- 28 Nisan 2020
- 469
- 155
- 35
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Ekledim canım maşallah süpersin valla bayıldım kilona nasıl besleniyorsun 1 kilo almak muhtemeşem17 haftalık ikizlere gebeyim
Başlangıç kilosu 57
Şimdiki kilom 58
170 boy
Canımm ekledim kaç haftalıksın ve boyun kaç onlarıda yazarsan eklerim daha iyi olurMerhaba kızlar ben de geldim buraya
Kaç ile hamile kaldım tam bilmiyorum anan ilk yaratıldığımda 10 mayısta 62.2 kiloydum bugün 61.5 çıktım hedefim biraz kilo verip az kilo ile Doğuma gidebilmek
Önceki hamileliğimde 20 kilodan fazla almıştım galiba son iki hafta dizimdeki sıkıntıdan dolayı tekerlekli sandalye kullanmıştım ve bacağım davul gibi olmuştu o zaman 53 ile hamile kalmıştım şanslıydım
Şimdi çok dikkat etmem gerekiyor
Tatlııım hoş geldim kaç haftalık gebesin, boyun kaç, kaç kilo ile gebe kaldın ve şuan ki güncel kilon kaç bunları yazarsan listemize bemen eklerim seniBende listeye katılmak istiyorum da hangi bilgileri kime veriyoruz
Doktor bugün kızdı yavEkledim canım maşallah süpersin valla bayıldım kilona nasıl besleniyorsun 1 kilo almak muhtemeşem
Pazar günleri tartılma günlerimiz sabah aç karnına kilonu bildirirsen güncelleriz
Açtık gruba da yazdık ama görmemişsin
ben kilo aldm vallaAçtık gruba da yazdık ama görmemişsinIlk hafta ilk kilolarımızı bile virdik
ödemdir o ödemben kilo aldm valla
Ya kiloma bakmadım bu hafta içi ama 1 haftada pantolonlarım tam tık yada dar olmaya başladı ilk baştada böyle oldum sonra şişliğim geçmişti inşallah yine 1 2 güne geçerÇok canını sıkma canım belki sadece şişkinliktir benim de bulantım filan geçti gayet herşeyi yemeye başladım dikkat etmem lazım
Oğlum bayramı biraz hissetsin diye bayramda börek baklava filan yapmıştım o kadar yememe rağmen kilo almamışım
Ama pantolonlarıma sorsan en az iki kilo aldım
Bugün yürüyüşe çıktık kot pantolon giyeyim dedim beli sıkınca fermuarı açtım düğmesine lastik tokamı taktım öyle devam ettimYa kiloma bakmadım bu hafta içi ama 1 haftada pantolonlarım tam tık yada dar olmaya başladı ilk baştada böyle oldum sonra şişliğim geçmişti inşallah yine 1 2 güne geçer
Kızlar hemen su koyvermeyelim.Bu hafta ben de kilo vermedim muhtemelen.Diyetime tamamen sadık kalamadim birkac kacamagim oldu.Bununla birlikte odem artışı olduğunu düşünüyorum şiş hissediyorum kendimi ama hafta tartılarımızı ihmal etmeyelim ki yaptığımız diyetin ya da kaçamakların sonucunu görelim.Daha önümüzde 30-34 hafta var.Kilo aldığımız haftalar da olacak.Benim de karnım gaz ve hormon değişiklikleri nedeniyle hafif şişti haftaya normale dönecektirBen bu pazar tartılıp psikolojimi bozmayacağım çünkü gerçekten çok değişik bişey oldum tamam kaçamaklarım oldum ama amaçsız genişledim ya aşırı canım sıkkın kızlar daha ilk zamanlarda böyle olduysam ben ilerleyen zamanlarda kendimi düşünemiyorum
Canim duphalac diye bir şurup var hamilelerin kullanabildiği.Eger kabızlık sorunun çok sıkıntılı bir hal alırsa doktorun da onay verirse kullan.Bana da doktor söyledi kullanabilirsin diye.Evde var.Simdilik kayisi ve incir yeyip üzerine ılık su içerek çıkabiliyorum tuvalete ama yeterli olmazsa kullanacağım duphalac i da...Aynen yalnız değilsiniz kızlar herkes bu hafta kaçamak yaptı kiloyu koruyabildiysek ne mutlu tabi .Yalniz ben afedersiniz 3 4 günde bir çıkıyorum tuvalete baya kabızlık şişkinlik ve kiloya musait oluyorum otomatikmen elimden geldiğince dikkat ettim ama bakalım
Tamam canım aklımda olsun bende kayısı hoşaf falan biseyler yapıyorum ama bakalım geçmezse doktora sorarımCanim duphalac diye bir şurup var hamilelerin kullanabildiği.Eger kabızlık sorunun çok sıkıntılı bir hal alırsa doktorun da onay verirse kullan.Bana da doktor söyledi kullanabilirsin diye.Evde var.Simdilik kayisi ve incir yeyip üzerine ılık su içerek çıkabiliyorum tuvalete ama yeterli olmazsa kullanacağım duphalac i da...