-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Pardon arkadaşım haklisin hakkını helal et düşünemedim gerçekten... herkes açık açık yazınca bende pata kute yazdım dediğin gibi hemen yapılacak bişey değil ...hakkini helal et kusura bakmaArkadaslar herkesin kolay ulasamayacagi yiyecek isimlerini yazmasak benim dolma yapacak kimsem yok mesela ce canim cok istiyor!Rica ediyorun
Böyle açık açık yazmayalım bidahakine kimsenin canı çekmesin madem kalkıp alamaz yapamaz pastaneler kapalı olur vsSanirim surekli kacamak yapan benim sabah iki dilim gozleme yedim yarim gozleme yani yaninda zeytin domates salatalik.1 ince dilin tramisu 3 adet kayiiisi 1 kasre cacik ve bir porsiyon turlu yanindada iki dilim ekmekuff yine pismanliktan ölüyorum 3 hafta sonra kontrolüm var ve tardida 56yi gormek istiyorum bu sekilde nasil olacaksa
Onemli degil helal olsun.bir anlik soylemis olabilirsiniz.en azindan kolay ulasilamayacak yiyecekleri belirtmeyelim hepimiz icin en sagliklisiPardon arkadaşım haklisin hakkını helal et düşünemedim gerçekten... herkes açık açık yazınca bende pata kute yazdım dediğin gibi hemen yapılacak bişey değil ...hakkini helal et kusura bakma
Ben hiç yapmadım. Diyetisyen listeme devam..Kızlar hiç sesiniz çıkmadı bugün kaçamak çok mu yapıldı acaba?
Ya iradeliyimdir aslında.Sigarayi bıraktım 1.5 paketten sıfıra düştüm. Kahve tiryakisiydim.Gunde 1 fincanla sınırladım.Ama bugünkü çok değişik birşey oldu korkuttu beni acaba iştahım mi açılıyor diye.Oglumda 25 kilo aldım doktor plesantanin kopmasi gizli şeker yüzünden olabilir kilona diyetine çok dikkat et bu sefer dedi o yüzden bu kadar temkinliyimArada kacamaklar olur sonucta gebesin sen canin cok isteyebilir dizginleyememis olabilirsin kendinibu cok normal eğer önünü alamazsan sorun gibi bak olaya ki gördüğüm kadarıyla gayet iradelisin
kuzum iki gündür benim de iştahım acayip açıldı. senin listeye sadık kalmaya calısıyorum ama dondurma yedim ayıptır söylemesi ve bayram şekerlerinden de atıştırdım. Zaten normal hayatımda abur cuburla yaşasam yok demem. Fakat yemek yemek istiyorum. Cips çikolata çekmiyor canım. Karnımı doyurmak istiyorum onda da bugün pirinç yedim meselaYa iradeliyimdir aslında.Sigarayi bıraktım 1.5 paketten sıfıra düştüm. Kahve tiryakisiydim.Gunde 1 fincanla sınırladım.Ama bugünkü çok değişik birşey oldu korkuttu beni acaba iştahım mi açılıyor diye.Oglumda 25 kilo aldım doktor plesantanin kopmasi gizli şeker yüzünden olabilir kilona diyetine çok dikkat et bu sefer dedi o yüzden bu kadar temkinliyim
Kızlar hiç sesiniz çıkmadı bugün kaçamak çok mu yapıldı acaba?
Evet ya hiç bulantım yok benim de..Hormon değişikliğinden oluyor bunlar işte.Yoksa bugüne kadar tek kaçamağım yok.Umarim motivasyon kaybı olmaz.Saglikli beslenmeyi bitirelim yeni listeye geçelim birbirimize destek oluruzkuzum iki gündür benim de iştahım acayip açıldı. senin listeye sadık kalmaya calısıyorum ama dondurma yedim ayıptır söylemesi ve bayram şekerlerinden de atıştırdım. Zaten normal hayatımda abur cuburla yaşasam yok demem. Fakat yemek yemek istiyorum. Cips çikolata çekmiyor canım. Karnımı doyurmak istiyorum onda da bugün pirinç yedim meselaama senin tavsiyen üzerine kalori hesabı yapmaya çalışıyrum.
bence su dönemler bulantısı olmayan bizlere iştah olarak geri geliyo eheheh.
inşallah kaybolmaz.Evet ya hiç bulantım yok benim de..Hormon değişikliğinden oluyor bunlar işte.Yoksa bugüne kadar tek kaçamağım yok.Umarim motivasyon kaybı olmaz.Saglikli beslenmeyi bitirelim yeni listeye geçelim birbirimize destek oluruz
Benden feyz aldığını söylemen iyi oldu ben de ayağımı denk alırım böyleceinşallah kaybolmaz.
dürüst olmak gerekirse ben senden feyz alıyor ve bir gün kaçamak olsa bile listeye devam edeceğimize inanıyorum.
kafada bitiyor herşey. iki gündür ufak ufak yürüyüş de yapıyorum. yasaklardan dolayı bahçemizde öyle 1 km ancak yürüyorumdur dolana dolana :) ama en azından hareket oluyor.
biz bu işi başaracağıııız:)