Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Gerçekten yasak olunca insanın canı daha çok çekiyor yaaa. Bazen aaa hamileyim ben ya yicem banane diyip atar yapıyorum 2 dk sonra neyse gerek yok şimdi aksiyona diyip vazgeçiyorum

Merhaba, bu hafta kötüydü havalar soğudu yürüyüşü çok aksattım hiç dikkat etmedim ve bana 700 gr olarak döndü güncel kilo 84.7

Merhaba, bu hafta kötüydü havalar soğudu yürüyüşü çok aksattım hiç dikkat etmedim ve bana 700 gr olarak döndü güncel kilo 84.7
Toparlarsın canım sıkıntı yapma bazı haftalar böyle ani artışlar olabilir. Ben de senin 20 li haftalards +700 gidiyordum hep. Sonra beslenme düzenledim de yavaşladı kilo almalarım.

archimom haftaya eksi kilodan kurtulucam galiba. Diyetin etkisi nasıl olacak merak ediyorum. Bir de her gün yürüyüş yapıyorum. Doktor şart koydu.

Toparlarsın canım sıkıntı yapma bazı haftalar böyle ani artışlar olabilir. Ben de senin 20 li haftalards +700 gidiyordum hep. Sonra beslenme düzenledim de yavaşladı kilo almalarım.
Gebelikte vücut çok farklı çalışıyor normalde de çok yerim öyle kolay kolay kilo almam ama şimdi yemeden kilo oluyor hayırlısıyla bebisler gelsin veririz inşallah hepsini

Nasıl gidiyorsun? Hersey yolunda mı?
Yolunda canım hazırlıklara devam ediyorum hem iş hem de evi toplamam elimdeki işleri teslim etmem,evi de yoluna koymam lazım.Su an bebek giysilerini hazırlamakla meşgulum bir taraftan da proje çiziyorum.3 haftaya ancak toplanirim.Sonra da hastaneye yatış inşallah
Gerçekten yasak olunca insanın canı daha çok çekiyor yaaa. Bazen aaa hamileyim ben ya yicem banane diyip atar yapıyorum 2 dk sonra neyse gerek yok şimdi aksiyona diyip vazgeçiyorum
Ben de vazgeciyorum da bakalim ne kadar sürecek bu vazgecisler
Cok kilo almadin ama yine de biraz yavaslasan iyi olur canım
archimom haftaya eksi kilodan kurtulucam galiba. Diyetin etkisi nasıl olacak merak ediyorum. Bir de her gün yürüyüş yapıyorum. Doktor şart koydu.
Evet eksilerden çıkıyorsun bence de Olsun kilon yok senin.Hakkin bol
Gebelikte vücut çok farklı çalışıyor normalde de çok yerim öyle kolay kolay kilo almam ama şimdi yemeden kilo oluyor hayırlısıyla bebisler gelsin veririz inşallah hepsini
Evet gebelikte depolama eğiliminde tamamen farklı çalışıyor.

Kolay gelsin cnm. Ben de bu cuma itibariyle doğum iznine çikacam. Allah hepimize kolaylik versin.. hazırlığımı yavaş yavaş yaparım artık..

çok üzüldüm rabbim evladına uzun ömürler versin oğlum yanimda cok şükür
Kizada trombosit dusuklugu dedi int baktım iyi seyler gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…