• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte koku hassasiyeti ne zaman geçer?

Snglmhmt

Emir❤️Tuana
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
761
792
53
39
Slm kızlar 10 haftalık gebeyim son bi haftadır koku hassasiyetim tavan yaptı aklımı kaçırcak dereceye geldim ev kokuyo yatak çamaşırlar mutfak yastık yorgan çarşaf aklınıza ne gelirse tahammül edemiycek duruma geldim hele ki eşim eve geldiği an ben kendimden geçiyorum duşa giriyo bu seferde duş jeli kokuyo bi haftadır yanımda bile yatırmıyorum İlk haftalar bukadar değildi bulantımda öyle çok fazla olmadı ama bı hafta mahvoldum ne zaman geçer bu durum

Benimki tam 3. Ay bitince gecti canim. Herkesin ayni olmaz ama asagi yukari senin de yakinda gecer

Benimki tam 3. Ay bitince gecti canim. Herkesin ayni olmaz ama asagi yukari senin de yakinda gecer
İnşallah canım dayancak halim kalmadı zırıl zırıl ağlayasım geliyo bazen burnum tıkansada koku almasam hiç diyorum çıldırdım

İnşallah canım dayancak halim kalmadı zırıl zırıl ağlayasım geliyo bazen burnum tıkansada koku almasam hiç diyorum çıldırdım
Ah o donem cok kotu. Ben mutfağa girmemistim uzun sure. Yemek yapamiyodum ve yiyemiyodum. Ilk uc ayda kilo verdim. Ama sonra aniden bir anda geciverdi butun hassasiyet. Biraz daha dayan canim.

Back