- 26 Ağustos 2013
- 469
- 152
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
bende de aynı sorun var maalesef 14. haftadan sonra basladı suan 16+3 deyim. Zeytinyağlı bir kasede 4-5 zeytin yiyince daha rahat çıktığımı farkettim. Öneririm.Tamam canım aklımda olsun bende kayısı hoşaf falan biseyler yapıyorum ama bakalım geçmezse doktora sorarım
Ya ben onu birkaç gün önce yaptım.1-2 gun aşırı olmamak kaydiyla birseyler yedim kalori miktarımı aştım.Neyse ki topladım ama bu hafta kilo veremedim net! En iyi ihtimal 200 gr belki.Tartiya cikmadim korkudan yarin bakacagiz.Bir de kabızlık oldu.Tum hafta 2 kez tuvalete çıktım sadece..Neyse pazartesi 1 haziran,pandemide normallesmenin ilk adimi yeni başlangıç ayın başı falan güzel bir tarih.Yarin birkaç diyet paylaşacağım kendim de yeni diyete geçeceğim.Motivasyonu kaybetmek yokYaa kaçamak yaptım valla canım acı istedi ekmeklen huplettim
Al benden de okadar .hele ben bayadır çıkamıyorum şiştim sertleşti karnım. Aynen paylaş canım elimizden geldiğince uymaya çalışıyoruz en azından kilomuzu koruyalımYa ben onu birkaç gün önce yaptım.1-2 gun aşırı olmamak kaydiyla birseyler yedim kalori miktarımı aştım.Neyse ki topladım ama bu hafta kilo veremedim net! En iyi ihtimal 200 gr belki.Tartiya cikmadim korkudan yarin bakacagiz.Bir de kabızlık oldu.Tum hafta 2 kez tuvalete çıktım sadece..Neyse pazartesi 1 haziran,pandemide normallesmenin ilk adimi yeni başlangıç ayın başı falan güzel bir tarih.Yarin birkaç diyet paylaşacağım kendim de yeni diyete geçeceğim.Motivasyonu kaybetmek yok
Valla ben 3-4 gündür tuvalete çıkmadım.Sabah kalktım kendimi şiş hissediyorum yapacak birşey yok ama su içmem lazım birkaç lokma atıştırmam lazım mecbur çıktım tartiya.Malesef 300 gr fazla görünüyorum ama sebebi kilo almış olmam değil kesinlikle tuvalete cikmadigim için...Yapacak birşey yok.Kayitlara geçsinTuvalete çıkmadan tartiya çıkmak istemimmmmm
Ha dip not 150 gr proteinli salata diyor ya salata 150 gr olmayacak proteini 150 gr olacakKizlar bu programlar salatalı ve alternatifli 2 tane paylasiyorum birini secip yapin diğerini de haftaya yaparsiniz,öğle ve akşam yemeğini yer değiştirebilirsiniz.3-4 gün bu programı, 3-4 gün de sağlıklı beslenme programını yapıyoruz.Listeden biraz kısma yapmayın zaten düşük kalorili ve 3-4 günden fazla uygulamayın kalan kısımda sağlıklı beslenmeyi zaten ayarlamistiniz kendi kilonuza göre
TünaydıııııınMelodiXX Tunaydiiiiin ! Uyan uyaaaan!Depresyondan cik lütfen bak yeni bir hafta başlıyor.Normallesiyoruz,1 haziran Pazartesi çok güzel bir tarihe giriyoruz atalım şu üzerimizdeki gri bulutları lütfen kilo bildirimleri nerde kızlar
7.hafta benim 76.8Canlarım ballarım bu gün kilolarınızı yazarken gebelik haftanızıda yazar mısınııız haftaları da güncelleyelim
Canım 7.hafta ben hala 56 hiç kilo almamışım yaCanlarım ballarım bu gün kilolarınızı yazarken gebelik haftanızıda yazar mısınııız haftaları da güncelleyelim
E ne güzel işte nesine üzülüyorsun anlamadım zaten almamak gerekiyorCanım 7.hafta ben hala 56 hiç kilo almamışım ya
Ben biraz almak istıyorum ya boyuma göre zayıfsın diyolar azcık bacaklarım kilo alsın istıyomE ne güzel işte nesine üzülüyorsun anlamadım zaten almamak gerekiyor
Alırsın daha dur ayolBen biraz almak istıyorum ya boyuma göre zayıfsın diyolar azcık bacaklarım kilo alsın istıyomincecik
60 olayım da yeter canım ideal kilom o 28 yaşındayım daha hiç 60 olmadımAlırsın daha dur ayol
Canikom 7.hafta 69 kgCanlarım ballarım bu gün kilolarınızı yazarken gebelik haftanızıda yazar mısınııız haftaları da güncelleyelim