-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.761
Ben herşeyi yiyorumBacım rabbim can sağlığı versin sağlıklı olalimda tabiki önemli değil inan yemiyorum yesem varya bebek küçük kalacak diye korkuyorum vitamine decavit yeni başladım bakalim
Cnm bu elbisenin fiyatı neydiCanım ben instagramdan bunu aldım çok kullanışlı kumaşı da harika rahat emzirebiliyorsun yeri var
Önemli olan doğumdan sonrası zayıf bebek okadar güzel toparlıyor okadar güzel ki anlatamam sağlıklı eli ayağı düzgün doğsunlar sen bak heleBen herşeyi yiyorumama bebek küçücük doğar kesin Allah nasip ederse doğunca yazarım
Aynen kuzum önce sağlık sağlıklı olmazsa kilolu olsa ne fayda benim iki bebebeyim 2 800 doğdu kocaman oldular maşallah bir oğlum on yaşında gorunuyoÖnemli olan doğumdan sonrası zayıf bebek okadar güzel toparlıyor okadar güzel ki anlatamam sağlıklı eli ayağı düzgün doğsunlar sen bak hele
Önemli olan doğumdan sonrası zayıf bebek okadar güzel toparlıyor okadar güzel ki anlatamam sağlıklı eli ayağı düzgün doğsunlar sen bak hele
Bilinenin aksine 16-24 hafta arası en çok kilo alınan donemmis dün bir yazıda okudum.Hep son aylar alınır diye bilinir ama.Ben de son aylar pek almiyorum.2.trimester rahat geçiyor ya biraz da bu yuzden sanirim64.5 ac karnina
Allah bağışlasın canim hadi bakalim ben 17+2 yim 24de gorecezBilinenin aksine 16-24 hafta arası en çok kilo alınan donemmis dün bir yazıda okudum.Hep son aylar alınır diye bilinir ama.Ben de son aylar pek almiyorum.2.trimester rahat geçiyor ya biraz da bu yuzden sanirim
Her gün biraz daha toparlanıyorum çok şükür. Gün içinde pek yatmamaya çalışıyorum hareket etmek iyileşmemi hızlandırıyor gibi geliyor. Dün ilk defa parça parça da olsa 5 saat uyuyabildim ölüm uykusu gibi öyle tatlı geldi ki bebişim ağlamasa uyanamazdım hiç
Evet canım öyle birkaç gün sonra küçük uykular uyunabiliyor anestezi etkisi geçince.Sonra da tam uykuya geçiliyor kademeli olarak.Bedenen çok yorucu bir durum ama hormonlar yardımcı oluyor anneler Herkul gibi oluyor.Simdi emzirmeye yogunlasirsin bebisinin hayata alısmasında en önemli unsurlar senin koynunda olması,emmesi,güven duyması.Ben bebeğimle birlikte yatıyordum bu yüzden ikimiz de çok mutluyduk. 28 ay emzirdim,şimdi ayrı yatıyoruz tabi odasına geçti 4 yaşındaHer gün biraz daha toparlanıyorum çok şükür. Gün içinde pek yatmamaya çalışıyorum hareket etmek iyileşmemi hızlandırıyor gibi geliyor. Dün ilk defa parça parça da olsa 5 saat uyuyabildim ölüm uykusu gibi öyle tatlı geldi ki bebişim ağlamasa uyanamazdım hiçyavrum da dünyaya alışmaya çalışıyor, biz de birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Böyle bir yandan sızılı bir yandan mutlu bir haldeyim
Yerim onuHer gün biraz daha toparlanıyorum çok şükür. Gün içinde pek yatmamaya çalışıyorum hareket etmek iyileşmemi hızlandırıyor gibi geliyor. Dün ilk defa parça parça da olsa 5 saat uyuyabildim ölüm uykusu gibi öyle tatlı geldi ki bebişim ağlamasa uyanamazdım hiçyavrum da dünyaya alışmaya çalışıyor, biz de birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Böyle bir yandan sızılı bir yandan mutlu bir haldeyim
Biz de babayı odadan kovduk kızımla ikimiz yatıyoruz sürekli koyun koyunaEvet canım öyle birkaç gün sonra küçük uykular uyunabiliyor anestezi etkisi geçince.Sonra da tam uykuya geçiliyor kademeli olarak.Bedenen çok yorucu bir durum ama hormonlar yardımcı oluyor anneler Herkul gibi oluyor.Simdi emzirmeye yogunlasirsin bebisinin hayata alısmasında en önemli unsurlar senin koynunda olması,emmesi,güven duyması.Ben bebeğimle birlikte yatıyordum bu yüzden ikimiz de çok mutluyduk. 28 ay emzirdim,şimdi ayrı yatıyoruz tabi odasına geçti 4 yaşında
Amin hepimizinki inşallahYerim onutabi onada zor dokuz aydır alışmış olduğu yerden dışarda sağlıcakla büyüsün inşallah
100 TL canımCnm bu elbisenin fiyatı neydi
Canım sorma ben oğlumuz doğduğunda babayı kovdum 4 sene oldu birlestiremedik hala yataklarıBiz de babayı odadan kovduk kızımla ikimiz yatıyoruz sürekli koyun koyunauykusuz günler geçer elbet uyuyacağım iyileşince hiç o konuda stres yapıp kendimi yıpratmıyorum bende. Bir an önce iyileşeyim herşey daha kolaylaşacak biliyorum
Güle güle kullan canım sanki biraz pahali100 TL canım
Amin inşallah canımAmin hepimizinki inşallah
Teşekkür ederim Canım baktıklarım arasında en uygunu buyduGüle güle kullan canım sanki biraz pahali
4 sene miCanım sorma ben oğlumuz doğduğunda babayı kovdum 4 sene oldu birlestiremedik hala yataklarıHalbuki oğlan kendi odasında yatıyor.Esim hala başka odada ben yatak odasında...Değişik olduk böyle...Şimdi diyor yanına gelsem bebek gelince yine gideceğim iyi böyle Resmen 40 yaşımıza gelmeden yatakları ayirdik..Birgün birleşiriz herhalde
Canım biraz da eşim nöbetli çalıştığı için böyle.Emniyet mensubu.Gece 7 de gidip sabah 7 de geliyor gündüz uyuyor öyle değişik bir çalışma düzeni var.8-5 çalışsaydı birlestirirdik ama rahatına da düşkün gürültüsüz uyumak istiyor o yüzden kendine ayrı oda yaptı.Çocuklar biraz büyüyünce birlestiririz biz de napalimCanım sorma ben oğlumuz doğduğunda babayı kovdum 4 sene oldu birlestiremedik hala yataklarıHalbuki oğlan kendi odasında yatıyor.Esim hala başka odada ben yatak odasında...Değişik olduk böyle...Şimdi diyor yanına gelsem bebek gelince yine gideceğim iyi böyle Resmen 40 yaşımıza gelmeden yatakları ayirdik..Birgün birleşiriz herhalde
Rica ederimTeşekkür ederim Canım baktıklarım arasında en uygunu buydu