-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.641
İlk doğumumda normal şansı varken sc düşünmeyi istemedim. Acil bir durum olursa anlık değişir zaten ama önceliğim normal olmasından yana, sancıya dayanamasam bile epidural alırım diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı neyse o olsun..Anladım kuzum...Acaba suni sancı değil de direkt sc mi düşünülseydi bu durumda..Hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun.Yat uyu dinlen yarın zor bir gün olacak
Sıkma canını cnm böylesi muhakkak daha iyi dışarısı bebek için kilosu kaç şuanda hayırlısı olsun inşallah ne zaman kondu gelişim geriliği teşhisi cnmBiraz erken maalesef 38i bekleyebilseydik daha iyi olurdu ama cuma gününden beri nst sonuçlarım çok iyi çıkmıyor, bebeğimde gelişim geriliği vardı zaten karın çevresi 3 hafta kadar geride. Nst de böyle olunca bebek sıkıntıya girmesin diye doğuma karar verildi
Sağol canım hemen hemen böyle besleniyorum zaten sadece sabah çayıma şeker atarım . Akşam da çay yanına 3 4 bisküviAşağıda 3 adet paylaştım meyve olarak şunları tercih et
Glisemik Indekslerine Göre Yenecek Kış Meyveleri
Mandalina 30
Nar 35
Ayva 35
Greyfurt 36
Yeşil Elma 38
Armut 39
Portakal 45
Kırmızı Elma 54
İnşallah öyledir tek korkum küvöze girme ihtimali olması. 10 gün daha bekleyebilseydik 38. hafta bitecekti. Şuan 2 buçuk kiloya yakın görünüyor ultrasonda. 25. haftadan beri böyle ACsi 1 hafta gerilikle başladı 3 haftaya kadar çıktıSıkma canını cnm böylesi muhakkak daha iyi dışarısı bebek için kilosu kaç şuanda hayırlısı olsun inşallah ne zaman kondu gelişim geriliği teşhisi cnm
Cnm iki buçuk normal kabul ediliyor girmez cnm kilosu iyi 37 miadını tamamlamış oluyo zaten sitres yapma dinlen güçlü ol bebeğinde güçlü olurİnşallah öyledir tek korkum küvöze girme ihtimali olması. 10 gün daha bekleyebilseydik 38. hafta bitecekti. Şuan 2 buçuk kiloya yakın görünüyor ultrasonda. 25. haftadan beri böyle ACsi 1 hafta gerilikle başladı 3 haftaya kadar çıktı
Tamam canim nasıl istersen.Aynen.Iyi düşün iyi olsun.Hic merak etme sağlıkla gelecek.Yarin mutlaka güzel haberlerini bekliyorum.Iyi gecelerİlk doğumumda normal şansı varken sc düşünmeyi istemedim. Acil bir durum olursa anlık değişir zaten ama önceliğim normal olmasından yana, sancıya dayanamasam bile epidural alırım diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı neyse o olsun..
Amiin Allah razı olsunAllah yardimcin olsun canım bi avazda kurtulursun inşallah...
Sistematik- gözün aydın canım rabbim sağlıkli hayırlı ömürler versin
İnsallah ya canim sağolGözün aydın canım geçecek inşallah bir kaç güne hiç birşey kalmaz merak etme
Sagol canimm umarım geçer karnıma bastiriyolar surekli kanamaya bakmak icinAAA Tebrik ederim canım.Agrin birkaç güne geçecek.Gece mi doğum yaptin? Nasıl oldu?
Sagol canim insallah teşekkür ederimÇok şükür öncelikle. Geçmisler olsun. İnşAllah en kısa sürede bebişlerde sende toparlanırsın.
Dikiş zor gerçekten en çok korktuğum şey benimde dikişler gevsiyo cildin çok hassas dikiş tutmuyor dedi doktor gelmiş geçmiş olsunSagol canimm umarım geçer karnıma bastiriyolar surekli kanamaya bakmak icin
Rahim ağzı cok gevşemiş dikiş falan attilar cok zordu
Hadi yaa ilkinde olmadi hiç boyle bisey ama çok mastit olmuştum emzirirken acısı cok kotu doğuma kadar sürekli devam etmez insallahCanım ocak annelerine yazdım ama görmedin muhtemelen.Sekeri yanlış olcuyorsun.Ilk lokmadan sonra 1.saat ölçeceksin
Olur canım.Sut 12.haftadan itibaren oluşuyor zaten memede
Sezeryan oldum canım tersti ayaklari asagidaydi hiç dönmediİnşallah cnm sağlığıyla doğsun doğumu zor olmadimi
Sezaryandan çok korkuyorumSezeryan oldum canım tersti ayaklari asagidaydi hiç dönmedimecbur sezeryana aldilar gerci sabaha kadar beklettiler sancıyla belki döner diye surekli alttan muayene ettiler ama en son suyu kalmayınca aldilar
Gözün aydın canım çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel düzelir ayaklanirsinBen Doğum yaptım kızlar cok agrim var dua edin
Cok şükür kurtuldum
Ah canım benim normal mi doğurdun sezaryende bastırıyorlar da normal de de mi bastırıyorlarmışSagol canimm umarım geçer karnıma bastiriyolar surekli kanamaya bakmak icin
Rahim ağzı cok gevşemiş dikiş falan attilar cok zordu