- 24 Mart 2008
- 1.478
- 2.049
- Konu Sahibi Quennhazel
Hanımlar gebelikte künefe yemek zararlı mı künefe peyniri hamileler için sakıncalı mı?Canım cok cekiyor ama nolur nolmaz diye yemiyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dikkat ediyorum.Bazı peynirler zararlı ya hamileler için acaba künefe peyniri sıkıntı olur mu diye kafama takılmıştı:)Kunefe neden sakincali olsun. Sadece seker tuketimine dikkat et.Ama caninin cektgini ye.
Peynirinden dolayı kafama takılıyordu yedim:)Kunefe neden sakincali olsun. Sadece seker tuketimine dikkat et.Ama caninin cektgini ye.
Peynirinden dolayı kafama takılıyordu yedim:)Neden sakincali olsun.
Afiyet olsun simdiden
Ya canım ne yiyeceğimi şaşırdım valla nette pastorize olmamış peynir yenmez filan yazınca ona bile dikkat eder oldum:)Hahahaha çok güldüm kusura bakmayın küflü peynir falan yeseniz belki evet ama künefe peynirinden bişe olmaz
Tabi çiğ süt çiğ ete dokunmak kısacası parazit içerebilecek şeylere dikkat edin ama çok da kasmayınYa canım ne yiyeceğimi şaşırdım valla nette pastorize olmamış peynir yenmez filan yazınca ona bile dikkat eder oldum:)
Künefe peyniri tuzsuz bir peynir sadece,bir sakıncası yok.Afiyetle yiyin,künefe en sevdiğim tatlıdır ve canım çekti şu anda.Ya canım ne yiyeceğimi şaşırdım valla nette pastorize olmamış peynir yenmez filan yazınca ona bile dikkat eder oldum:)
dün yedim bende buraya yazdıktan sonraKünefe peyniri tuzsuz bir peynir sadece,bir sakıncası yok.Afiyetle yiyin,künefe en sevdiğim tatlıdır ve canım çekti şu anda.
haklısın canım zaten olması gereken bu, ben her yiyeceğim şeyi netten arattım ya da doktoruma sordum bu sayede hurma, maydonoz, adaçayı, kekik falan tüketmemiş oldum. bir de çok tuhaf bi bilgi kirliliği var bir topicte hamile birine sabahları çiğ yumurta iç yazmıştı biri şok oldum. yani burda soru sor ama tamamen de güvenme herkes bilgili değil ve çok rahat yanlış tavsiyeler veriyorlarYa canım ne yiyeceğimi şaşırdım valla nette pastorize olmamış peynir yenmez filan yazınca ona bile dikkat eder oldum:)
Bende netten bakıyorum sürekli doktorumda yememem gerekenlern listesini vermişti ama yine de kafama takılan şeyler oluyor:))haklısın canım zaten olması gereken bu, ben her yiyeceğim şeyi netten arattım ya da doktoruma sordum bu sayede hurma, maydonoz, adaçayı, kekik falan tüketmemiş oldum. bir de çok tuhaf bi bilgi kirliliği var bir topicte hamile birine sabahları çiğ yumurta iç yazmıştı biri şok oldum. yani burda soru sor ama tamamen de güvenme herkes bilgili değil ve çok rahat yanlış tavsiyeler veriyorlar