Selam kızlar 5 haftalık hamileyim 72 kiloyum ama doğuma kadar viraz zayıflamak istiyorum en azından ilk üç ay zayıflama imkanı varmıdır sizce? Hamileliğinzde kilo verdiniz mi yada kaç kilo aldınız?
Teşekkür ediyorumm doğuma zayıf gitmek istiyorum hem kendim hem sağlığım içinBana diyetisyen 4 aya kadar kilo verilir demisti bilginize
Diyet gibi değilde düzenli beslenme ve yürüyüşle verilmez mi acabaGebelikte kilo verilebilir ama kusma ve bulantidan dolayi ilk uc ay icinde kayip olabiliyor kiloda. Siz kilo vermeye degilde saglikli beslenerek olan kilonuzu korumaya odaklanin bence oylesi daha iyi olur
Siz yine iyi zayıflamışsınız maşaallah. Ben beklemediğim bi anda hamile kalınca zayıflama spor serüvenim bitti diye düşündümBende 74 le hamile kalmistim 94 le doguma gittim simdi kizim 4 yasinda bende 80 kiloyum
Siz de insülin direnci var diye mi diyet tarzı beslenme yapıyorsunuz70 kilo civarı tüp bebek ile hamile kaldım 25+3 günlük hamileyim 7.ayımızın icindeyiz insülin bozukluğumda var ayrıca, ilk haftalarda 74 lere kadar cikti kilom sonra mide bulantılarım başlayinca diyet ile beraber 71e düştü kilom, şuan da ise kilom 75.5 7ayda 4 kilo almişım sanırim bebegimde 1 kilo olmuş, dengeli beslenmek ve kararında yemek en güzeli herşeye hasret kaldım. Bazen börekler cörekler tatlılar gözümun onunde dönüyor, bütun çabalarımız saglikli doğmalari için Rabbim hayırlısinı nasip etsin doğumdan sonra çılgınlar gibi yiyecegim
Evet, yediklerime dikkat ediyorum. Salı günü şeker yüklemem vardı ac karnına ictim yarım bardak sekerli suyu 196 cikti sekerim. Bugün bütün gün yine parmaktan ölçün yaptım şükür degerlerim iyi çıktı. Hem aç olup hemde aşırı şeker alınca bünye tabiki çok yukseldi degerim. Kendinin doktoru oluyorsunSiz de insülin direnci var diye mi diyet tarzı beslenme yapıyorsunuz ☺ Evet valla artık her şeyi iki kere düşünerek hareket ediyoruz
Siz nerde yaşıyorsunuz ist ise hangi doktora gidiyorsunuz? Aynen insanın kendni tanıması gerekiyorEvet, yediklerime dikkat ediyorum. Salı günü şeker yüklemem vardı ac karnına ictim yarım bardak sekerli suyu 196 cikti sekerim. Bugün bütün gün yine parmaktan ölçün yaptım şükür degerlerim iyi çıktı. Hem aç olup hemde aşırı şeker alınca bünye tabiki çok yukseldi degerim. Kendinin doktoru oluyorsun
Ben başka sehirde yaşıyorum. Istanbula ailemin yanına geldim. Bu benim.3.gebeligim diger iki yavrumu kaybettim. Nerdeyse bu yavrumuda kaybedecektim. Acil geldik acıbadem maslak hastanesi gittigim yer suanda riskli gebelik doktorum takip ediyor. Acil ameliyata alındım rahim ağzına dikiş atıldı. Birbucuk-iki aya yakın yatarak geciriyorum hamileligimi yavrumu tutan sadece dikişler, o yüzden yediklerime dikkat ediyorum. Kilo almamaya calışıyorumSiz nerde yaşıyorsunuz ist ise hangi doktora gidiyorsunuz? Aynen insanın kendni tanıması gerekiyor
Ya çok üzüldüm Allah yardımcın olsun gerçektenBen başka sehirde yaşıyorum. Istanbula ailemin yanına geldim. Bu benim.3.gebeligim diger iki yavrumu kaybettim. Nerdeyse bu yavrumuda kaybedecektim. Acil geldik acıbadem maslak hastanesi gittigim yer suanda riskli gebelik doktorum takip ediyor. Acil ameliyata alındım rahim ağzına dikiş atıldı. Birbucuk-iki aya yakın yatarak geciriyorum hamileligimi yavrumu tutan sadece dikişler, o yüzden yediklerime dikkat ediyorum. Kilo almamaya calışıyorum
Nasil kilo verdin dogumdan sonraBende 74 le hamile kalmistim 94 le doguma gittim simdi kizim 4 yasinda bende 80 kiloyum
Ayrintili ultrasona girdinmiTesekkur ederim pzt günü 26 haftalık olacak insallah Rabbim cumlemize yardım etsin
2 kere girdim ultrasona her kontrolde de yine bakiyor doktorumAyrintili ultrasona girdinmi
Nasil kilo verdin dogumdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?