- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
Saatleri ayarlarsın eğer çok geç kahvaltı ettiysen yarımşar saat kısaltirsin aralariAynen bende kahvaltımı ona gore göre yaptım ama benim saatler biraz sıkıntılı kahvaltı 10.30 da yaptık 13.00 gibi 1 meyve yedim . Şimdi öğlen yemeği hazırlıyorum ağır bişey yok menüde. Akşam yemeği de 19.30gibi olur büyük ihtimal 1.5 lt su anca tükettim
Benim kilo vermekten ziyade yag yakmam lazimBugün sabah sağlıklı beslenme programı paylaştım 2 kilo grubu için.Ben 2 hafta sağlıklı beslenme uyguladım.Hamilelikte yapılan diyet programlarım var önceki gebeligimden kalan..Saglikli beslenmeyi tamamlayinca diyet programlarina gectim.Hamile olduğumu bilmiyordum kilo veriyordum zaten.Hamile olduğumu öğrenince hamile programına geçtim.Ogreneli 10 gün oldu 1.2 kg verdim.
Ben bukadar yemiyorum bile ama bel bolgem cok yaglandi ve midemde asiri cikti sanki bebek midemdeBu sağlıklı beslenme programı ilk hafta için.Siz 58 kilosunuz ve boyunuz da uzun yani bu programdaki kalori fazla gelecektir.Tahminim günlük kalori ihtiyacınız 1400-1500 kaloridir.O yüzden ana öğünlerde 6 yemek kaşığı yerine 4-5 yemek kaşığı yiyebilirsiniz ya da yapabiliyorsanız 1 dilim ekmeği çıkarabilirsiniz.Ogun araları genelde 2 saat.Bu kurala uymaya çalışın.Sabah kahvaltısını geç ya da erken yaparsanız öğünleri ayarlarsınız.Eger çok geç kalktıysanız akşam yemeğinin satılmaması için her öğünü 15 dk-30 dk gibi öne çekebilirsiniz
Bu programdan sonra diyet programlarını da paylaşacağım
08:30 Kahvaltı =
1 dilim beyaz peynir
1 adet yağsız haşlanmış yumurta
2 adet ceviz
6 adet zeytin
Domates+salatalik +yeşillik
1 dilim esmer ekmek (kepekli,çavdarlı,tam bugday,cok tahıllı vb)
10:30 Ara Öğün =
1 porsiyon meyve
12:30 Öğle Yemeği =
Ana yemek (6 yemek kaşığı sebze yemeği veya 4 köfte kadar et/tavuk/balık 120 gr veya 6 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği )
Salata (1 YK zeytinyağlı )
1 çay bardağı kadar yogurt veya 1 su bardağı ayran
1 dilim ekmek veya 4 YK pilav/makarna
14:30 Ara Öğün =
1 porsiyon meyve veya 6 cig badem/6 cig findik/2 ceviz
16:30 Ara Öğün
1 su bardağı ayran
18:30 Akşam Yemeği
Ana yemek (6 yemek kaşığı sebze yemeği veya 4 köfte kadar et/tavuk/balık 120 gr veya 6 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği )
Salata (1 YK zeytinyağlı )
1 su bardağı kadar yogurt veya ayran
1 dilim ekmek veya 4 YK pilav/makarna
20:30 Ara Öğün =
1 porsiyon meyve veya 6 cig badem/6 cig findik/2 ceviz
E saglikli beslenme programlarında yağ kütlesi gider zaten.Kas ve su eksilmesi olmaz.Egzersiz de yaparsınız ama şimdi çok yüklenmeyinBe
Benim kilo vermekten ziyade yag yakmam lazim
Ben sizin fazla kilo alacağınızı sanmıyorum.Bence akışına bırakın.Su an göbek bölgenizi eritmek için egzersiz yapamazsınız.Max 9-10 kilo alın.Bebek dogunca hepsi gider zaten.Sonrasinda da emzirme,egzersiz kaptırır gidersinizBen bukadar yemiyorum bile ama bel bolgem cok yaglandi ve midemde asiri cikti sanki bebek midemde
Ben kahvaltımı listedeki gibi yaptım.Ogle saatlerinde 1 kase mercimek çorbası ve salata .Akşam da 1 adet biber dolması,1 kase yogurtKızlar akşam iştiması yapalıım
bu gün neler yedik cevizimizi yumurtamızı sütümüzü ve sularımızı tükettik miii
Ekmekler kaç dilim yendi bu gün tatlı kaçamağı olan var mı aramızdaaa
Süper vallaBen kahvaltımı listedeki gibi yaptım.Ogle saatlerinde 1 kase mercimek çorbası ve salata .Akşam da 1 adet biber dolması,1 kase yogurt
Tatlı/hamurisi kaçamağım yok.Oglana kiymali makarna yaptım kendim elimi sürmedim.Ara öğünlerimi de protein ağırlıklı yaptım.Rahatlikla 3 lt su içmisimdir.Sigarayi da bıraktığım için aklıma her gelişinde 1 bardak soğuk su içiyorum.Artık günde 1 kez falan aklıma geliyor gerçi ama suyu bol içiyorum.Yuruyus yapamıyoruz tabi.Bende asayiş berkemal
Suyunu içtim kahvaltıyı listedeki gibi yaptım ama akşam yemeği yiyemedim. Meyve yedim. Öğle ve akşam yemegini birleştirdim gibi oldu. 7-8 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı ile yoğurt yedim. Türk kahvesi içtim az şekerli. Onun dışında hicbisey yemedim. Kaçamak yok.Kızlar akşam iştiması yapalıım
bu gün neler yedik cevizimizi yumurtamızı sütümüzü ve sularımızı tükettik miii
Ekmekler kaç dilim yendi bu gün tatlı kaçamağı olan var mı aramızdaaa
olsun yesil mercimekli bulgur pilavı ıçeriği güzel bir besin.Bugunluk böyle olsunSuyunu içtim kahvaltıyı listedeki gibi yaptım ama akşam yemeği yiyemedim. Meyve yedim. Öğle ve akşam yemegini birleştirdim gibi oldu. 7-8 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı ile yoğurt yedim. Türk kahvesi içtim az şekerli. Onun dışında hicbisey yemedim. Kaçamak yok.
Yok yarın tartılalım kuzum sabah aç karnına tartılıp herkes bildirsin benceİyi başladık. Yarın tartıliyor muyuz yoksa grup yeni açıldı diye önümüzdeki Pazar mı tartilacagiz?
TamamdırYok yarın tartılalım kuzum sabah aç karnına tartılıp herkes bildirsin bence
Ayyy ins oyle olur evet max 10 kg alayim diyorum umarim oyle olurBen sizin fazla kilo alacağınızı sanmıyorum.Bence akışına bırakın.Su an göbek bölgenizi eritmek için egzersiz yapamazsınız.Max 9-10 kilo alın.Bebek dogunca hepsi gider zaten.Sonrasinda da emzirme,egzersiz kaptırır gidersiniz
Hoşgeldiniz.Tebrik ederim.Sağlıkla gelsinlerKızlar merhaba beni de ekler misiniz
Henüz korona dan dolayı tescillenmesem de evde yaptığım idrar testine göre gebe olduğuma inanıyorum , su an uzun zamandir tartılmadım kilomu bilmiyorum ama bayramdan sonra dra gidince her şey ortaya çıkacak
You tubeda mukaddes kurt un gebelik beslenmesi videosu çok güzel , tavsiye ederim hepinize