Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

İnşAllah canım Allah razı olsun

Diyetisyene yeni başlamıştım ki, hamile olduğumu öğrendim. Listem iyi aslında, genel olarak pratik bir liste. Dilersen paylaşabilirim. Elinde hali hazirda listelerin varsa boşuna diyetisyene gitmene gerek yok sanki.. uygulayabiliyorsan tabi..

Kızlar sabah ben unuttum tartilmayi. Kahvaltıya arkadaşlara davetliydik arada kaynadı. Yarın sabah söylerim artık

Benim daha yeni sabah oldu tartı: 62.0
Vermem durdu ama hala başlangıçtan 200 gr eksik olmak mutlu ediyor

Kızlar üstün görü kahvaltıları yazalım biraz motivasyon verelim yemeklerimizi yazarken dikkat edelim aşerilcek ve zor ulaşılcak şeyşeri yazmayalım
Sularımızı unutmayalım bu hafta inşallah tartıda eksi ile bitireceğim

popon biraz anarşiklik yapmış ama olsun kontrol sende kendine hakim olmalısın
Canim ben kahvaltilarimda genelde haslanmis yumurta yiyorum biraz peynir biraz zeytin ve 1 dilim ekmek oglenleri biraz kacamak oluyor ama dikkat etmeye çalışıyorum .Akşamları ise genelde ekmek yemiyorum direk yemek .ayrica yoğurt tuketimine ve şu icimine özen gösteriyorum . Su da biraz zorlaniyorum gerçi 2 lt anca .

Günaydın kızlar akşam tuvalete çıkmayı başarınca tekrar tartı gördüm bu sabah 76.4 Dunkunden eksik yine motivasyon için benimkini tekrar değiştirir mısın MelodiXX

Kızlar ben sabah haşlama yumurta,1 dilim ekmek,1 dilim peynir,12 adet kiraz ve 2 ceviz yedim
Öğlen 5 yk pirinç pilavı ve 1 küçük kase kuru fasulye yedim ara öğünde de 1 küçük şeftali.Aksam da salata düşünüyorum

Bugun diyetisyen randevuma gittim. Kilom gecen haftaya göre birazcik daha yuksek cikti. Kabızlıktan dolayı.
2 bucuk kilo yağ kaybim olmus. 500 gram da karin bolgemden gitmiş..

Bugun diyetisyen randevuma gittim. Kilom gecen haftaya göre birazcik daha yuksek cikti. Kabızlıktan dolayı.
2 bucuk kilo yağ kaybim olmus. 500 gram da karin bolgemden gitmiş..
Aaa o tartiya çıkartıyor mu analiz yapan?Benimki cikartmiyordu vücuda sinyal gönderiyor diye yasaktı sadece sıradan tartiya çıkarıyordu.Yag kas su oranlarını bilmiyorduk

Aaa o tartiya çıkartıyor mu analiz yapan?Benimki cikartmiyordu vücuda sinyal gönderiyor diye yasaktı sadece sıradan tartiya çıkarıyordu.Yag kas su oranlarını bilmiyorduk
Aa ilk kez duydum. Bu defaya gittigimde sorayim..

Günaydın kızlar nasıl durumlar ? Ben hala kabızlık sorunumu çözemedim.Duphalac,kayisi/incir ve suyu,kuru erik,kabak çekirdeği yağı vb vb kullanıyorum ama daimi bir çözüm bulamadım.Halihazirda yine 3 gündür tuvalete çıkamadım.Neyse,yarın doğaya gideceğimiz için kilo bildirimi yapamam bugün itibariyle 76.0 ım MelodiXX Kilo verdim.Bagirsak sorunlarım olmasa daha çok verirdim.Neyse,buna şükür

Ben de kabızlıkla uğraşıyorum.. elimden geldiğince sulu yemekler tüketmeye çalışsam da olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…