• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kırmızı kanama

merve5858

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2024
104
19
13
31
Arkadaşlar merhaba 10 haftalık çift yumurta ikizleri ne hamileyim 10 gün önce kanama sonra pıhtı düştü buyuktude çok ta korktm kesin dusurdm derken çok şükür iki kesede yerindeydi kalp atışları iyiydi 2cm.kanama alanım varmis neyse 3 gün önce tekrar gittim kalp atışlarını duyduk kanama alanı yok dedi benim kahverengi akintilarim ve nazende beyaz akıntım devam etti bugün duştan çıkarken kanamam kırmızıya geri döndü 10 gün sonra yine bir korku sardı böyle durum yaşayan oldumu acaba önce

Arkadaşlar merhaba 10 haftalık çift yumurta ikizleri ne hamileyim 10 gün önce kanama sonra pıhtı düştü buyuktude çok ta korktm kesin dusurdm derken çok şükür iki kesede yerindeydi kalp atışları iyiydi 2cm.kanama alanım varmis neyse 3 gün önce tekrar gittim kalp atışlarını duyduk kanama alanı yok dedi benim kahverengi akintilarim ve nazende beyaz akıntım devam etti bugün duştan çıkarken kanamam kırmızıya geri döndü 10 gün sonra yine bir korku sardı böyle durum yaşayan oldumu acaba önce
Doktor gittiniz mi acaba sonuç nedir aynı durumdayım da

Doktor gittiniz mi acaba sonuç nedir aynı durumdayım da
Hiç ara vermeden beklemeden hızlıca bir kadın doğum doktoruna gidin, her gebeliğin kadının biyolojisi farklı. Yapılması gereken bir müdahele varsa zamanında yapılsın, zaten yoksa doktor durumu izah eder içiniz rahatlar.

Valla şuan 12 hafta olduk yarın kontrolüm var kanama halen devam ediyor bazen kahverengi bazen kırmızı 3 gün önce gittiğimde bebekler gayet iyi ama keselerin altında kanama alanı var ne zaman geçecek bende bilmiyorum

Back