Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Saatleri ayarlarsın eğer çok geç kahvaltı ettiysen yarımşar saat kısaltirsin aralari

Akşama bende kuru fasulye yaptım onun öncesi 1 çorba 1 tabak fasülye yoğurt salata fazlasıyla yeter

Be Benim kilo vermekten ziyade yag yakmam lazim

Ben bukadar yemiyorum bile ama bel bolgem cok yaglandi ve midemde asiri cikti sanki bebek midemde

Ne kadar su içtiğimi saymıyorum açıkçası..Çünkü sürekli içiyorum.
Be
Benim kilo vermekten ziyade yag yakmam lazim
E saglikli beslenme programlarında yağ kütlesi gider zaten.Kas ve su eksilmesi olmaz.Egzersiz de yaparsınız ama şimdi çok yüklenmeyin

Ben bukadar yemiyorum bile ama bel bolgem cok yaglandi ve midemde asiri cikti sanki bebek midemde
Ben sizin fazla kilo alacağınızı sanmıyorum.Bence akışına bırakın.Su an göbek bölgenizi eritmek için egzersiz yapamazsınız.Max 9-10 kilo alın.Bebek dogunca hepsi gider zaten.Sonrasinda da emzirme,egzersiz kaptırır gidersiniz

Kızlar akşam iştiması yapalıım
bu gün neler yedik cevizimizi yumurtamızı sütümüzü ve sularımızı tükettik miii
Ekmekler kaç dilim yendi bu gün tatlı kaçamağı olan var mı aramızdaaa

Ben kahvaltımı listedeki gibi yaptım.Ogle saatlerinde 1 kase mercimek çorbası ve salata .Akşam da 1 adet biber dolması,1 kase yogurt
Tatlı/hamurisi kaçamağım yok.Oglana kiymali makarna yaptım kendim elimi sürmedim.Ara öğünlerimi de protein ağırlıklı yaptım.Rahatlikla 3 lt su içmisimdir.Sigarayi da bıraktığım için aklıma her gelişinde 1 bardak soğuk su içiyorum.Artık günde 1 kez falan aklıma geliyor gerçi ama suyu bol içiyorum.Yuruyus yapamıyoruz tabi.Bende asayiş berkemal

Süper valla
Bende sabah h.yumurtamı peynirimi cevizimi yedim
Öğlen meyvemi ve sütümü içtim
Akşamsa çorba ve kuru fasulye mi tükettim yanında 2 dilim kepek ekmeği dahil
Toplam 4.5 litre su içtim
Şuanlık kaçamağım yok inşallah ilerleyen saatlerde de olmaz

Suyunu içtim kahvaltıyı listedeki gibi yaptım ama akşam yemeği yiyemedim. Meyve yedim. Öğle ve akşam yemegini birleştirdim gibi oldu. 7-8 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı ile yoğurt yedim. Türk kahvesi içtim az şekerli. Onun dışında hicbisey yemedim. Kaçamak yok.

olsun yesil mercimekli bulgur pilavı ıçeriği güzel bir besin.Bugunluk böyle olsun

İyi başladık. Yarın tartıliyor muyuz yoksa grup yeni açıldı diye önümüzdeki Pazar mı tartilacagiz?

Ayyy ins oyle olur evet max 10 kg alayim diyorum umarim oyle olur

Ben diyetisyenin verdigi listeyi uyguluypeum zaten. Kaçamak yok bende de..

Günaydın kızlar mutlu bayramlar. Benden de gelsin pazar tartisi gururla bildiriyorum ;76,5 kg

Kızlar merhaba beni de ekler misiniz
Henüz korona dan dolayı tescillenmesem de evde yaptığım idrar testine göre gebe olduğuma inanıyorum , su an uzun zamandir tartılmadım kilomu bilmiyorum ama bayramdan sonra dra gidince her şey ortaya çıkacak

You tubeda mukaddes kurt un gebelik beslenmesi videosu çok güzel , tavsiye ederim hepinize

Hoşgeldiniz.Tebrik ederim.Sağlıkla gelsinler
Bu hafta içi bilgilerinizi de girin o zaman doktor randevusundan sonra ,seve eve ekleriz.Videoya gün içinde bakacağım.Saglikli beslenme hususunda her bir bilgi bizim için çok kıymetli.Mutlu bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…