Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Harika.Tartiyla aran nasıl ? Kesin 1 kg daha gitmiştir
Canım güncel kilo 64.9 bugün doktor randevum vardı bebek 1500 gr çıktı karın çevresi 10 gün geriden geliyor proteini arttır diğer şeyleri normal dedi çok canım sıkıldı iki hafta sonra tekrar gel dedi

İnşallah senin ve bebişin için herşey güzel ilerler Rabbim yardımcın olsun
Benim güncel 66.0 bu hafta

Canım kilosu çok az değil ya.Neden geriden geliyor dedi ki karın çevresinin de 10 gün hata payi varmis zaten
İnşallah senin ve bebişin için herşey güzel ilerler Rabbim yardımcın olsun
Benim güncel 66.0 bu hafta
Sağ ol canım Allah razı olsun.Masallah kilo almamışsın

Teşekkürler canım aslında benim için kilo almak çok sorun değildi fazla olmadığı sürece 80 le felan doğuma gitsem yeter diyordum ama şeker çıkınca evladıma zarar gelmesinden se canımın istediğini yemem sabrederim doğana kadar daha iyi bende seni tebrik ederim çok iyi gidiyorsunuz miniğin ve sen daha da iyi olacaksınız inşallah

Canım kilosu çok az değil ya.Neden geriden geliyor dedi ki karın çevresinin de 10 gün hata payi varmis zaten

Sağ ol canım Allah razı olsun.Masallah kilo almamışsın
Valla bilmiyorum ki canım o kadar da yememe içmeme dikkat ediyorum günde en as 1 litre süt ve 4 kase yoğurt yiceksin dedi iki hafta sonra tekrar gidicem inşallah düzelir ya

archimom bu hafta 77 nasıl oldu anlamadım öyle çok da yemedim hatta bulantılarım var yine hep aç uyudum niye bu kadar arttı kilom anlamadım
Canım olsun bu haftalarda alınıyor.Hala eksidesin.
Valla bilmiyorum ki canım o kadar da yememe içmeme dikkat ediyorum günde en as 1 litre süt ve 4 kase yoğurt yiceksin dedi iki hafta sonra tekrar gidicem inşallah düzelir ya
O ne ya 1 lt süt 4 kase yogurt

H Hufezaa Mazeret istemeyiz bi doğum sonrası güncel kilo bekliyoruz artık
Salı günü anneme geçeceğim orda tartılıp söylerim güncel kilomu, benim tartı bozulmuştu da cesaretim de yok hala üstüne çıkmaya ama ödemlerim tam geçmiş gibi gelmiyor

DUrumlar iyi degil
Kızım 1. Seviyeden basladi Suan 3. Seviye kuvoze girdi hastane hastane dolaşıyoruz kanında enfeksiyon var teombosit mi ne o değeri dusuk kan veriyolar surekli
Cok kötüyüm
Görmeye gittim hastaneye verdikleri ilaçlardan ellerinin üstü yanmış simsiyah öldüm orda burayada giremedim oğlanla ilgileniyorum cok zor cok

Aaa çok uzuldum canım çok geçmiş olsun . Peki sebebi neymiş enfeksiyonun?sağlıcakla çıkar inşallah annesi rabbim şifa versin inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…