Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Bende kilo güncellemesi yapmaya gelmiştim her geçen gün kg kaybediyorum ama sütüm az malesef
archimom
8. Gün 1 kg daha vermişim
Toplam 7 gitti 3 kilo kaldı

Selam
archimom cnm bugün 50g şeker yüklemesi yapıldı. Ama biraz farklı istedi doktor. Sabah kahvaltı yaptım. 2 buçuk saat sonra verdikleri şekerli suyu içtim. 1 saat sonra kan verdim. Sonuç 155 cıktı. Evet yüksek cıktı. Doktora yazdım. 100 gram yükleme yapılması gerekiyor dedi. Diyet yapsam yeterli olmaz mı??

Canım görmedim mart annelerinde sorunu benimde aynı şekilde oldu uçları sert top top gibi oldu sonra azaldı şimdi yine oldu biraz ama araştırdım süt kanallarının uçlarıymış o top gibi yerler o yüzden oluyormuş normalmiş yani yanlış bilgi edinmiş olabilirim sms endişe edecek bir durum yok bence

archimom ben 59.2 olmuşum canım..
Bu hafta bi akşam künefe yedim. Bi gün de kahvaltı da tam simit yedim .. başka kaçamağım yok aslında ama neden aldım bilmiyorum. Her hafta 1 kilo gelmeye başladı çok üzgünüm.

Canım keşke direkt 75 yaptirsaydin...Neyse...şeker ölçüm cihazı alip takip yapacaksan 100 lüğü yaptırma o zaman. Sekerin varmis gibi devam et.Ama sabah aksam olcum yapacaksin 2 hafta ve diyet.Eger düşük seyretmezse dahiliyeye ve endokrine gideceksin.Seker takibi yapmadan sadece diyetle olmaz.Sekerinin olup olmadığını bilmen lazım

Tamam doktor yaptır yüklemeyi sonuçları gönder dedi. Özel de 300 tl ye yaptırdım. Devlette nerde yatırabilirim ona bakıyorum şimdi. Yarına ayarlarsam yaptıricam.

Bol su iç koyu yapraklı yesillikler ye canım.Suyu çok icmen lazım çok sıvı alman lazım.Az olduğunu neden düşündün
Sarılığı hızlı düşmüyor düşmeye başladı ama yavaş düşüyor ve kilo almıyor gibi hissediyorum daha tartılmadı ama 1 hafta sonra 15. Gün kontrolü var o zaman belli olur da birde ilk günler göğüslerim dolu doluydu bi kaç gündür lohusa bunalımındayım o yüzden mi nedendir yumuşak hiç birikmiyor
Dünden beri komposto ve sıvı şeylere yüklendim bugün birazda moralimi yükseltmeye çalışıyorum daha iyiyim sanki inşallah sütüme de yansır artar

Canım sen deneyimlisin.Memelerde birikmiş süt olmayınca memeler yumuşaksa asıl süt üretimi ve akışı oluyor zaten.Kilo alıyordur merak etme..Tartin hassassa bebeginle birlikte cikip olcsene canim.Benim oğlanın sarılığı 1 ay sürdü ama kilo alımı da iyiydi.Sutum boldü sürekli de emiyordu.Sarilikla beslenme alakalı değil diye biliyorum ben

Ah inşallah ne bilim ya dolu dolu olsa istiyorum ısrarla devam ediyorum emzirmeye erkenden çekilecek diye ödüm patlıyor

Ah inşallah ne bilim ya dolu dolu olsa istiyorum ısrarla devam ediyorum emzirmeye erkenden çekilecek diye ödüm patlıyor
Korkma canım sen bol bol emzir gak meme guk meme.Cekilmez bol su iç
Sorma bide geç saatte yedim akşam 9 gibi
Bu hafta kaçamaksız geçer inşallah
Ahhh ben de yiyebilsem keşke..Hamislik bitsin ilk isim cikolatali pasta ile kahve

Korkma canım sen bol bol emzir gak meme guk meme.Cekilmez bol su iç

Ahhh ben de yiyebilsem keşke..Hamislik bitsin ilk isim cikolatali pasta ile kahve
Ah canım ah bugün kayınvalidemin doğum günü pasta yi servis ettim ama yemedim gerçekten şuan da doğum sonrası yiyeceklerimi düşünüyorum hepsi sağlıcakla kavuşmamiz için

Sezaryandan çok korkuyorum inşallah yaşamam doğum zor süreç ya başından sonuna o kadar bebeği çıkartmak çok zor eltim dört kilo doğurdu iki kez bayıldı
Valla ilkte ameliyathaneye girene kadsr korkmuyodum o an korktum Ama.simdi tekrar kesilcek olmam cok ürkütüyo beni o zaman başına geleceklerden habersiz oluyosun cok zorluğunu çekmedim doğumdan sonra ne kadar çok yürürsen o kadsr cabuk toparlaniyosun hatta 3. Gün eve gelince banyo yaptim dikis yerini kuruttum şimdi dusunurken korkuyorum nasıl yapcam diye

Yaa teşekkür ederim kuzum Hastaneye gidince yine sorarım ama icin rahatladi yinede

Kuru incir cok guzel süt yapiyo canım kuru incir ye surekli emzir ilk günler daha az emdiği icin sana oyle gelmiştir moralini yüksek tut suyuda bol ic

Kızlar Dr bugün 2.Yüklemeyi yaptırdı ilkinde aç karnına 98, yüklemeden sonra 167
2. Tahlilde
aç karnina=87
100 gramlık yüklemeden sonra
1.kan=153
2. Kan=121,
3.kan=102
Sorum şu ki 2. Yüklemeden önceki gün kek ,tatlı falan yemedim sadece 2 dilim buğday ekmeği yedim dikkat ettim ilkinde akşam kek yemiştim Dr sıkıntı yok dedi ben dikkat ettiğim için mi yok acaba yoksa gerçekten yok mu?umarım açıklayıcı olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…