Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Internette yok mu canım? Tuzu biraz azaltabilirsin

Çok az bi zamanin kalmis bence dikkat edersen kapatırsın 85le son haftalarda cok yenilmiyo zaten:)

Cnm kaç kez gittim erkenci kuşlar hep almış bı turlu alamadım doğumdan sonra diyet yapicam almam lazım

Ellerde sis acıma oluyorsa doktora git cnm bugün kağan Kocatepe beyin videolarinda gördüm yapilcak pek birşey yok tuz yenmicek eller sisiyorsa doktora başvurun dedi yinede çok birşey yapılmıyor dedi

Çok az bi zamanin kalmis bence dikkat edersen kapatırsın 85le son haftalarda cok yenilmiyo zaten:)
bebek büyüsün diye sağlıklı besinler tüketmeye odaklandım ben şimdi, bebeğim 2500 kg aslında normalmiş ama hiç vitaminli beslenmeye dikkat etmedim hamileliğim boyunca. biraz vicdan yaptım açıkçası şimdi başladım süt yumurta peynir daha çok dikkat ediyorum. o yüzden kilo alabilirim belki. belki de ben almam bebek alır. çok umrumda değil artık açıkçası son aya girdiğim için, yavrum sağlıklı olsun da ben maksimum kaç kilo daha alabilirim ki zaten

Canım kalmış şurada birkaç haftan..Sağlıklı beslen.Karbonhidrat ve şekerden uzak dur.En fazla birkaç kilo daha alırsın belki de almazsın dediğin gibi..Sağlıklı beslenme programı uygularsan bebeği yeterli besini sağlarsın

Aynen öyle En azından aklımda acabalar kalsın istemiyorum. Ben de her hafta 1 kg alsam bile umrumda değil açıkçası hızlı gelen hızlı gider

Ultrasona cok güvenme banada 3200 demişti doğumdan 2 gün once 3750 doğdu 2 gunde 550 gram alamaz heralde :) kasar peyniri cok kilo aldıriyo bebege ilk hamileliğimde cok yemiştim

Demir ilacı.kullaniyo musun oda kabızlık yapiyo sınır oluyorum ben normalde hic kabızlık yaşamadım simdide her gün mutlaka çıkıyorum ama ilaçtan dolayı anfa bi kere bi kaç gün çorba icmezsem beni cok zorluyo sabahları limonlu su içiyorum ac karnına faydası oluyo heralde

Ultrasona cok güvenme banada 3200 demişti doğumdan 2 gün once 3750 doğdu 2 gunde 550 gram alamaz heralde :) kasar peyniri cok kilo aldıriyo bebege ilk hamileliğimde cok yemiştim
ben de kaşar peynir yemeye dikkat ediyorum. hamileliğimin başlarında mide bulantısından pek bişey yiyemiyordum genelde hep tost yiyordum. o tosttaki kaşarların sayesinde büyüdü herhalde bebeğim

A Asss aaa Bence decathlondan almak daha mantıklı. Bende de sinbo gibi birşey vardı. Pilleri tartıdan daha pahalıya gelmişti çünkü çok çabuk bitiyordu ve o küçük yuvarlak piller baya pahalı. Decathlondan aldığım kalem pil ile çalışıyor ve iki yıldır bir kere değiştirdim sadece. Fiyat olarak da 70 e almıştık. Baktım hala aynıymış. Almak isteyenlere tavsiyemdir.

Teşekkür ederim

archimom canım doktor kontrolüm vardı bugün bebegimin kilosu 100 gr fazla cıktı. Şeker yüklemesi yapmayalım, Ilk şeker için diyet yapacaksın dedi. Sıfır şeker bal tahin dahil 1 öğün meyve sadece hergun en az 30 dakika yürüyüş dedi. Sonra bir hesap yaptı oran orda riskli çıktık. Yarın şeker yüklemesi yaptır dedi sonuca göre daha keskin bir diyet verecekmiş. Kilo almasamda gebelik şekeri olabiliyormuş kilo ile alakası yokmuş yani. Cuma günü de aklımdan geçmişti. Bebeğim kilolu çıkarsa kontrolde kesin şeker der diye.

Canım genelde bebek 2 hafta 3 hafta önden gidiyorsa şeker kuvvetle muhtemel oluyor ama 100 gr çok birşey değil o kadar fark kabul edilebilir. Yine de yaptır.Ben şeker yükleme yaptırmama ısrarına karşıyım. Gebelik şekerim olduğunu anlamasaydım şu an ciddi bir şekilde bebeğimi ve kendimi tehlikeye atmış olacaktım.

Evet annenin kilosu ile ilgisi yok. Ocak annelerinde 50 kg anne var gebelik şekeri olan.Tamamen hamilelikte vücudun sapıtması, insulini doğru kullanamaması ile ilgili bir piyango durumu

Evet canım çok iyi gidiyorsun gerçekten.Ben de nerdeyse 10 haftadır kilo almıyorum.Yarim kilo artıyor 600 gr düşüyor
Aynen canım bu şeker bizi yemek yemekten uzak tuttu her şerde bir hayır mı demeli bilmem ama en azından bebeğim sağlıklı kilo alıyor diye huzurluyum. Canım bu arada sen nasıl oldun hala hastanede misin ? Kontroller nasıl geçiyor ?

Evet annenin kilosu ile ilgisi yok. Ocak annelerinde 50 kg anne var gebelik şekeri olan.Tamamen hamilelikte vücudun sapıtması, insulini doğru kullanamaması ile ilgili bir piyango durumu
Katılıyorum buna. Bizler de aşırı bir kilo almadık ama yine de çıktı. Mesela şeker yükseltmeyecek şeyler yesem de bazen ölçümde şekerim yüksek çıkıyor. Ama 200 üstünü görmedim en fazla bi kere 177 çıkmıştı. tokluk Genelim 145 civarları. Açlık 110 vs çıkıyor genelde. Yarın diyetisyene gidicem doktorum 2200 kalorilik bir liste yapsın diyetisyen dedi genel durumuma göre. Bakalım neler yiyebileceğim tatlıyı özledim patatesi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…