- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.801
Gunaydin canım iyiyim biraz daha sütüm biraz arttı doyduğunu hissediyorum en azindan sütun gittiği belli oluyor kilo da almaya başladı gibi bu hafta kontrol var belli olacakugurbocuuu Günaydın Nasılsın canım nasıl evde durumlar ? Sütün biraz arttı mi?
Harika.Tartiyla aran nasıl ? Kesin 1 kg daha gitmiştirGunaydin canım iyiyim biraz daha sütüm biraz arttı doyduğunu hissediyorum en azindan sütun gittiği belli oluyor kilo da almaya başladı gibi bu hafta kontrol var belli olacak
Evet daha verdim 1 kg olmasa da yarim gitti gibi öğlen tartılınca bile belli oldu yarın sabah açken yine güncellerim canım şimdi kahvaltı yaptimHarika.Tartiyla aran nasıl ? Kesin 1 kg daha gitmiştir
Canım güncel kilo 64.9 bugün doktor randevum vardı bebek 1500 gr çıktı karın çevresi 10 gün geriden geliyor proteini arttır diğer şeyleri normal dedi çok canım sıkıldı iki hafta sonra tekrar gel dediHarika.Tartiyla aran nasıl ? Kesin 1 kg daha gitmiştir
İnşallah senin ve bebişin için herşey güzel ilerler Rabbim yardımcın olsunKızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı.Yatiralim seni doğuma kadar yat hastanede dedi.Dedim daha 6-7 haftam var evde çocuk var.Dekolman riskin %15-20 dedi.Neyse 2-3 hafta sonra yatacağım herhalde Eğitim Araştırmaya.Son haftaları hastanede düzgün bir yemek yemeden geçirmek istemezdim ama yapacak birşey yok.Hastanede olursam en azından acil müdahale edilir.Gerci olan 5 dk da olup bitiyor ameliyathaneye bile inemeyiz de işte...Neyse ben kötü düşünmek istemiyorum.Bir taraftan oğlumun yattığı hastanedeki doktor gel.şu çocuğu alalım başına bir iş gelmeden diyor.Dekole olma ihtimalin %15-20 çok büyük risk ama yoğun bakım sürecinin ardından benim sana çocuğu sağlam teslim etme ihtimalim %99 diyor.31 haftalık çocuğu nasıl gidip aldırayım cesaret edemiyorum.Egitim araştırma alalım demiyor şans diyorlar bekleyecegiz diyorlar.Insan %85-20 oranında 36-37 haftaları göreceğine inanıyor ama %99 ihtimal yoğun bakım sürecinden sonra çocuğunu alacağına inanmıyor işte....Ben bir sıkıntı olmayacağına inanmak istiyorum umarım keşke demem.Bu arada bebiş 11 gün önce 1200 gr di bugün 1687 gr olmuş..Biraz fazla kilo almış gibi geldi bana.Doktor birşey demedi ama insulinin dozunu arttırdılar.Bebek 1 hafta kadar ilerde görünüyor umarım sebebi şeker değildir.Bende durumlar böyle
Canım kilosu çok az değil ya.Neden geriden geliyor dedi ki karın çevresinin de 10 gün hata payi varmis zatenCanım güncel kilo 64.9 bugün doktor randevum vardı bebek 1500 gr çıktı karın çevresi 10 gün geriden geliyor proteini arttır diğer şeyleri normal dedi çok canım sıkıldı iki hafta sonra tekrar gel dedi
Sağ ol canım Allah razı olsun.Masallah kilo almamışsınİnşallah senin ve bebişin için herşey güzel ilerler Rabbim yardımcın olsun
Benim güncel 66.0 bu hafta
Teşekkürler canımHarikasın sumici
Sağ ol canım Allah razı olsun ben de sizleri tanımıyorum ama inan hepinizin desteğini,elini tek tek omzumda hissediyorum.Guc alıyorum.Evet 33-34 haftaya gelince gelişimi iyiyse hastaneye teklif etmeyi düşünüyorum ben de bebeği alsak mi diye..Adamlar Perinatolog yıllarca günde benim gibi kaç tane vaka görüyorlar. Kadin doğumculara güvenmiyorum artık pek ama egitim arastirma guven veriyor insana.Onlarla ortak bir karar alıp devam edeceğim inşallah
Kilo alinmiş
Vay vay vay tebriklerBu hafta ben de 200 gr aldım artık.O kadar da olsun
Evet bu hafta almamışım çok mutlu oldum görünceSağ ol canım Allah razı olsun.Masallah kilo almamışsın
Valla bilmiyorum ki canım o kadar da yememe içmeme dikkat ediyorum günde en as 1 litre süt ve 4 kase yoğurt yiceksin dedi iki hafta sonra tekrar gidicem inşallah düzelir yaCanım kilosu çok az değil ya.Neden geriden geliyor dedi ki karın çevresinin de 10 gün hata payi varmis zaten
Sağ ol canım Allah razı olsun.Masallah kilo almamışsın
Canım olsun bu haftalarda alınıyor.Hala eksidesin.archimom bu hafta 77 nasıl oldu anlamadım öyle çok da yemedim hatta bulantılarım var yine hep aç uyudum niye bu kadar arttı kilom anlamadım
O ne ya 1 lt süt 4 kase yogurtValla bilmiyorum ki canım o kadar da yememe içmeme dikkat ediyorum günde en as 1 litre süt ve 4 kase yoğurt yiceksin dedi iki hafta sonra tekrar gidicem inşallah düzelir ya
Aynen valla ben de anlamadım evi mandıraya çevircem herhaldeCanım olsun bu haftalarda alınıyor.Hala eksidesin.
O ne ya 1 lt süt 4 kase yogurt
DUrumlar iyi degilValla hiç haber yok arada giriyor birkaç kelime yazıp çıkıyorÖnce de öyleydi Sistematik- sistematiiiiiiik diye bağırmak lazım ne sistematikmis arkadaş dert sahibi oldum burda ikizler nasıl kendi nasil acaba diye
sezaryen canimAh canım benim normal mi doğurdun sezaryende bastırıyorlar da normal de de mi bastırıyorlarmış
Aaa çok uzuldum canım çok geçmiş olsun . Peki sebebi neymiş enfeksiyonun?sağlıcakla çıkar inşallah annesi rabbim şifa versin inşallah .DUrumlar iyi degil
Kızım 1. Seviyeden basladi Suan 3. Seviye kuvoze girdi hastane hastane dolaşıyoruz kanında enfeksiyon var teombosit mi ne o değeri dusuk kan veriyolar surekli
Cok kötüyüm
Görmeye gittim hastaneye verdikleri ilaçlardan ellerinin üstü yanmış simsiyahöldüm orda burayada giremedim oğlanla ilgileniyorum cok zor cok