- 17 Temmuz 2007
- 1.587
- 844
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Hah.Bugun benim de başladı 6+5.Ben de seviniyordum bulantım yok şükür diye.Kahvalti bitti hafif hafif gelmeye başladı.Kusturacak kadar değil ama rahatsız edecek kadar başladı benim de hayırlı uğurlu olsunBugün hafiften bulantım var. Ya üşüttüm, ya da hormonlar yükseliyor..
Artmaz inşallah hafifle atlatırsınHah.Bugun benim de başladı 6+5.Ben de seviniyordum bulantım yok şükür diye.Kahvalti bitti hafif hafif gelmeye başladı.Kusturacak kadar değil ama rahatsız edecek kadar başladı benim de hayırlı uğurlu olsun
Artmaz inşallah hafifle atlatırsınbulantisiz kac kisi kaldik surda neferler bir bir düşüyordu
Ilk hamileliğimde de çok bulantılıydı. Umarım bu da öyle geçmez..Hah.Bugun benim de başladı 6+5.Ben de seviniyordum bulantım yok şükür diye.Kahvalti bitti hafif hafif gelmeye başladı.Kusturacak kadar değil ama rahatsız edecek kadar başladı benim de hayırlı uğurlu olsun
Bulantı mı yapıyor?Kizlar ben artik su icemiyorum gunde yarim litreyi zor iciyorum su agzimda cogaliyor sanki
Off ben dee. Kaldı ki günde 3 lt den az asla içmem. Ama şimdi leş gibi kokuyo bana sular. Çaresiz kaldım çokKizlar ben artik su icemiyorum gunde yarim litreyi zor iciyorum su agzimda cogaliyor sanki
Canım şu an hamile olduğun için normal hayatına göre kat kat daha duygusal,daha hassas ve daha alıngansın.Ben geçen hafta kendi annemle olmayacak bir şeyden kavga ettim ve beni aglattin diye konuşmayı kestim annemle.Hala da inadim geçmedi. Muhtemelen hamilelik öncesi de yasadigin sorunlar ama şimdi daha da batar daha da acıtır sorun her neyse.Bebis doğduktan ve biraz buyudukten sonra kariyerin için tekrar çabalarsın.Meslegini bırakıp sadece anne olmak isteyen de pek çok arkadaşım var.Ogretmen arkadaslarim hatta doktor arkadaşım var ki doktorlar kolay kolay iş bırakmaz zaten çok ihtiyaç duyulan bir meslek.2 çocuğu var Tam 5 yıldır ücretsiz izinde..Anne olmak çok güzel,anne olmak işlerin mesleklerin en yücesi..Anneliğin tadına bir var,ondan sonra düşünürsün bunları...Kendini biraz sakinleştir.Hormon hep bunlarGunaydin kizlar akşamdan beri bişey yemiyorum canımda istemiyor çok canım sıkkın iştah falan da kalmadı ailevi mevzular(kendi ailem) çok sıktı strese büründüm resmen huzurun h si kalmadı o derece uyuyamadım da. Bi yandan bişey olcak diye korkuyorum .Bi yandan da yapılan haksızlık diye kendimi kemiriyorum. Hayatım boyunca bi salamadım kendimi ince düşünmekten herkese sevgi saygı hürmet sunmama rağmen hakettiğimi alamamaktan çok yoruldum . Keşke hemen yılıp kabuguma cekilmesem biseyler olana kadar çabalasam ama maalesef .örn. devlette bi isim olsun diye çok sınava girdim 80 gibi iyi denilebilecek bi puanda aldım ama atanamadim mülakatlarda elendim vs.sonra okadar çabaya olmayınca zorlamadım daha doğrusu küstüm oynamadım.Ben aileme kocama gebe kalmak istemiyorum çünkü yeri geliyo hepsinden bişey görüyorsun.ama maalesef hep mecbur kaldim.keske kolumda altin bi bilezigim olsaydi .Bi meslek bi is vs. Tirnagin varsa basını kası diye boşuna dememişler.
Neyse kusura bakmayın kızlar sabah sabah sizide şişirdim. Sadece içimi boşaltmak için yazdım .
Yaa cok tesekkur ederim cok motive ettin gerçekten. Tekrar tekrar okuyorum yazdıklarını. Dediğin gibi hormonlardan olabilir zaten daha öncesinde de vardı bu sorun :) Dediğin gibi estim gürledim çıktım evime geldim sonrasına bakacağız artık. Sadece kafamı rahatlatmam lazım herşeyi böyle takar abartır üzülürsem strese sokarsam kendimi isim var valla .Böyle motivasyon verici konuşmalar istiyorum işte dusununce dun saftirik kocam da buna benzer şeyler söyledi ama uff sen sus karışma bi diye tersledim adamıCanım şu an hamile olduğun için normal hayatına göre kat kat daha duygusal,daha hassas ve daha alıngansın.Ben geçen hafta kendi annemle olmayacak bir şeyden kavga ettim ve beni aglattin diye konuşmayı kestim annemle.Hala da inadim geçmedi. Muhtemelen hamilelik öncesi de yasadigin sorunlar ama şimdi daha da batar daha da acıtır sorun her neyse.Bebis doğduktan ve biraz buyudukten sonra kariyerin için tekrar çabalarsın.Meslegini bırakıp sadece anne olmak isteyen de pek çok arkadaşım var.Ogretmen arkadaslarim hatta doktor arkadaşım var ki doktorlar kolay kolay iş bırakmaz zaten çok ihtiyaç duyulan bir meslek.2 çocuğu var Tam 5 yıldır ücretsiz izinde..Anne olmak çok güzel,anne olmak işlerin mesleklerin en yücesi..Anneliğin tadına bir var,ondan sonra düşünürsün bunları...Kendini biraz sakinleştir.Hormon hep bunlarAilene de istediğin kadar nazlan,çemkir ,söylen.Kavga etmek istiyorsan et,içini dök. Sonra da ben hamileyim şu yaptığınıza bak de otur ağla Kendini daha iyi hissedeceksin sakın içinde tutma,içine atma
Biz hep burdayiz.Yaa cok tesekkur ederim cok motive ettin gerçekten. Tekrar tekrar okuyorum yazdıklarını. Dediğin gibi hormonlardan olabilir zaten daha öncesinde de vardı bu sorun :) Dediğin gibi estim gürledim çıktım evime geldim sonrasına bakacağız artık. Sadece kafamı rahatlatmam lazım herşeyi böyle takar abartır üzülürsem strese sokarsam kendimi isim var valla .Böyle motivasyon verici konuşmalar istiyorum işte dusununce dun saftirik kocam da buna benzer şeyler söyledi ama uff sen sus karışma bi diye tersledim adamı
Hoşgeldin canım.Topigin başlarında sağlıklı beslenme listesi paylaştım.1600 kalori olanı yapabilirsin haftasonu da yeni listeler paylaşacağım.Ben de kilo veriyorum istediğim kadar kilo verebilirmisim.Eger motivasyonum bozulmaz ise iyi gidiyorum şimdilik.Kilolu değilsin ama 2.gebeliklerde daha çok alınıyor sanki.Merhaba kızlar ben de geldim buraya
Kaç ile hamile kaldım tam bilmiyorum anan ilk yaratıldığımda 10 mayısta 62.2 kiloydum bugün 61.5 çıktım hedefim biraz kilo verip az kilo ile Doğuma gidebilmek
Önceki hamileliğimde 20 kilodan fazla almıştım galiba son iki hafta dizimdeki sıkıntıdan dolayı tekerlekli sandalye kullanmıştım ve bacağım davul gibi olmuştu o zaman 53 ile hamile kalmıştım şanslıydım
Şimdi çok dikkat etmem gerekiyor
çok haklısın ben de bayram şekerlerine sardım kafam bozulunca. ama gebelik olsa da olmasa da diyete devamm:)Kızlar tartı gününe az kaldı.Bazilarimizin kontrolü vardı gergin anlar yaşadık,üzücü haberler alanlarımız oldu,gebeligin saglikli ilerleyip ilerlemeyecegi hususunda beklemede olan arkadaşımız var.Ama umudumuzu hiç kaybetmiyor moralimizi bozmuyoruz.Diyetlerimizi de...Açıkçası ben de dün yoğun iş temposu ve doktor stresiyle biraz kaçamak yaptım.Aksam saatlerinde ikram edilen hiç yenmeyecek bol şekerli birşey yedim.Cok üzüldüm sonra da.Bosa alinmis kalori ve vucudu yoran birsey.Hiç gerek yok yavrularimizi gereksiz yere şekere ve basit karbonhidratlara boğmaya,vücudumuzun dengesini ve enerjisini bozmaya.Bu 2 günde biraz motive olup pazartesi günü bir gayretle yeniden başlayalım diyetlerimize.Sevgilerimle