- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.681
Kızlar Dr bugün 2.Yüklemeyi yaptırdı ilkinde aç karnına 98, yüklemeden sonra 167
2. Tahlilde
aç karnina=87
100 gramlık yüklemeden sonra
1.kan=153
2. Kan=121,
3.kan=102
Sorum şu ki 2. Yüklemeden önceki gün kek ,tatlı falan yemedim sadece 2 dilim buğday ekmeği yedim dikkat ettim ilkinde akşam kek yemiştim Dr sıkıntı yok dedi ben dikkat ettiğim için mi yok acaba yoksa gerçekten yok mu?umarım açıklayıcı olmuştur
Korkma cnm aynısı olur Allah güç versin inşallah kendini korkutma güzel düşünValla ilkte ameliyathaneye girene kadsr korkmuyodum o an korktum Ama.simdi tekrar kesilcek olmam cok ürkütüyo beni o zaman başına geleceklerden habersiz oluyosun cok zorluğunu çekmedim doğumdan sonra ne kadar çok yürürsen o kadsr cabuk toparlaniyosun hatta 3. Gün eve gelince banyo yaptim dikis yerini kuruttum şimdi dusunurken korkuyorum nasıl yapcam diye
Evet canım yiyorum ama bulandım artık yinede ısrarla devam ediyorum inciri de artırayım bari yarınKuru incir cok guzel süt yapiyo canım kuru incir ye surekli emzir ilk günler daha az emdiği icin sana oyle gelmiştir moralini yüksek tut suyuda bol ic
Doğum mu başlamıştı
Bebeğin gelişimi geriden geldiği ve aon nst leri begenmedigi için doktor dogumu baslatalim demişti o yüzden özellikle merak ediyorum.36 hafta yeni bittiDoğum mu başlamıştı
Yolunda çok şükür bugün doğum yaptım ikimiz de iyiyiz hastanedeyiz şuan
Gözün aydın canım çok sevindim senin adınaYolunda çok şükür bugün doğum yaptım ikimiz de iyiyiz hastanedeyiz şuan
Çok şükür.Cok sevindim yapabildin mi normal doğum ?Emiyor mu bızdık?Yolunda çok şükür bugün doğum yaptım ikimiz de iyiyiz hastanedeyiz şuan
Sor canım sor için rahatlasın vücudumuz çok garip şeyler yaşıyor kolay değil tabiYaa teşekkür ederim kuzum Hastaneye gidince yine sorarım ama icin rahatladi yinede
Denedik ama olmadı maalesef, suni sancı verilince bebeğin kalp atışları düşmeye başladı acil sezeryana alındım. Çok şükür sağ salim kavuştuk yine deÇok şükür.Cok sevindim yapabildin mi normal doğum ?Emiyor mu bızdık?
Gözün aydın canım sağ salim almışsın bebegi kucagina ne mutlu sanaDenedik ama olmadı maalesef, suni sancı verilince bebeğin kalp atışları düşmeye başladı acil sezeryana alındım. Çok şükür sağ salim kavuştuk yine deben emzirmeye o emmeye çalışıyor ikimiz de öğreniyoruz yavaş yavaş
Çok şükür cnm benimDenedik ama olmadı maalesef, suni sancı verilince bebeğin kalp atışları düşmeye başladı acil sezeryana alındım. Çok şükür sağ salim kavuştuk yine deben emzirmeye o emmeye çalışıyor ikimiz de öğreniyoruz yavaş yavaş
Benim ilk doğumumdaki hikaye.Ben dün sana ondan demiştim direkt sc mi düşünsen diye..Biliyorum çünkü sıfır acilmali suni sancinin sonu sezeryan.Bosuna sancı çekmiştim ben de 6 saat.Neyse...Sağlıkla kucağına almışsın tek önemli konu bu...Kaç kilo doğdu canim ? Çok ağrın var mi? Ağrıların birkaç güne geçecek.Biraz gaz sorunu da oluyor işte.. Ama ikiniz de iyisiniz şükürDenedik ama olmadı maalesef, suni sancı verilince bebeğin kalp atışları düşmeye başladı acil sezeryana alındım. Çok şükür sağ salim kavuştuk yine deben emzirmeye o emmeye çalışıyor ikimiz de öğreniyoruz yavaş yavaş
Pierre Cardin, Dagi,SuwenSlm arkadaşlar lohusa pijama ve kısa doğumda giyebilecegim bir gecelik alicam trendyoldan baktım tavsiye edebileceğiniz yer varmı alıp memnun kalan artık hazirliklara basliycam
Seçtim cnm teşekkürlerPierre Cardin, Dagi,Suwen
Cnm nasıl oldun senle bebeyin iyisiniz inşallahPierre Cardin, Dagi,Suwen