- 20 Eylül 2019
- 555
- 497
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Hoşgeldiniz.Tebrik ederim.Sağlıkla gelsinler
Bu hafta içi bilgilerinizi de girin o zaman doktor randevusundan sonra ,seve eve ekleriz.Videoya gün içinde bakacağım.Saglikli beslenme hususunda her bir bilgi bizim için çok kıymetli.Mutlu bayramlar
Günaydıııın erken uyandım ama anca girebildimm herkesi ekliyoruum bende anca 500 gram verebilmişim buna da şükürMelodiXX Günaydın huuu.Mutlu bayramlar.Uyanamadi hamiş.Kilo verdik biz
Günaydın canım listeye ekledim boyunu da yazabilir misinBeni de ekler misiniz listeye.Başlangıç kilom 63 şu an 67,5 22 haftalık hamileyim en fazla 10 kilo almak istiyorum maksimum
Canııııım günaydııın kilonu hiç bilmiyo musun ona göre ekleyelim listemize daha iyi olurKızlar merhaba beni de ekler misiniz
Henüz korona dan dolayı tescillenmesem de evde yaptığım idrar testine göre gebe olduğuma inanıyorum , su an uzun zamandir tartılmadım kilomu bilmiyorum ama bayramdan sonra dra gidince her şey ortaya çıkacak
You tubeda mukaddes kurt un gebelik beslenmesi videosu çok güzel , tavsiye ederim hepinize
Canııııım günaydııın kilonu hiç bilmiyo musun ona göre ekleyelim listemize daha iyi olur
Tamamdır canım eklediiim bu şekil deCanım boyum 168 kilom 1 ay önce 57ydi ama biraz zayıfladım bu ay , çok dikkat ettim eğer değişiklik varsa degistiririz bu şekilde kaydedelim
Tahminimce 5 haftalık gebeyim
Sen yine iyisin. Ben öğlen gibi uyanınca öyle tartıldım. 61.4. vere vere 100 gram gitmiş hahaha.Günaydıııın erken uyandım ama anca girebildimm herkesi ekliyoruum bende anca 500 gram verebilmişim buna da şükür
Tabii,boyum 1.65.Günaydın canım listeye ekledim boyunu da yazabilir misin
Olsun balım almamaktan iyidir öyle düşünSen yine iyisin. Ben öğlen gibi uyanınca öyle tartıldım. 61.4. vere vere 100 gram gitmiş hahaha.
Herkese iyi bayramlaaaar
Valla kızlar bugün ben sarmayı kaçırdım haberiniz olsun karşımda yeyip duruyorlar dayanmıyorum canım çekiyor