Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Yaa kaçamak yaptım valla canım acı istedi ekmeklen huplettim
Ya ben onu birkaç gün önce yaptım.1-2 gun aşırı olmamak kaydiyla birseyler yedim kalori miktarımı aştım.Neyse ki topladım ama bu hafta kilo veremedim net! En iyi ihtimal 200 gr belki.Tartiya cikmadim korkudan yarin bakacagiz.Bir de kabızlık oldu.Tum hafta 2 kez tuvalete çıktım sadece..Neyse pazartesi 1 haziran,pandemide normallesmenin ilk adimi yeni başlangıç ayın başı falan güzel bir tarih.Yarin birkaç diyet paylaşacağım kendim de yeni diyete geçeceğim.Motivasyonu kaybetmek yok

Al benden de okadar .hele ben bayadır çıkamıyorum şiştim sertleşti karnım. Aynen paylaş canım elimizden geldiğince uymaya çalışıyoruz en azından kilomuzu koruyalım

Tuvalete çıkmadan tartiya çıkmak istemimmmmm
Valla ben 3-4 gündür tuvalete çıkmadım.Sabah kalktım kendimi şiş hissediyorum yapacak birşey yok ama su içmem lazım birkaç lokma atıştırmam lazım mecbur çıktım tartiya.Malesef 300 gr fazla görünüyorum ama sebebi kilo almış olmam değil kesinlikle tuvalete cikmadigim için...Yapacak birşey yok.Kayitlara geçsin MelodiXX güncel kilo:76,8
O 2 günlük kaçamağı yapmasaydım sonuç daha iyi olabilirdi ama bu hafta çok değişik geçti.Bu hafta salatalı diyeti yapacagim

Kizlar bu programlar salatalı ve alternatifli 2 tane paylasiyorum birini secip yapin diğerini de haftaya yaparsiniz,öğle ve akşam yemeğini yer değiştirebilirsiniz.3-4 gün bu programı, 3-4 gün de sağlıklı beslenme programını yapıyoruz.Listeden biraz kısma yapmayın zaten düşük kalorili ve 3-4 günden fazla uygulamayın kalan kısımda sağlıklı beslenmeyi zaten ayarlamistiniz kendi kilonuza göre

Eklentiler

• 20200531_112642.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 64
  • 20200531_113019.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 62
Ha dip not 150 gr proteinli salata diyor ya salata 150 gr olmayacak proteini 150 gr olacak 150 gr ortalama 5 köfte kadar ete tekabül eder.Ya da 5 dilim peynire..Listelerde yumurta yok mide bulantısı olduğu için yumurtasız seçtim yemek isteyenler yumurta ekleyebilir şu an gebeliğin başında olduğumuz için yumurtaya çok ihtiyacımız yok.Eger yumurta eklerseniz salatalardan ve salataya koydugunuz 150 gr proteinden eksiltme yapacaksınız 1.5 dilim peynir ya da 1.5 köfte kadar ete tekabül eder

MelodiXX Tunaydiiiiin ! Uyan uyaaaan!Depresyondan cik lütfen bak yeni bir hafta başlıyor.Normallesiyoruz,1 haziran Pazartesi çok güzel bir tarihe giriyoruz atalım şu üzerimizdeki gri bulutları lütfen kilo bildirimleri nerde kızlar

Tünaydıııııın
Bu sabah biraz daha pozitif uyandımmm tartıldım evet kilo almışım ama o kadar fazla değil 61.2 çıktım 700 gramlık bir kilo bu hafta 60 lara geri dönüş yapacağım inşallahhh kilo bildirimlerini bekliyorum kızlar haydi kızlar tartıya

Canlarım ballarım bu gün kilolarınızı yazarken gebelik haftanızıda yazar mısınııız haftaları da güncelleyelim

10. Hafta 61.6 geçen haftaya göre verememişim ama çok almamışım da en azından bu da iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…