- 15 Ocak 2020
- 760
- 1.170
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.781
Ah canımmm sen yine doğduğunda ayirmissin ben 1.5 yıllık evliyim 1 haftadır ayirmisim yatakları .Hoş arada ayırdığım oldu ama bukadar uzun sürmemişti sanırım bu böyle gider.Gicik oluyorum artik boşayacam zaten bu gidişleCanım sorma ben oğlumuz doğduğunda babayı kovdum 4 sene oldu birlestiremedik hala yataklarıHalbuki oğlan kendi odasında yatıyor.Esim hala başka odada ben yatak odasında...Değişik olduk böyle...Şimdi diyor yanına gelsem bebek gelince yine gideceğim iyi böyle Resmen 40 yaşımıza gelmeden yatakları ayirdik..Birgün birleşiriz herhalde
Sen de bosayacam bosayacam dur çocuk doğsun boşarsınAh canımmm sen yine doğduğunda ayirmissin ben 1.5 yıllık evliyim 1 haftadır ayirmisim yatakları .Hoş arada ayırdığım oldu ama bukadar uzun sürmemişti sanırım bu böyle gider.Gicik oluyorum artik boşayacam zaten bu gidişle
Canim en azından 33 .hafta bitmiş olsa riske atmasan mi şuan çok küçük yoğun bakımdan sonra %99 saglam teslim ederim demiş ama o surecte yipratir . En azindan 33 34 de doganlar kuvez de vs cok kalmiyorlar.Bi yandan haftalar ilerledikçe dekolman riskin artıyor. Tam ortasında müdahale edilse sanki iyi olacak gibi .Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın kötü düşünme sen yinede 33 de bidaha bak bakalım durumlara .Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı.Yatiralim seni doğuma kadar yat hastanede dedi.Dedim daha 6-7 haftam var evde çocuk var.Dekolman riskin %15-20 dedi.Neyse 2-3 hafta sonra yatacağım herhalde Eğitim Araştırmaya.Son haftaları hastanede düzgün bir yemek yemeden geçirmek istemezdim ama yapacak birşey yok.Hastanede olursam en azından acil müdahale edilir.Gerci olan 5 dk da olup bitiyor ameliyathaneye bile inemeyiz de işte...Neyse ben kötü düşünmek istemiyorum.Bir taraftan oğlumun yattığı hastanedeki doktor gel.şu çocuğu alalım başına bir iş gelmeden diyor.Dekole olma ihtimalin %15-20 çok büyük risk ama yoğun bakım sürecinin ardından benim sana çocuğu sağlam teslim etme ihtimalim %99 diyor.31 haftalık çocuğu nasıl gidip aldırayım cesaret edemiyorum.Egitim araştırma alalım demiyor şans diyorlar bekleyecegiz diyorlar.Insan %85-20 oranında 36-37 haftaları göreceğine inanıyor ama %99 ihtimal yoğun bakım sürecinden sonra çocuğunu alacağına inanmıyor işte....Ben bir sıkıntı olmayacağına inanmak istiyorum umarım keşke demem.Bu arada bebiş 11 gün önce 1200 gr di bugün 1687 gr olmuş..Biraz fazla kilo almış gibi geldi bana.Doktor birşey demedi ama insulinin dozunu arttırdılar.Bebek 1 hafta kadar ilerde görünüyor umarım sebebi şeker değildir.Bende durumlar böyle
Ben de aynen boyle düşünüyorum canim hatta içim 36 yi sağlıkla göreceksin diyor.Canim en azından 33 .hafta bitmiş olsa riske atmasan mi şuan çok küçük yoğun bakımdan sonra %99 saglam teslim ederim demiş ama o surecte yipratir . En azindan 33 34 de doganlar kuvez de vs cok kalmiyorlar.Bi yandan haftalar ilerledikçe dekolman riskin artıyor. Tam ortasında müdahale edilse sanki iyi olacak gibi .Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın kötü düşünme sen yinede 33 de bidaha bak bakalım durumlara .
Valla canım bu hafta akşamları yürüyemedim sabahları yarim saat anca .Bugün de ev işi yapacam diye yürümedim. Aksama doğru karnım şişti gerildi yoruldum sanırım. Karnım ağrıyor bildiğin. Yanlarimda çatlamış biraz . Iyice sinirim bozuldu.Zaten zirzop koca başlı başına dert. Sabahki keyf yok oldu anlicagin .Melodiam Sende nasil durumlar bugün ne güzel sakalasiyorduk benim doktor kontrolü limon sıktı muhabbete..Yürüyüş işini bitirdin sanırım.Seker olayın ne oldu ?
Minik birkaç çatlak bende de oldu sanırım ona bile bakamadim.Benim de istirahat etmem lazım ama bu süreçte yardımcimiz işten ayrıldı sağolsun.Esim de iznini ben hastaneye yattigimda kullanacak oğlana bakabilmek için..Yeni yatak odasi almıştım o da geldi. Herşeyi bastan yerlestiriyorum bir sürü iş var dinlene dinlene yapacağım artık.Neyse ki çocukların odalarını geçtiğimiz haftalarda halletmiştim.Minigimin ve benim çantalarımızı da hazirlayacagim haftasonu.Melodiam Sende nasil durumlar bugün ne güzel sakalasiyorduk benim doktor kontrolü limon sıktı muhabbete..Yürüyüş işini bitirdin sanırım.Seker olayın ne oldu ?
Günaydın.Kendini çok yormamaya çalış.Eş dost akrabadan varsa birileri yardıma gelsinler.Dualarim seninle.Umarım bebişin şöyle 36.haftaya kadar dayanır,bir sorun çıkmaz da sağ salim kucağına alırsınMinik birkaç çatlak bende de oldu sanırım ona bile bakamadim.Benim de istirahat etmem lazım ama bu süreçte yardımcimiz işten ayrıldı sağolsun.Esim de iznini ben hastaneye yattigimda kullanacak oğlana bakabilmek için..Yeni yatak odasi almıştım o da geldi. Herşeyi bastan yerlestiriyorum bir sürü iş var dinlene dinlene yapacağım artık.Neyse ki çocukların odalarını geçtiğimiz haftalarda halletmiştim.Minigimin ve benim çantalarımızı da hazirlayacagim haftasonu.
Cnm benim ne zor bir kadar inan seni tanımıyorum ama taniyormus gibi öyle üzülüyorum ki bu duruma cnm ben olsam 33 gibi doğum isterdim her ihtimale karşı iki kilonun altında kuvezdeki bebeklerde zayıflama oluyo bir arkadaşım yedi aylık doğurdu oğlu kocaman sen iyi düşün sıkma canını Allah büyükKızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı.Yatiralim seni doğuma kadar yat hastanede dedi.Dedim daha 6-7 haftam var evde çocuk var.Dekolman riskin %15-20 dedi.Neyse 2-3 hafta sonra yatacağım herhalde Eğitim Araştırmaya.Son haftaları hastanede düzgün bir yemek yemeden geçirmek istemezdim ama yapacak birşey yok.Hastanede olursam en azından acil müdahale edilir.Gerci olan 5 dk da olup bitiyor ameliyathaneye bile inemeyiz de işte...Neyse ben kötü düşünmek istemiyorum.Bir taraftan oğlumun yattığı hastanedeki doktor gel.şu çocuğu alalım başına bir iş gelmeden diyor.Dekole olma ihtimalin %15-20 çok büyük risk ama yoğun bakım sürecinin ardından benim sana çocuğu sağlam teslim etme ihtimalim %99 diyor.31 haftalık çocuğu nasıl gidip aldırayım cesaret edemiyorum.Egitim araştırma alalım demiyor şans diyorlar bekleyecegiz diyorlar.Insan %85-20 oranında 36-37 haftaları göreceğine inanıyor ama %99 ihtimal yoğun bakım sürecinden sonra çocuğunu alacağına inanmıyor işte....Ben bir sıkıntı olmayacağına inanmak istiyorum umarım keşke demem.Bu arada bebiş 11 gün önce 1200 gr di bugün 1687 gr olmuş..Biraz fazla kilo almış gibi geldi bana.Doktor birşey demedi ama insulinin dozunu arttırdılar.Bebek 1 hafta kadar ilerde görünüyor umarım sebebi şeker değildir.Bende durumlar böyle
Aynen bende katılıyorumCanim en azından 33 .hafta bitmiş olsa riske atmasan mi şuan çok küçük yoğun bakımdan sonra %99 saglam teslim ederim demiş ama o surecte yipratir . En azindan 33 34 de doganlar kuvez de vs cok kalmiyorlar.Bi yandan haftalar ilerledikçe dekolman riskin artıyor. Tam ortasında müdahale edilse sanki iyi olacak gibi .Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın kötü düşünme sen yinede 33 de bidaha bak bakalım durumlara .
Canım ya çok zor zamanlar geçiriyorsun ama çok güçlüsünüz maşallah bebeğinle sen sağ salim çıkacaksınız inşallah hastahanedenKızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı.Yatiralim seni doğuma kadar yat hastanede dedi.Dedim daha 6-7 haftam var evde çocuk var.Dekolman riskin %15-20 dedi.Neyse 2-3 hafta sonra yatacağım herhalde Eğitim Araştırmaya.Son haftaları hastanede düzgün bir yemek yemeden geçirmek istemezdim ama yapacak birşey yok.Hastanede olursam en azından acil müdahale edilir.Gerci olan 5 dk da olup bitiyor ameliyathaneye bile inemeyiz de işte...Neyse ben kötü düşünmek istemiyorum.Bir taraftan oğlumun yattığı hastanedeki doktor gel.şu çocuğu alalım başına bir iş gelmeden diyor.Dekole olma ihtimalin %15-20 çok büyük risk ama yoğun bakım sürecinin ardından benim sana çocuğu sağlam teslim etme ihtimalim %99 diyor.31 haftalık çocuğu nasıl gidip aldırayım cesaret edemiyorum.Egitim araştırma alalım demiyor şans diyorlar bekleyecegiz diyorlar.Insan %85-20 oranında 36-37 haftaları göreceğine inanıyor ama %99 ihtimal yoğun bakım sürecinden sonra çocuğunu alacağına inanmıyor işte....Ben bir sıkıntı olmayacağına inanmak istiyorum umarım keşke demem.Bu arada bebiş 11 gün önce 1200 gr di bugün 1687 gr olmuş..Biraz fazla kilo almış gibi geldi bana.Doktor birşey demedi ama insulinin dozunu arttırdılar.Bebek 1 hafta kadar ilerde görünüyor umarım sebebi şeker değildir.Bende durumlar böyle
Harikasın sumiciBu arada güncel kilom 58.7 kilo.bu hafta hayli dikkat ettim yediklerime.Sanirim ödem de atınca iilo vermiş gibi görünüyorum
Sağ ol canım Allah razı olsun ben de sizleri tanımıyorum ama inan hepinizin desteğini,elini tek tek omzumda hissediyorum.Guc alıyorum.Evet 33-34 haftaya gelince gelişimi iyiyse hastaneye teklif etmeyi düşünüyorum ben de bebeği alsak mi diye..Adamlar Perinatolog yıllarca günde benim gibi kaç tane vaka görüyorlar. Kadin doğumculara güvenmiyorum artık pek ama egitim arastirma guven veriyor insana.Onlarla ortak bir karar alıp devam edeceğim inşallahCnm benim ne zor bir kadar inan seni tanımıyorum ama taniyormus gibi öyle üzülüyorum ki bu duruma cnm ben olsam 33 gibi doğum isterdim her ihtimale karşı iki kilonun altında kuvezdeki bebeklerde zayıflama oluyo bir arkadaşım yedi aylık doğurdu oğlu kocaman sen iyi düşün sıkma canını Allah büyükkalbim seninle meleginle bende acjz bir insan olarak dua edeceğim inşallah
Kilo alinmişSelam bugun 70.2 cıktımarchimom
Vay vay vay tebriklerGünaydın kızlar bu arada güncel kilom 71.2 malum şeker diyeti yaptığım için 100 Gr almışım o da miniğim almıştır inşallah