Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Anladım kuzum...Acaba suni sancı değil de direkt sc mi düşünülseydi bu durumda..Hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun.Yat uyu dinlen yarın zor bir gün olacak
İlk doğumumda normal şansı varken sc düşünmeyi istemedim. Acil bir durum olursa anlık değişir zaten ama önceliğim normal olmasından yana, sancıya dayanamasam bile epidural alırım diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı neyse o olsun..

Sıkma canını cnm böylesi muhakkak daha iyi dışarısı bebek için kilosu kaç şuanda hayırlısı olsun inşallah ne zaman kondu gelişim geriliği teşhisi cnm

Aşağıda 3 adet paylaştım meyve olarak şunları tercih et
Glisemik Indekslerine Göre Yenecek Kış Meyveleri

Mandalina 30

Nar 35

Ayva 35

Greyfurt 36

Yeşil Elma 38

Armut 39

Portakal 45

Kırmızı Elma 54
Sağol canım hemen hemen böyle besleniyorum zaten sadece sabah çayıma şeker atarım . Akşam da çay yanına 3 4 bisküvi kacamagim bunlar

Sıkma canını cnm böylesi muhakkak daha iyi dışarısı bebek için kilosu kaç şuanda hayırlısı olsun inşallah ne zaman kondu gelişim geriliği teşhisi cnm
İnşallah öyledir tek korkum küvöze girme ihtimali olması. 10 gün daha bekleyebilseydik 38. hafta bitecekti. Şuan 2 buçuk kiloya yakın görünüyor ultrasonda. 25. haftadan beri böyle ACsi 1 hafta gerilikle başladı 3 haftaya kadar çıktı

Cnm iki buçuk normal kabul ediliyor girmez cnm kilosu iyi 37 miadını tamamlamış oluyo zaten sitres yapma dinlen güçlü ol bebeğinde güçlü olur

Tamam canim nasıl istersen.Aynen.Iyi düşün iyi olsun.Hic merak etme sağlıkla gelecek.Yarin mutlaka güzel haberlerini bekliyorum.Iyi geceler

Sistematik- Bebekler nasıl çıktılar mi kuvezden ? Ağrıların çabucak geçer umarım biraz zor bir doğum olmuş ama sağlıkla geldiler ya artık katlanacağız

Sagol canimm umarım geçer karnıma bastiriyolar surekli kanamaya bakmak icin
Rahim ağzı cok gevşemiş dikiş falan attilar cok zordu
Dikiş zor gerçekten en çok korktuğum şey benimde dikişler gevsiyo cildin çok hassas dikiş tutmuyor dedi doktor gelmiş geçmiş olsun cnm benim şükür bebekler doğdu

Canım ocak annelerine yazdım ama görmedin muhtemelen.Sekeri yanlış olcuyorsun.Ilk lokmadan sonra 1.saat ölçeceksin

Olur canım.Sut 12.haftadan itibaren oluşuyor zaten memede
Hadi yaa ilkinde olmadi hiç boyle bisey ama çok mastit olmuştum emzirirken acısı cok kotu doğuma kadar sürekli devam etmez insallah

Sezeryan oldum canım tersti ayaklari asagidaydi hiç dönmedi mecbur sezeryana aldilar gerci sabaha kadar beklettiler sancıyla belki döner diye surekli alttan muayene ettiler ama en son suyu kalmayınca aldilar
Sezaryandan çok korkuyorum inşallah yaşamam doğum zor süreç ya başından sonuna o kadar bebeği çıkartmak çok zor eltim dört kilo doğurdu iki kez bayıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…