- 23 Ağustos 2017
- 2.261
- 4.901
- 35
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
2 hafta olmadı ki diyetisyene başlayalı. Biraz supriz oldu hamilelik.Ilk listemizi 2 grup halinde paylaştım arkadaşlar normal kiloda olanlar ve az şişman olanlar için
Ben de diyete başlamıştım birkaç hafta önce.Ayni şekilde sürpriz.2 hafta olmadı ki diyteisyene basladım
2 hafta olmadı ki diyetisyene başlayalı. Biraz supriz oldu hamilelik.
Diyetisyen eşliğinde devam edeceğim. Aslında testte cift cizgi gordum ama kan tahlilini az evvel verdim bekliyorum.
Canım bni de eklermisin 6 haftalık hamileyim 56 yla başladım hala 56 kiloyumGünaydın herkesee günümüz bulantısız kusmasız ağrısız güzel geçsin inşallah
Mermaid1991 listemize ekledm seni de canımm maşallahın var hayalim de olan hamilelik kilosu
archimom ne güzel bilgiler listeler patlaşmışsın kesinlikle doğru tamamen bebeğe yarıcak besinler
Günlük sularımızı gün sonu eklemeyi unutmamaya çalışalım bayanlar kızartma hamur işinden uzak durmaya çalışalım bu gün biz istersek dal gibi doğuma gideriz unutmayın
Benim hedefim ilk 3 ayın içinde kilo vermek 61 ile başladım inşallah 59 58 e düşmek istiyorum ve mümkün olduğunu düşünüyorum
Herkes sabah yumurtalarını yedi mii
Ben listemi tam olarak uyguluyorum.Kahvalti tabağımi paylaşacaktım ama abartmayayım dedim.Benim hedefim ilk 3 ay 7 kilo vermek.Yani aslında gebeliğin 5.ayi oluyor.Sonrasında ise max.3 kg almak.Nasil olacak diyecekseniz.Bebek nerde suyu nerde?Oluyor arkadaşlar anne inceliyor bebek büyüyor.Yani anne aslında hiç kilo almamış olan zamanlarinda kendi vücudundan 6-7 kilo vermiş oluyor.Ama vücutta fazladan 6-7 kiloluk bebek bombası oluştugu için hiç kilo verilmemiş gibi oluyor.Hem fazla kilolu olup bebeği riske atmıyoruz hem de doğum çıkışı 40 gün içinde fit halimize geri dönüyoruzGünaydın herkesee günümüz bulantısız kusmasız ağrısız güzel geçsin inşallah
Mermaid1991 listemize ekledm seni de canımm maşallahın var hayalim de olan hamilelik kilosu
archimom ne güzel bilgiler listeler patlaşmışsın kesinlikle doğru tamamen bebeğe yarıcak besinler
Günlük sularımızı gün sonu eklemeyi unutmamaya çalışalım bayanlar kızartma hamur işinden uzak durmaya çalışalım bu gün biz istersek dal gibi doğuma gideriz unutmayın
Benim hedefim ilk 3 ayın içinde kilo vermek 61 ile başladım inşallah 59 58 e düşmek istiyorum ve mümkün olduğunu düşünüyorum
Canıııım ekledim ama boyunu da yazar mısınCanım bni de eklermisin 6 haftalık hamileyim 56 yla başladım hala 56 kiloyum ❤ yumurta da yedim aynen❤
168 canım teşekkür ederimCanıııım ekledim ama boyunu da yazar mısın
Beni de eklermisin cnm.Günaydın tünaydın iyi akşamlar canım kadınlar kulubü bayanları
Biz ocak 2021 de anne olma adayları olarak,
-Gebelikte kilo takipleri
-Gebelikte yenilmesi gerekenler
-Kilo almaktan/vermekten korkanlar
-Gebelikte diyet ile ilgili bilgi sahibi olanların bilgilerini paylaşabileceği ve birbirimize moral motivasyon vermek adına için bu topiği açmaya karar verdik
Aşağı da bulunan tabloya katılmak isteyenler bilgilerini beni etiketleyerek yorum olarak yazıp aramıza katılabilirler TÜM GEBELERİMİZ DAVETLİDİR
Not: Lütfen bebek sahibi olmak isteyenler için bu topiğe her girdiğiniz de dua eder misiniz hamilelerin duası kabul olur derler RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN,KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN RABBİM HERKESE SAĞLIKLA SIHATLE ANNE OLMAYI NASİP EYLESİN AMİİİN.
Katılımcılarımız
Gebelik
haftamız
Boy Başlangıç
kilomuzGüncel
KilomuzAlınan/Verilen
KilomuzDoğum
Sonrası
iLk KilomuzDoğum
Sonrası
Güncel
KilomuzMelodiXX 4 1.70 61 61 archimom 6 1.63 78 77 -1 Melodiam 6 1.75 73 75 +2 JustAurora 5 1.60 62.5 61.5 -1 @gamzisko 5 1.60 69 69 Torvi 4 1.70 78 78 Mermaid1991 21 1.72 66.5 66 -500gr Manolya27c 6 56 56
Nasil basaracaksiniz bunu biziede paylasinBen listemi tam olarak uyguluyorum.Kahvalti tabağımi paylaşacaktım ama abartmayayım dedim.Benim hedefim ilk 3 ay 7 kilo vermek.Yani aslında gebeliğin 5.ayi oluyor.Sonrasında ise max.3 kg almak.Nasil olacak diyecekseniz.Bebek nerde suyu nerde?Oluyor arkadaşlar anne inceliyor bebek büyüyor.Yani anne aslında hiç kilo almamış olan zamanlarinda kendi vücudundan 6-7 kilo vermiş oluyor.Ama vücutta fazladan 6-7 kiloluk bebek bombası oluştugu için hiç kilo verilmemiş gibi oluyor.Hem fazla kilolu olup bebeği riske atmıyoruz hem de doğum çıkışı 40 gün içinde fit halimize geri dönüyoruz
Nasil basaracaksiniz bunu biziede paylasin
Bu sağlıklı beslenme programı ilk hafta için.Siz 58 kilosunuz ve boyunuz da uzun yani bu programdaki kalori fazla gelecektir.Tahminim günlük kalori ihtiyacınız 1400-1500 kaloridir.O yüzden ana öğünlerde 6 yemek kaşığı yerine 4-5 yemek kaşığı yiyebilirsiniz ya da yapabiliyorsanız 1 dilim ekmeği çıkarabilirsiniz.Ogun araları genelde 2 saat.Bu kurala uymaya çalışın.Sabah kahvaltısını geç ya da erken yaparsanız öğünleri ayarlarsınız.Eger çok geç kalktıysanız akşam yemeğinin satılmaması için her öğünü 15 dk-30 dk gibi öne çekebilirsinizNasil basaracaksiniz bunu biziede paylasin
Ben dolma pisiriyorum.Yaninda sadece yogurt olacak.Ici pirinç zaten ekstra yemeğe hiç gerek yok Tabi ki ben sadece 1 tane yiyecegimKızlaaar herkesi ekledim sanırım yeni tablo yapmak zorunda kaldım eklemediklerim varsa hatırlatabilir mi
Su içmelerimiz ne durumda tatlı yemedik bu saatte umarım akşama ne yemekler pişiyo evleriniz de
Günaydın herkesee günümüz bulantısız kusmasız ağrısız güzel geçsin inşallah
Ben 1,200 lt su içtim bile. Kahvaltıyı daKızlaaar herkesi ekledim sanırım yeni tablo yapmak zorunda kaldım eklemediklerim varsa hatırlatabilir mi
Su içmelerimiz ne durumda tatlı yemedik bu saatte umarım akşama ne yemekler pişiyo evleriniz de
Ben 1,200 lt su içtim bile. Kahvaltıyı daarchimom listesine uygun yaptım. İştahınlm yok. Zorla yedim yine de. Akşam için karnıyarık yapmıştım, yanına az pilav. Ben tabi ki pilavsiz bir tane yiyeceğim ve boool salata ☺