Hani hiç doktora gitmedim ama çocukluğumdan beri ağrır. Bir kaç senedir de çok ağır iş yaparsam gün sonunda kalçamın üzerine oturamayacak hale geliyorum. Şimdi gebeliğimde iş yapmasam bile ağrıyor. Yürüyüşüm değişti bu yüzden resmen. Dün gece ağrısından ağlayacaktım resmen ama geçer mi tedavisi var mı bilmiyorum. Sadece ara ara hafif hareketler yapıp gevşetmeye çalışıyorum

Bende de 5. Haftadan beri var dr sordum hormonlarla alakalı dedi,aslında çok erken ağrıması için ama bizim gibi bazılarında olabiliyor demek ki

Bu sıkıntıları çeken hamileler oturma simidi kullanıyorlar diye biliyorum.

Arkadaşlar ben galiba bel ağrısı diyorum ama kuyruk sokumu ve çevresi ağrısı galiba böyle anlatamıyorum acayip bir ağrı baskı. Oturunca kalkamyorum dogrulamiyorum adım atarken facia bir ağrı normal yürüyüşüme dönemi yorum öne egilsem ona keza 16 haftakigom öncesinde fıtığım vardı ama bu kadar ağrı belki ondandr normaldir diyorum ama dayanılmaz facia benim yerimde birisi olsa yerinden kalkmaz emin olun napacam böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…