Bende vardı 12. Hafta gibi kaybolduMerhaba arkadaşlar, 6+4 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışını duyduk fakat doktor 8cmlik bir kist gördüğünü söyledi. Gebelikte oluşan bir kist, yumurta çatlamak istemiş çatlamamıs korkma 12.haftadan sonra küçülmesini bekliyoruz ama o zamana kadar büyümeye devam edebilir dedi. Araştırdığımda 8 cm’den yukarısı için sıkıntılı diyor 18.haftada alınması gerekebilir diyor ki ben daha 6 haftalığım şu anda bu boyuttaysa ileride ne olur bilmiyorum. Bu şekilde bir sorun yaşayan, küçülen-büyüyen herhangi bir tecrübesi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Kan testleri yapıldı ca125 vs ama bir sorun yok dendi sizin küçülme olmadı mı bebeğiniz nasıl sağlıkla alırsınız inşallah kucağınızaBana corpus luteum olabilir dendi ama degilmis. Mr cektirmenizde fayda var eger süreçte kuculme gormezseniz. Kan akisina bakilsin kistteki. Ben dogumla ameliyat olucam maalesef şüpheli bi kist cikti mrda.
Peki sizin kaç cm di öğrendiğinizde? Benimki sanki haftasına göre çok büyük gibi geliyor daBende vardı 12. Hafta gibi kayboldu
Ca 125te benim de sorun yok. Sizi korkutmak istemiyorum can tasiyosunuz tedbirli olun sadece. Hic kuculme olmadi. 8 ayda 2 cm kadar da büyüdü. Bebegim iyi sukur 3 hafta sonra dogumum var acik ameliyatla karin ici kanser taramasi yapilacak.Kan testleri yapıldı ca125 vs ama bir sorun yok dendi sizin küçülme olmadı mı bebeğiniz nasıl sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza
Anladım çok teşekkür ederim dikkat edeceğim umarım sizin de tertemiz çıkar tüm sonuçlarınız, hepsi birer ihtimaldir. Bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüzCa 125te benim de sorun yok. Sizi korkutmak istemiyorum can tasiyosunuz tedbirli olun sadece. Hic kuculme olmadi. 8 ayda 2 cm kadar da büyüdü. Bebegim iyi sukur 3 hafta sonra dogumum var acik ameliyatla karin ici kanser taramasi yapilacak.
12. Haftayi sakince bekleyin. Kaybolmazsa dediklerimi dikkate alirsiniz suan endise edeceginiz birsey yok.
Su an kaç cm kistiniz olduğunu sorabilir miyimCa 125te benim de sorun yok. Sizi korkutmak istemiyorum can tasiyosunuz tedbirli olun sadece. Hic kuculme olmadi. 8 ayda 2 cm kadar da büyüdü. Bebegim iyi sukur 3 hafta sonra dogumum var acik ameliyatla karin ici kanser taramasi yapilacak.
12. Haftayi sakince bekleyin. Kaybolmazsa dediklerimi dikkate alirsiniz suan endise edeceginiz birsey yok.
6,5 olarak tespit edildi suan 8,5. Ama doktorum bunun bir buyume olarak dusunulemeyecegini çünkü rahmimin gebelik nedeniyle baskı yapmasi sonucu kistin seklinin degisip uzadigini söyledi. Yani enine incelmis boyuna uzamis baski nedeni ile.Su an kaç cm kistiniz olduğunu sorabilir miyimaklım hep bu konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?