Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Bugün 84.2 kg gördüm tartıda ben şok 😲 Kabızlığı düzene sokunca ise yarıyor demekki
Tebrik ederim kuzum 700 gr gitmiş.Kabizlik problemini çözdüğün için duzene girer elbette.
Cnm nasıl oldun senle bebeyin iyisiniz inşallah
Iyiyiz evde takibime devam ediyorum.Agrim sizim kanamam yok.Seker de kısmen kontrol altında.Cuma günü kontrolüm var.Simdilik iyiyiz😍 Sen nasılsın canım tartı aldın mı ?

Ilk hamilelik acemilik miydi bilmiyorum ki cok rahattım o zaman şimdi mide yanmasi mide bulantısı tatlıdan tiksinme masallah her sey var :KK70:
Yok sanmam acemilik olduğunu 😂😂 benim ilk bulantiyi aşırı yaşadım simdi de mide yanmasi bunlari yaşadığımı unutmam lazım 2. bebiş için 😂😂😂

Tebrik ederim kuzum 700 gr gitmiş.Kabizlik problemini çözdüğün için duzene girer elbette.

Iyiyiz evde takibime devam ediyorum.Agrim sizim kanamam yok.Seker de kısmen kontrol altında.Cuma günü kontrolüm var.Simdilik iyiyiz😍 Sen nasılsın canım tartı aldın mı ?
Çok şükür canım sen ve bebeğin iyi ol 🤲şeker kontrol altında derken nasıl çıkıyor canım benim açlık 80-90 tokluk 130-140 arası çıkıyor diyetle benimde normal mi haftaya dahiliyeciye göstereceğim

İyi cnm sevindim adına doğrusu Bebek büyüdükçe daha iyi olacak inşallah 👼 hayırlısı ile almadım cnm bu ara aldığım alacağım baya birşeyler var doğuma hazırlık yapıyorum artık

Çok şükür canım sen ve bebeğin iyi ol 🤲şeker kontrol altında derken nasıl çıkıyor canım benim açlık 80-90 tokluk 130-140 arası çıkıyor diyetle benimde normal mi haftaya dahiliyeciye göstereceğim
Kontrol altinda derken aclik 95-100 gibi çıkıyor. Tokluk ta 135 lerde...Seninki de iyi canım fena değil ama daha iyi olabilirdi.Tokluk 115 civarı çıksa çok daha iyi olur.Ben insulin kullanmasam diyetle olacak iş değilmiş olmadı da zaten.Ancak bu kadar düştü

archimom archimom bak canım hastanenin aralıklarına gore normal gözüküyor gibi

Eklentiler

• 20201111_145455.png
    20201111_145455.png
    128,7 KB · Görüntüleme: 26
Kontrol altinda derken aclik 95-100 gibi çıkıyor. Tokluk ta 135 lerde...Seninki de iyi canım fena değil ama daha iyi olabilirdi.Tokluk 115 civarı çıksa çok daha iyi olur.Ben insulin kullanmasam diyetle olacak iş değilmiş olmadı da zaten.Ancak bu kadar düştü
Hım anladım canım insülin kullanmam gerekirse bende kullanırım ama diyetle kontrol altında gibi dimi ya zaten genel de 100 civarı cikiyorda maksimum çıkanı söyledim

archimom archimom bak canım hastanenin aralıklarına gore normal gözüküyor gibi
Evet referans aralığına göre normal..Benim açlık yüksek çıkmıştı 115 ti sanırım.Zaten açlığın yüksek demişti.1 saat tokluk 150 civarı olması lazım açlık yüksek olduğu için tokluk referans aralığında mi değil mi çok takılmadim.Ama tabi bu şeker yüklenmesinin referans araligi. Günlük hayatta yani şekere maruz kalmadan 1 saat tokluk 140 i gecmeyecek

Unutursun merak etme ben hatirlamiyorum ne zaman hareket etti mide yanmasi ondada vardi ama ne zaman hiç hatırlamıyorum:KK70:
Ah inşallah😂😂 benim yaklaşık 10 hafta çok zor geçti bulantı kusma hicbirsey yiyemedim elim kolum kalkmıyordu tekrar gebelik bunları yaşamak şu anda korkutuyor ama her güzel şeyin zorluğu var çok şükür 🤗

Evet Sistematik- Sistematik- ne yaptınız nasılsınız geldiniz mi eve bebekler nasıllar
Valla hiç haber yok arada giriyor birkaç kelime yazıp çıkıyor 😂😂 Önce de öyleydi Sistematik- Sistematik- sistematiiiiiiik diye bağırmak lazım ne sistematikmis arkadaş dert sahibi oldum burda ikizler nasıl kendi nasil acaba diye 🤣🤣🤣

Benim ilk doğumumdaki hikaye.Ben dün sana ondan demiştim direkt sc mi düşünsen diye..Biliyorum çünkü sıfır acilmali suni sancinin sonu sezeryan.Bosuna sancı çekmiştim ben de 6 saat.Neyse...Sağlıkla kucağına almışsın tek önemli konu bu...Kaç kilo doğdu canim ? Çok ağrın var mi? Ağrıların birkaç güne geçecek.Biraz gaz sorunu da oluyor işte.. Ama ikiniz de iyisiniz şükür
Doğuma başlamadan önce muayenede 1 cm açıklığım vardı. Doktor bebekte gelişim geriliği olduğu için suni sancıyı kaldıramayabilir sezeryana dönmek zorunda kalabiliriz diye bilgi verdi doğumdan önce. Dediği gibi de oldu maalesef. Yarım saat suni sancı aldım sadece nstde bebeğin kalp atışlarının çok düştüğünü görüp alelacele ebeyi çağırdık suni sancıyı kestiler sezaryene aldılar hemen. 2170 gr doğdu, çok minik kızım ama sağlıklı çok şükür hemen yanımıza getirdiler emzirdim. Bugün öğlen taburcu oldum şimdi evdeyim ama ağrılarım çok. Normal mi bilmiyorum yatarken çok zorlanıyorum 2 gündür 1 saatlik uykuylayım uyuyamıyorum dikiş yerimin ağrılarından. Gazdan çok büyük abdest zorladı beni çok ağrım oluyor tuvalete çıkarken

Doğuma başlamadan önce muayenede 1 cm açıklığım vardı. Doktor bebekte gelişim geriliği olduğu için suni sancıyı kaldıramayabilir sezeryana dönmek zorunda kalabiliriz diye bilgi verdi doğumdan önce. Dediği gibi de oldu maalesef. Yarım saat suni sancı aldım sadece nstde bebeğin kalp atışlarının çok düştüğünü görüp alelacele ebeyi çağırdık suni sancıyı kestiler sezaryene aldılar hemen. 2170 gr doğdu, çok minik kızım ama sağlıklı çok şükür hemen yanımıza getirdiler emzirdim. Bugün öğlen taburcu oldum şimdi evdeyim ama ağrılarım çok. Normal mi bilmiyorum yatarken çok zorlanıyorum 2 gündür 1 saatlik uykuylayım uyuyamıyorum dikiş yerimin ağrılarından. Gazdan çok büyük abdest zorladı beni çok ağrım oluyor tuvalete çıkarken
Canım benim öncelikle sağlıkla eline almana çok sevindim.Hayırlı olsun.Uykusuzluk cekeceksin biraz malesef.Anestezinin etkisi geçene kadar bebegin uyusa da sen uyuyamıyorsun.Ilk doğumda abartmış olmayayım yaklasik 4 gün uyumamıştım.Toplam 3 saat belki vardi yoktu.En sonunda yavas yavaş uyumayı başardım.Agrilarin 3.gün oldukça azalmış olacaktır hic merak etme.Gaz konusu malesef sezaryanin yan etkisi.Rahim açıldığı için bağırsaklar dış havaya maruz kalıyor ve hastanede ilk gaz çıkarılsa bile 10-15 gün süren bir gaz problemi oluyor.Gaz yapacak yiyeceklerden kesinlikle uzak dur.En büyük sıkıntı zaten acıyan sezeryan kesinin gaz çıkarmaya çalışırken inanılmaz acıması ve baskı olması.Bu da durumu zorlaştırıyor..Kimyon bana iyi gelmişti.Tuvalette bebek gibi kendi sırtımı sıvazlıyordum bu sorun yüzünden.Allah kolaylık versin canım..Yine de herşey çok güzel olmalı..Yoğun annelik duyguları, acıyla şaşkınlıkla karışık coşku..Bebisinin çabucak memeye uyum sağlaması da çok iyi olmuş.

X